Zašto samo mi Beograđani ne plaćamo kartu za javni prevoz?

Kako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi:think:
I u Nis se ne placa od proleca prosle god. Kad je Vucic drzao kontramiting, pa obecao free voznju da ne zaostaje Nis za beogradom.

Ali, gradska vlast vec pravi novi program prevoza koji ce ponovo da se placa.

Verovatno krece naplata posle izbora.

Kako narod u Nišu,NS-u,Beču,Parizu,Podgorici,New York City,Velikoj Plani,Tokiju,Vranje-Vranjska banja plaća kartu,šta smo mi?Mnogo smo razmaženi:think:
Nije besplatan samo BG prevoz, dele se škoski i novovogodišnji vaučeri za bg decu, vrtići su besplatni, plaća se delimično i privatni vrtić.

Nije besplatan samo BG prevoz, dele se škoski i novovogodišnji vaučeri za bg decu, vrtići su besplatni, plaća se delimično i privatni vrtić.
A ja bih voleo da su restorani besplatni(bezplatni kako je pravilno gramatički) Mek,KFC,Burito,tehnički pregled,zubar,Maxi,taxi,Lidl,pijaca,kablovska,infostan,struja,pljuge..šta sam zaboravio?Stanovi,let Beograd-NYC...nastavite,malko sam se umorio:neutral:

I opet će da izgube izbore u Beogradu čak i pored tolikog potkupljivanja Beograđana. A neki jadnik iz Merošine glasa besplatno za svoju propast.

Zašto tvoje dete ima povalistice u odnosu na moje?

Šta je skuplje osim cene kvadrata i pića u kafićima?
Пијаца је скупља.
Да, Београд је најскупљи град у Србији, а трошкови живота су у њему у просеку за око \(10\%-20\%\) виши него у остатку земље.

Пијаца је скупља.
Да, Београд је најскупљи град у Србији, а трошкови живота су у њему у просеку за око \(10\%-20\%\) виши него у остатку земље.
Ali su zato plate veće nego u ostalim gradovima, tako da dođe na isto ;)

A ja bih voleo da su restorani besplatni(bezplatni kako je pravilno gramatički) Mek,KFC,Burito,tehnički pregled,zubar,Maxi,taxi,Lidl,pijaca,kablovska,infostan,struja,pljuge..šta sam zaboravio?Stanovi,let Beograd-NYC...nastavite,malko sam se umorio:neutral:
Kaže se besplatan.

Пијаца је скупља.
Toliko su veće i plate.
Što se pijace tiče, znaš li cene proizvoda na pijacama u Vojvodini?

Oduvek je brašno, šećer, ulje, jeftinije u bg u odnosu na gradove gde se sve to proizvodi.
To mi nikada nije bilo jasno.

Kaže se besplatan.

Toliko su veće i plate.
Što se pijace tiče, znaš li cene proizvoda na pijacama u Vojvodini?

Oduvek je brašno, šećer, ulje, jeftinije u bg u odnosu na gradove gde se sve to proizvodi.
To mi nikada nije bilo jasno.
Мислио сам конкретно на воће, поврће, сир, кајмак, чварке, сушено месо. Значи Дуки, шурење цене.

Back