zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 25.258
to je druga tema, lopovi pokušavaju sačuvati ukradene pare...nema veze sa temom, već sa lopovlukomDa ali oni su samo pokrali neke aluminijume tamo, a onda prešli u EU
to je druga tema, lopovi pokušavaju sačuvati ukradene pare...nema veze sa temom, već sa lopovlukomDa ali oni su samo pokrali neke aluminijume tamo, a onda prešli u EU
Mi u pristojnim zemljama imamo asfaltirane ceste, pa onda i aute prilagođene time
e ijjebe se meni za vase puteve i sta ti vozis.Mi u pristojnim zemljama imamo asfaltirane ceste, pa onda i aute prilagođene time
Ali svejedno misliš da je tvoja Lada Samara ili KESHova Tavria bolja od moje 2 godine stare mečke E klase.
Mislim da nisi u pravu
Зато што су џукеле.Zasto Rusi nikada nisu napravili dobar auto,
iz dosada prilozenoga, mogao si i videti da i imaju auta i to dovoljno i sto je najvaznijeЗато што су џукеле.
Keš je ranije pričao da ima starog Audija, ali sad ga je sramota da pomeneMi u pristojnim zemljama imamo asfaltirane ceste, pa onda i aute prilagođene time
Ali svejedno misliš da je tvoja Lada Samara ili KESHova Tavria bolja od moje 2 godine stare mečke E klase.
Mislim da nisi u pravu
Mercedes je auto, ostalo su kola.e ijjebe se meni za vase puteve i sta ti vozis.
lijepo rekoh *******ni bi i voleli..
a sto se tice , ak imas para kupi auto a ne da se na mecki vozis![]()
Она беше онај чувени инжењер машинства и конструктор у МекЛарену?Mercedes je auto, ostalo su kola.
Rekla jednom Josipa Lisac
Nemoguće. Pored ove ljepotice, Lade 112, on vozi Audija?Keš je ranije pričao da ima starog Audija, ali sad ga je sramota da pomene
ako hoces da ima i siguran i dobar i ..Mercedes je auto, ostalo su kola.
Rekla jednom Josipa Lisac
ali to je samo obicno gvozdjeNece da se bakcu sa time , neka se time trka zapad do iznemoglosti, znaju oni nestopotrebnije i zesce
![]()
![]()
![]()
A o avionima da ne govorimo i sonicnim raketama
Kad bi ih malo bolje upoznao shvatio bi koliko je to praktican i neopterecen narod .
mislim ak imas gotovine za tak dobar auto
ak , ne
dobar je i Ruska Lada za po puteve u croatiji.
tech hub around San Francisko has a reputation for offering some of the higest eahes in the world.
Nije "of road" nego "off road", krajnje je vreme da naučiš bar osnove engleskog...found of road
Nije "of road" nego "off road", krajnje je vreme da naučiš bar osnove engleskog...
tako je , vis da nis ti ja ne znamNije "of road" nego "off road", krajnje je vreme da naučiš bar osnove engleskog...
ijeeebigaHoće. Sad će, u osamdesetoj.
Treba mu za karijeru & život koji ga čeka.
evo , dosta Lada je u severnom delu Ontarija.Sto da ne?
Lada Niva € 11,500
Suzuki Jimmy € 19,800
Jbg. Nigde nema vise auta a za manje para nego u Rusiji.
VISE MISLE NA NAOURUZANJEKada se setim samo onih shklopocija "Moskvica", "Volge", "Uaza"....Koji su to krsevi bili!
Dok su Italija, Nemacka, Svedska, Spanija, Francuska i td....Pravili odlicne aute...
Zasto Rusi nikada nisu napravili dobar auto, pitam se danas, ne bez razloga...
Kao tamo lete u svemir, a auti im ko iz 19. veka....
Sta tu ne stima?
To je teoretski tacno . Ali u praksi nije
Razlog tome je sto posle carinjenja vozilo ide na kontrolu kod agencije za bezbednost saobracaja koje ti nece izdati uverenje u slucaju da vozilo nije radjeno po EU standardima i za trziste EU. Tako da prakticki i da ga ocarinis neces dobiti uverenje od agencije za bezbednost zbog cega neces moci da ga registrujes
MAFIJA
Nece da se bakcu sa time , neka se time trka zapad do iznemoglosti, znaju oni nestopotrebnije i zesce
![]()
![]()
![]()
A o avionima da ne govorimo i sonicnim raketama
Kad bi ih malo bolje upoznao shvatio bi koliko je to praktican i neopterecen narod .