Zoroastar
Domaćin
- Poruka
- 3.783
Зашто сам за...
Ова тема је пре свега истраживачког карактера и што више њих буде учествовало у овој „анкети“, то ћемо пре сви скупа увидети где се као народ и друштво налазимо и чему се у најскоријој будућности можемо надати.
Премда је, с обзиром на све што су у протекле две деценије показале, готово невероватно да познате политичке партије, којима би више пристајало име политбизнисменске клике, још увек
имају симпатизере, а да ти симпатизери, за разлику од доброг броја чланова тих клика или партија, од тог симпатизерства немају никакву корист (добро радно место и сл.)- ипак је факат да симпатизера још увек има.
Било би интересантно видети шта их одржава у том ставу?
Не бих рекао да су у питању чињенице.
Као социолога, али и као човека и Србина, ме занима зашто је неко за ову или ону познату партију?
Не бих да олако доносим закључке да се ради о кратком памћењу, недовољној обавешености и сл.
Заиста бих волео да симпатизери ове или оне странке изнесу своје разлоге.
Наравно, ако хоће.
Да себи, а и осталима, дају одговор на питање:
Зашто сам за .... (СНС,ДС,СРС или већ за кога је ко).
Унапред се захваљујем на одговорима свих оних који дају одговор, без обзира чији су симпатизери.
Ова тема је пре свега истраживачког карактера и што више њих буде учествовало у овој „анкети“, то ћемо пре сви скупа увидети где се као народ и друштво налазимо и чему се у најскоријој будућности можемо надати.
Премда је, с обзиром на све што су у протекле две деценије показале, готово невероватно да познате политичке партије, којима би више пристајало име политбизнисменске клике, још увек

Било би интересантно видети шта их одржава у том ставу?
Не бих рекао да су у питању чињенице.
Као социолога, али и као човека и Србина, ме занима зашто је неко за ову или ону познату партију?
Не бих да олако доносим закључке да се ради о кратком памћењу, недовољној обавешености и сл.
Заиста бих волео да симпатизери ове или оне странке изнесу своје разлоге.
Наравно, ако хоће.
Да себи, а и осталима, дају одговор на питање:
Зашто сам за .... (СНС,ДС,СРС или већ за кога је ко).
Унапред се захваљујем на одговорима свих оних који дају одговор, без обзира чији су симпатизери.