Zasto sam.osudjena na pakao ako ne verujem u njega.U Hrista.

Људи одбацују Христа као богочовека.
Није поента у неверовању већ у одбацивању.
Како да живиш у вечности са Христом а одбацујеш га ?
То је онда пакао за неке, живот у присуству Христа кога одбацују.
Божанска љубав која за неке неће бити доживљавана као љубав јер је они одбацују.

. Који узверује и покрсти се, спашће се; а ко не верује осудиће се.

Тако вам казах да ћете помрети у гресима својим; јер ако не узверујете да сам ја, помрећете у гресима својим.
Da, neki kazu da su hriščanstvo i islam jevrejska podvala.

Тако вам казах да ћете помрети у гресима својим; јер ако не узверујете да сам ја, помрећете у гресима својим.

Zasto sam.osudjena na pakao ako ne verujem u njega.U Hrista.​

onda se osudi na sta god ti vise pase od pakla, mozes na primer da budes bacena u tamu najkrajnju sto rece Hristos, ne moras bas da ides u paklene muke, da goris

mislim, kakva su ti to pitanja - zasto? verujes u sta hoces, izbor je tvoj, oces,. neces, tvoja stvar, sta mi znamo zasto, to ces ti da saznas, a mi necemo nikada saznati i ne treba, badava nas pitas, mi cak to ne zelimo ni da saznamo,a ti ako saznas, zadrzi za sebe

znas kad jednom dodjes pred Boga i on te posalje u pakao, a ti zaprepasceno pitas ZASTO, CEO ZIVOT POSVETIH TEBI, POSTIO SAM, ISO NA LITURGIJE, DRZO SLAVU...
a on ti odgovori "Jevreji su ipak bili u pravu"
Духовито бунцаш... ти епитети којим их је Он частио су први дибанк националног версјиг сатанизма у повијести...

Лијепо је што ти то не видиш као опомену јеврејима, за сад...

Духовито бунцаш... ти епитети којим их је Он частио су први дибанк националног версјиг сатанизма у повијести...

Лијепо је што ти то не видиш као опомену јеврејима, за сад...
On ti je sam rekao da ima puno bogova i da bi bilo lepo kad bi postovao i klanjao se samo njemu

Људи одбацују Христа као богочовека.
Није поента у неверовању већ у одбацивању.
Како да живиш у вечности са Христом а одбацујеш га ?
То је онда пакао за неке, живот у присуству Христа кога одбацују.
Божанска љубав која за неке неће бити доживљавана као љубав јер је они одбацују.
Kada mi Hrist lično dođe i objasni mi kako stvari stoje možda ga i prihvatim ako mi bude legao. Do tada sigurno neću verovati u nešto zato što to piše u nekoj knjizi ili zato što je to neko rekao. Knjiga, mitova, učitelja i ucenja, propovednika, itd. je bilo gomila u gomili religija.

Jednostavno je, "ulaznica" je kod Krista - tko ne vjeruje, ne može je ni tražiti, niti primiti... tako da i dalje ostaje "vani"...

Pa na kraju ce nam dati ono sto zelimo.
Mesto gde on nije prisutan a to je pakao.po bibliji.
Jedino mesto u kome on nije prisutan.
Sve sto moze da uradi je da pokusa da te ubedi a i mene ali posto mislimo da znamo bolje postovace nas izbor i zelja ce nam biti ispunjena.
Ti si se pomirila da ćeš na ognjenu vatru i večne muke? :o

Back