Zasto sam.osudjena na pakao ako ne verujem u njega.U Hrista.

Kada mi Hrist lično dođe i objasni mi kako stvari stoje možda ga i prihvatim ako mi bude legao.
Крајње себична одлука.
Do tada sigurno neću verovati u nešto zato što to piše u nekoj knjizi ili zato što je to neko rekao. Knjiga, mitova, učitelja i ucenja, propovednika, itd. je bilo gomila u gomili religija.
Не би ни тада поверовао. Ти га увек одбацујеш.

. Који узверује и покрсти се, спашће се; а ко не верује осудиће се.

Тако вам казах да ћете помрети у гресима својим; јер ако не узверујете да сам ја, помрећете у гресима својим.
Isus govori iz uloge Boga koji je ljubav...ko ne veruje u ljubav i ne živi ljubav taj je već u paklu..pakao je odsustvo ljubavi

Kao i 90% onih koji "veruju" :mrgreen:

Zapravo evo ja ti mogu reći i drugu stranu medalje. Ja verujem u Hrista i Boga i ubeđen sam da niko neće završiti u paklu, jer obojica nisu toliko surova da nam to prirede. I besmisleno je...baš besmisleno, al to je druga priča.
Sad pakao sta mu je to ko to zna.
Al.mesto mora da pripremi za ovakve ko ja koji nece s njim.
Ne moze me pusti da letim svemirom ko guska u magli.

. Који узверује и покрсти се, спашће се; а ко не верује осудиће се.

Тако вам казах да ћете помрети у гресима својим; јер ако не узверујете да сам ја, помрећете у гресима својим.
ovo zastrasivanje odavno vise ne pije vodu cak i kod onih sa IQ30.
Biblija je svoje odradila, pomogla utemeljenju jevrejske hiljadugodisnje dominacije nad planetom , ali, kao i sve na ovom svetu, i ta propagandna izmisljotina (Isus, biblija, jehova, apostoli, mojsije, ..............i ostali JEVREJSKI atributi) od 24. Februara 2022-ge odlazi na smetliste istorije.
Svedoci smo tog procesa, sve sto je izgradjeno na osnovi biblije, vatikana, isusa, krsta............urusava se velikom brzinom.

Замисли да тако пожели једно милион људи. Да се баш њима лично појави Христос.
Па ће онда полако да размисле, можда и поверују.
Koga odbacujem? Niko mi se nikada nije pojavio. A sigurno neću verovati tebi na reč ili nekoj knjizi.
Одбацујеш Христа који је дошао и који ће доћи.
Ево, сад управо одбацујеш Библију.
Значи немаш ни један предлог, одбацујеш Библију а алтернатива је ? Немаш је.
У томе је проблем.

Back