Zašto samo mi Beograđani ne plaćamo kartu za javni prevoz?

Niš ima besplatnu vožnju busom zato što je naš gradonačelnik beskompromisni boraca protivu zločina.
Istina, samo noćom, jerbo danjom ima mlogo neobaveznog... ovaj, neizostavnog posla. Ali, malo li je i noćom?

Sad, pošto je kod nas Betmen na čelu grada, šta ima BG da kaže u svoju odbranu?
Dobro, tu je glavni baja beskompromisni postavljač satova i gradilac kružnih tokova, ali nema to tu težinu.
Dakle, ako g.Šapke Gangula u najskorije vreme ne savlada barem neku babu što prelazi na crveno, mi Nišlije će se žalimo na sud u Strazbur da nas trpaju u isti koš sa ovi kojima gradonačelnik jede leba za džabe.

Niš ima besplatnu vožnju busom zato što je naš gradonačelnik beskompromisni boraca protivu zločina.
Istina, samo noćom, jerbo danjom ima mlogo neobaveznog... ovaj, neizostavnog posla. Ali, malo li je i noćom?

Sad, pošto je kod nas Betmen na čelu grada, šta ima BG da kaže u svoju odbranu?
Dobro, tu je glavni baja beskompromisni postavljač satova i gradilac kružnih tokova, ali nema to tu težinu.
Dakle, ako g.Šapke Gangula u najskorije vreme ne savlada barem neku babu što prelazi na crveno, mi Nišlije će se žalimo na sud u Strazbur da nas trpaju u isti koš sa ovi kojima gradonačelnik jede leba za džabe.
Meni ovo šibanje ko iz Marinkovu baru :D

Meni ovo šibanje ko iz Marinkovu baru :D
Šibanje? Gde ovde vidiš šibanje?
Jedan od najvećih kriminalaca sa ovijeh prostora je savladan očas posla. Jeste da nije snimljeno to savladavanje, ali ko smo mi da ne verujemo jednom Betmenu na reč?
I ne samo da mu je oteo utoku, nego i mačetu. Ili, neko mače, ne znam šta je tačno rekao naš voljeni gradonačelnik, poznatiji i pod nadimkom Smešku, pošto se mlogo smejulji dok ga ljudi prskaju vodom. Nekako mu dođe drago takvo kupanje na ulici.

Šibanje? Gde ovde vidiš šibanje?
Jedan od najvećih kriminalaca sa ovijeh prostora je savladan očas posla. Jeste da nije snimljeno to savladavanje, ali ko smo mi da ne verujemo jednom Betmenu na reč?
I ne samo da mu je oteo utoku, nego i mačetu. Ili, neko mače, ne znam šta je tačno rekao naš voljeni gradonačelnik, poznatiji i pod nadimkom Smešku, pošto se mlogo smejulji dok ga ljudi prskaju vodom. Nekako mu dođe drago takvo kupanje na ulici.
Bez bureta ništa,krimos iz Niš krade smoki ne zahebavaj :D BG je BG :D

Bez bureta ništa,krimos iz Niš krade smoki ne zahebavaj :D BG je BG :D
Jel? A kad će vaši krimosi tako spretno da se odguravaju o pod dok ih snažna ruka pravde vuče?
On je toliko prepadnut da pomaže Betmenu da ga odvuče.
Osim toga, ovaj je toliko opasan da je u istom dragstoru nekoliko puta pokušao pljačku i nikad ga niko nije savladao sve do gradonačelnika nam našeg.
To što mu ni jedna pljačka do tada nije uspela samo pokazuje koliko je on zent imao od g.Pavlovića, pošto je znao da u susednom ulazu živi takva veličina. I taman je sve dobro isplanirao, kad, baš nalete na ovoga. Bad luck, ništa drugo.
A opasan je inače, veoma opasan. Čak je malo falilo da ga i interpol traži. Nego, ne zanimaju ih naši pasivni krajevi.

Kako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi:think:
beogradjani placaju JP preko komunalija koje su skocile ubrzo posle uvodjenja Frei karata

sapic je opljackao beogradjane opasno dobro, prvo produzili ugovor sa bgplus (naplatnicima karte), pa ukinuli te platili odstetu, pa uveli svoje za ko zna koliko miliona, pa kad nije radilo aj ukinemo...jer su "beli" milicajci isli u grupama od po 10-15 pa se nije ni isplatilo da naplatis

6651.jpg

Back