Stronghold
Ističe se
- Poruka
- 2.292
Vi ste Osterrajh ili Hungaria birajteU NS je autobuska gradska karta 100 din. Bez obzira da li ideš jednu stanicu ili od prve do poslednje stanice.
A mesečna građanska je 2523,00 sa neograničenim korišćenjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste Osterrajh ili Hungaria birajteU NS je autobuska gradska karta 100 din. Bez obzira da li ideš jednu stanicu ili od prve do poslednje stanice.
A mesečna građanska je 2523,00 sa neograničenim korišćenjem
Lako.Cena struje,cena infostana cena kondomaPitanje je odakle se i kako finansira taj besplatni prevoz?
Jasno mi da je da jedan Luksenburg moze sebi da priusti tako nesto, ali Beograd? Kako?
Ovo poslednje je presudnoLako.
Lako.Cena struje,cena infostana cena kondoma![]()

Samo na to mislišOvo poslednje je presudno![]()
Meni ovo šibanje ko iz Marinkovu baruNiš ima besplatnu vožnju busom zato što je naš gradonačelnik beskompromisni boraca protivu zločina.
Istina, samo noćom, jerbo danjom ima mlogo neobaveznog... ovaj, neizostavnog posla. Ali, malo li je i noćom?
Sad, pošto je kod nas Betmen na čelu grada, šta ima BG da kaže u svoju odbranu?
Dobro, tu je glavni baja beskompromisni postavljač satova i gradilac kružnih tokova, ali nema to tu težinu.
Dakle, ako g.Šapke Gangula u najskorije vreme ne savlada barem neku babu što prelazi na crveno, mi Nišlije će se žalimo na sud u Strazbur da nas trpaju u isti koš sa ovi kojima gradonačelnik jede leba za džabe.
Jesam.Ti želiš.Bezto si ti rekao
![]()
Sad ću ti odgovoriti samo da spomenem par puta autobus, da me ne udalje sa temeJesam.Ti želiš.Bez![]()

Šibanje? Gde ovde vidiš šibanje?Meni ovo šibanje ko iz Marinkovu baru![]()
Jasno mi da je da jedan Luksenburg moze sebi da priusti tako nesto, ali Beograd? Kako?
Bez bureta ništa,krimos iz Niš krade smoki ne zahebavajŠibanje? Gde ovde vidiš šibanje?
Jedan od najvećih kriminalaca sa ovijeh prostora je savladan očas posla. Jeste da nije snimljeno to savladavanje, ali ko smo mi da ne verujemo jednom Betmenu na reč?
I ne samo da mu je oteo utoku, nego i mačetu. Ili, neko mače, ne znam šta je tačno rekao naš voljeni gradonačelnik, poznatiji i pod nadimkom Smešku, pošto se mlogo smejulji dok ga ljudi prskaju vodom. Nekako mu dođe drago takvo kupanje na ulici.

žena ga riba
Jel? A kad će vaši krimosi tako spretno da se odguravaju o pod dok ih snažna ruka pravde vuče?Bez bureta ništa,krimos iz Niš krade smoki ne zahebavajBG je BG
![]()
beogradjani placaju JP preko komunalija koje su skocile ubrzo posle uvodjenja Frei karataKako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi![]()
Džabe je u celom Luksemburgu, Malti i u Talinu (Estonija)Kako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi![]()
Znam.Infostan je skuplji. Struja je skupa. Poskupeo je i porez na imovinu.
Generalno je sve skuplje, hrana pogotovo.
NEZAHVALNICE!
Da nije Beograda i Beogradjana ne bi bilo ni Srbije
Beogradjane bi trebalo osloboditi od svih placanja i struje i vode i poreza....
Da ali tamo sem ko nema svoje se sve placa.Ali su zato plate veće nego u ostalim gradovima, tako da dođe na isto![]()
I ovde u NS se sve plaćaDa ali tamo sem ko nema svoje se sve placa.