mario80
Legenda
- Poruka
- 70.573
Po cenama hrane i režija u odnosu na SFRJ danas bi plata u srbiji morala da bude 4.500-6000 evra!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džak krompira i polutka preko sindikata.Po cenama hrane i režija u odnosu na SFRJ danas bi plata u srbiji morala da bude 4.500-6000 evra!
Ел то стварно 120К динара,месечна Плата једног Магационера?Rade u centralnim magacinima na normu a taj vid posla donosi 120.000 dinara bez da ti treba B kategorija nemačkog a svaki dan si kod svoju Ružu
Samo ko je uz vlast i to dokumentujeЕл то стварно 120К динара,месечна Плата једног Магационера?
Nekim kriminalom ili ubistvom.Samo ko je uz vlast i to dokumentuje
Ma jok, ima ovde ko prati i ocenjujeNekim kriminalom ili ubistvom.
i onda svira stojkuSamo ko je uz vlast i to dokumentuje
Kantautorska
Da, ali suparnička kuća.Ел то стварно 120К динара,месечна Плата једног Магационера?
тамо се баш рмба....зезнуто,не мож то баш свако да ради,тако?Da, ali suparnička kuća.
Godinama se šljaka pa iam mrežu kolega.
Uporedjujemo medjusobno.
Ne znam šta da ti kažem, svega sam se nagledaoтамо се баш рмба....зезнуто,не мож то баш свако да ради,тако?
za 5 clana il za jednu osobu ?U Srbiji je 1000€ malo za život.
I za jednu osobu.za 5 clana il za jednu osobu ?
znaci, za cetvoroclanu porodicu treba 4000 evra ?I za jednu osobu.
Ne znam da li je i 4000€ dovoljno za četvoročlanu porodicu.znaci, za cetvoroclanu porodicu treba 4000 evra ?
To je plata lekara u nemackoj.
Prema svemu navedenom, Vucica treba sto pre ukloniti sa vlasti .............pa cemo imati 4000 evra po porodici.
malo je,..........nemos da ustedis ni za jahtu ni za Lambordzini, a o vili na Azurnoj obali , moz samo da sanjamo sa 4000 evra mesecne plate.Ne znam da li je i 4000€ dovoljno za četvoročlanu porodicu.
Meni koliko god daš ja ću sveda potrošim
i 500 i 1000 5.000 i 10.000
fora je što ne umemo da čuvamo
Ostaje jedino pitanje koliko potrošačkih korpi treba za prosečnog Srbina mesečno.53.370,62 je potrošačka korpa 2024.