Zašto samo mi Beograđani ne plaćamo kartu za javni prevoz?

Moj šok kao klinac u BG, udje kontrola izbace ga napolje xD U NS tipa izvinite, mogli li da kupim sad, ajd lupe, sve ok... 😂 Ili izadjinna sledecoj... osramoćen izadješ ..
Nikad u BG posle nisam video da se ne svadjaju sa kontrolom kad god sam bio, i nikad naravno ne plate, cak i ne izdadju....
Skuplo postalo placati kontrolore :D
Naravna se xD Salu na stranu, ne znam, ali u NS nema ni vozača, slabo o voze a plaća se..

Moj šok kao klinac u BG, udje kontrola izbace ga napolje xD U NS tipa izvinite, mogli li da kupim sad, ajd lupe, sve ok... 😂 Ili izadjinna sledecoj... osramoćen izadješ ..
Nikad u BG posle nisam video da se ne svadjaju sa kontrolom kad god sam bio, i nikad naravno ne plate, cak i ne izdadju....
Skuplo postalo placati kontrolore :D
Naravna se xD Salu na stranu, ne znam, ali u NS nema ni vozača, slabo o voze a plaća se..
Pa ko vozi roboti i Čanghoua?

Kako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi:think:
Zaustavljaju me ljudi na ulici, vuku me za rukav i kazu Vucicu ja hocu da placam kartu. Vucicu ja necu da se vozim besplatno. Vucicu ne mozes mi zabraniti da placam kartu...

I tako se vratila naplata karata

Back