Zasto Rusi ne mogu da proizvedu nista kvalitetno od robe siroke potrosnje?

Zasto Rusi nemaju kvalitetan automobil niti su ikada imali?

Zasto nemaju kvalitetan mobilni, kompjuter, bilo sta...?

STA JE TO I NJIMA, njihovoj politici ili FILOZOFIJI sto im onemogucava da stanu rame iz rame sa Nemackom, Holandijom, Engleskom, SAD....

Sta ih KOCI?

oni mogu da naprava bilo sta ali je njihov problem kontrola. moj kolega je bio u rusiji sad za svetsko prvenstvo i kao '' da ti kupim nesto rusko'' aj reko vidi neki sat vostok, poljot.... doneo mi je amfibiju koja je stala posle dva dana. kupljena u radnji , racun, garancija... :D kaze sajdzija, - fali deo...to nesto sto je drzalo to na okupu- iliti -drzi vodu dok majstori odu . evo to je taj sat...

7361408fe561503b00f1eb085e0adbee.jpg

....a MIG 29...

ne mogu, uvek je stvar u kontroli proizvoda. oni su fotoaparate proizvodili u 300 000 komada po seriji ... oni neki zeniti, zorki sta vec... za kvalitetnu proizvodnju treba dobra kontrola i eliminacija skarta . oni to nikad nisu imali. bila je slicna tema ovde i ja sam pricao kako sam u komisionu ili gde vec kupio aparat za brijanje. posle toga- izgledao sam kao fredi kruger posle loseg dana. ladno sam elektricnim aparatom sisao zivu ogradu.

oni mogu da naprava bilo sta ali je njihov problem kontrola. moj kolega je bio u rusiji sad za svetsko prvenstvo i kao '' da ti kupim nesto rusko'' aj reko vidi neki sat vostok, poljot.... doneo mi je amfibiju koja je stala posle dva dana. kupljena u radnji , racun, garancija... :D kaze sajdzija, - fali deo...to nesto sto je drzalo to na okupu- iliti -drzi vodu dok majstori odu . evo to je taj sat...

Moj kolega pre 20 uak godina kupio novu Ladu....

Sligla Lada sa GURBLOM !

Ali, nema rupa gde se stavi gurbla!

Novi auti ne koriste gurblu...:rtfm:

Ali, fabrika gurbli radi...I njen proizvod mora da se proda, makar i da ne treba..

TO JE RUSIJA u takva ce biti jos 1000 godina.

ne mogu, uvek je stvar u kontroli proizvoda. oni su fotoaparate proizvodili u 300 000 komada po seriji ... oni neki zeniti, zorki sta vec... za kvalitetnu proizvodnju treba dobra kontrola i eliminacija skarta . oni to nikad nisu imali. bila je slicna tema ovde i ja sam pricao kako sam u komisionu ili gde vec kupio aparat za brijanje. posle toga- izgledao sam kao fredi kruger posle loseg dana. ladno sam elektricnim aparatom sisao zivu ogradu.

zamisli kakve brade imaju u Sibiru...na minus -40

a posto sam farmaceut, tek znam njihove lekove. cuveni aminalon- koji je milosevic dobijao 90 - tih , to su stravicno bile neprecizne doze u dozi leka. kolega koji je radio kontrolu (a morao da potpise) da je aktivne supstance bilo od 20 posto pa sve do 230 posto deklarisane doze. :D

ruski rulet...nekom pomognu, a nekog usmrte

Глупост. Имају они одличне производе.

mozda alkoholna pica ali tehnika... tesko. kum mi umalo nije poginuo kad je blento kupio NOVU ladu samaru , uvezenu.... u krivini vecoj od ne znam od kod ugla zakluca se volan. znaci, motas u ostroj krivini i volan je blokiran. to je bilo njihovo obezbedjenje od kradje. znaci parkiras. zavrnes prednje tockove u levo ili desno i nema sile da (toj seriji- posle su priznali da su glupi) osim da iskljucis motor, ponovo stavis kljuc i upalis. a ti to uradi u kanjonu morace za 10 sekundi.

Koje?

- - - - - - - - - -

Suseno irvasovo meso....:rotf::hahaha:

Ruska riba u konzervi od Roscona se ovde prodaje za tvoju informaciju i mnogo je bolja sa vecom kolicinom od rvatske i slicnih drugih uvoza.

- - - - - - - - - -

Nikada nisam video ni jedan ruski proizvod bilo gde ni u Evropi ni u svetu

Odgovorio si za dva minuta,znaci nisi ni kliknuo na link.Da hoces nesto da vidis i budes objektivan pregledao bi ga ali tebi je samo stalo da pljujes,vredjas i provociras.:evil:

Moj kolega pre 20 uak godina kupio novu Ladu....

Sligla Lada sa GURBLOM !

Ali, nema rupa gde se stavi gurbla!

Novi auti ne koriste gurblu...:rtfm:

Ali, fabrika gurbli radi...I njen proizvod mora da se proda, makar i da ne treba..

TO JE RUSIJA u takva ce biti jos 1000 godina.

oni se oslanjaju samo na prirodne resurse, nafta, gas..... ja sam cak imao priliku da vidim i ruski frizider- 1987 (lazem gore dole)- vukao je struju kao lud i frajeru nije bilo jasno odale toliki racun za struju- mislim da se frizider zvao atlas. i onda mu elektricar rekao- brate, obod cetinje i nema glava da te boli :D

ko je jos video da se poklanja sat i rusije :)
ajde nemac nek napravi votku ako moze :)

ko je jos video da se poklanja sat i rusije :)
ajde nemac nek napravi votku ako moze :)

pa ja nisam imao ideju. :D to je poenta... dobio sam ja i votku berzovku neko lik kao nesto sto ce biti trajnije- rekoh, ajde sat... covek kupi i eto...
sta bi ti zeleo ako tw lik pita- sta da ti donesem? da ima neko rusko obelezje ... ja stvarno nisam imao ideju.. reko aj vidi neki sat posto volim i nosim satove...

imas li ti ideju?

http://ariada.ru/en/company

- - - - - - - - - -

To niko na svetu ne kupuje, sta je tebi?

Normalno da kupuju,nego sad kad si demantovan i po ko zna koji put uhvacen u lazi sad kao to niko ne kupuje..Ako ga nema u toj tvojoj tarzaniji gde je glavni proizvod banana i matora prdekala ne znaci da ga ne kupuju u evroaziji.

Back