Zašto sami nismo sudili Miloševiću umesto što smo ga isporučili strancima?

Mišljenja sam da je trebalo da Slobodanu Miloševiću sudimo mi za grehe,za stvarne grehe protiv naše države i naroda umesto što mu je u Hagu suđeno za izmaštane zločine,genocide itd.
.Da su mu sudili naši sudovi ne mi morao da uzima lek protiv lepre koji anulira dejstvo lekova protiv visokog pritiska,što ga je i ubilo.Razlog zašto je to radio je u tome što je verovao da će zbog teškog zdravstvenog stanja biti pušten na lečenje u Srbiju a očigledno nije imao nameru da se u tom slučaju vrati u Hag.Znači,žrtva je loše procene,sopstvene ili lošeg savetovaca jer nije pušten na lečenje u Srbiju a izostanak dejstva leka protiv visokog pritiska izazvao je poremećaje koji su rezultovali srčanim udarom i sas smrt.
U Hagu ga nisu imali za šta da osude.
Da mu je suđeno u Srbiji.ne bi muljao sa lekovima pa bi živ i zdrav dočekao osuđujuću presudu.

Mišljenja sam da je Miloševiću morao da sudi srpski sud za sve loše što je nama učinio (hiperinflacija i sl.) umesto što je isporučen strancima da mu sude za nekakve izmaštane gluposti s kojima ni on ni Srbija nisu bili ni u kakvoj vezi.
Isporučivanje građanina Miloševića jedan je od najvećih grehova demokratski izabrane vlasti posle 5-oktobarskih demokratskhi promena.Umesto toga gledali smo na malim ekranima tv prijemnika cirkus iz Haga gde nepočinstva S.Miloševića protiv građana Srbije nisu ni spomenuta.Sudilo mu se za nešto što su svi znali da nije kriv pa je ispao heroj u očima građana.
Nalazim da sve to nije dobro.
Zato sto nisi imao zasta da mu sudis.
:)

Back