igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.197
Reč je o korporaciji Reno-Nisan-Rostek.
To je kao kad Hrvati kažu da su ušli u uniju sa Austorugarima..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reč je o korporaciji Reno-Nisan-Rostek.
To je kao kad Hrvati kažu da su ušli u uniju sa Austorugarima..
A pa jbg, ko je sad vlasnik engleskih fabrika, tamo neki indusi i kinezi, ko je vlasnik krajslera...?
Sve je to relativno.
Kakve to veze ima sa temom,pitanje je bilo jel mogu ili ne da proizvedu,dokazali smo da se itekako prave kvalitetni proizvodi a to sto se ovde ne mogu nabaviti verujem i da nije do Rusa nego i nasih.U medjuvremenu ima dosta ruskih medicinskih preparata ovde pa preporucujem tebi i blajbiju na primer ovo:
http://citymagazine.rs/clanak/tradicionalna-medicina-kako-je-nastala-mala-ruska-apoteka
- - - - - - - - - -
VOX je ZAKON ,sta si se uzrujao..Sljaka ko sat vec ide u sedmu godinu a drugar promenio dva samsunga za 4 godine,vazno da je duplo skuplje i izvikano,jel tako?
![]()
ja sam te pitao sta imas u kuci od ruske tehnike. nista.
Ma nema niko, ne samo on....
Rusi NE ZNAJU da naprave nista sto ljudi mogu da koriste u miru.
Oni samo misle na ratove i ratovanja.
Otvoricu temu novu o lwku aminalona posto sam farmaceut, tek znam njihove lekove. cuveni aminalon- koji je milosevic dobijao 90 - tih , to su stravicno bile neprecizne doze u dozi leka. kolega koji je radio kontrolu (a morao da potpise) da je aktivne supstance bilo od 20 posto pa sve do 230 posto deklarisane doze.![]()
pogledaj Moskva nocuNavodno ima.
Vise cak ni u to nisam siguran.
I to se ne koristi u svakodnevnom zivotu ljudi.
Zato zive u bedi.