Zašto sam na forumu

Dobila sam nekoliko pp sa sličnim sadržajem. Tipa"zašto si ovde, zašto kuckaš samo na nekoliko pod foruma i tako"
Pošto sam prestala, davnih dana, da se dopisujem preko pp kucnu ću ovde nekoliko rečenica.

Na forume sam zalutala pre nekih 16-17 godina. Bio je to period kada su forumi, kao oblik komunikacije, bili jaka priča. Ja sam tada lutala i tražila. Bilo je tu iskrenih priča i saveta i podeljenih iskustava.
Mnogo mi je značilo tada, kao mladoj i "naivnoj", da pročitam šta drugi doživljavaju i kako se suočavaju sa ljubavnim zgodama i nezgodama.
Sada su forumi zastarela tehnologija i u principu malo ljudi je tu zalutalo neki su stariji pa kuckaju po navici, neki su malo skrenuli pa..., neki su klinci pa probaju neku foricu da plasiraju u etar.
Sada na forumu kuckam eto da bi pročitala tuđa i podelila neka svoja iskustva, razmišljanja, stavove...
Lepo je kada iznesem neko svoje razmišljane, stav ili doživljaj pa vidim kakve su reakcije (i zdrave i nezdrave).
Pa onda taj svoj post branim, razmišljam o njemu... Nekad izvučem zaključak da je dobar, nekada da je loš... Nekad se učvrstim u onome o čemu razmišljam i u onome što radim, a nekad se okrenem i promenim.
Recimo pisanje i čitanje o ljubavi i seksu mi je uvek bilo zanimljivo i nadahnjujuće. U početku, u mladosti, sam više čitala i bojažljivo nešto prokomentarisala ili stidljivo iznela nešto svoje.
Danas imam tri jajo dobre prijateljice sa kojima otvoreno razgovaram i komentarišem i prepričavam o ljubavi i seksu. Ali to je zatvorena mala zajednica u principu znamo kakve će nam biti reakcije i komentari.
A opet neke stvari baš nisam spremna da ispričam njima a volela bih da vidim reakciju na to. Pa iskoristim forum. Pisanje drugih na forumu je takođe značajno i bitno.
Živeo forum!

Stop Motion Love GIF by Mochimochiland

Back