Зашто РТС не пусти ових дана филм Бој на Косову?

nesto se pitam...repriziraju se serije po ko zna koji put...repriziraju se domaci filmovi...evo i partizanski se ne skidaju sa tv...a sto nema reprize BOJA NA KOSOVU..??

Нема ништа о Космету на еуропском лоповском смећу, а камоли филма који говори о значају те српске земље.

vidim...osvesceni smo samo tako...

Па ја нисам ни рекао да смо освешћени.
Фил ће мноооого да нам помогне.
Екстремни национализам и националсоцијализам.
Само тако ће народ да се освести.

nesto se pitam...repriziraju se serije po ko zna koji put...repriziraju se domaci filmovi...evo i partizanski se ne skidaju sa tv...a sto nema reprize BOJA NA KOSOVU..??

Taj film je klepan tri meseca sa od montaže do skupljanja statista i traktora...
A ima i ručnih satova, a ima da se borio za Srbe kao živ a kad pogine bori se za Turke...

To onaj film u kom Žarko Laušević glumi Miloša Obilića...Pa možda ne puštaju zbog,inače kilavih,odnosa sa Crnom Gorom:mrgreen:Ili se, jednostavno,nisu setili
da bi se nako na forumu Krstarica mogao setiti tog filma...:hahaha::rotf::rotf:

Taj film je klepan tri meseca sa od montaže do skupljanja statista i traktora...
A ima i ručnih satova, a ima da se borio za Srbe kao živ a kad pogine bori se za Turke...

NIje poenta u tome kako je film odrađen,u mnogo skupljim i poznatijim filmovima ima velikih grešaka.Poenta je da taj film znači nešto srpskom narodu jer je patriotski i vezan za Kosovo.

Mada,kad se bolje pogleda nismo ništa bolje ni zaslužili.Kad se sami tako odnosimo prema svojoj sopstvenoj istoriji zaslužili smo sve što nam se dešava.

Па ја нисам ни рекао да смо освешћени.
Фил ће мноооого да нам помогне.
Екстремни национализам и националсоцијализам.
Само тако ће народ да се освести.

a kojom propagandom ti mislis da dodjes do zadovoljavajuceg nivoa nacionalizma..??

NIje poenta u tome kako je film odrađen,u mnogo skupljim i poznatijim filmovima ima velikih grešaka.Poenta je da taj film znači nešto srpskom narodu jer je patriotski i vezan za Kosovo.

Šio mu ga Đura...:aha:

Mada,kad se bolje pogleda nismo ništa bolje ni zaslužili.Kad se sami tako odnosimo prema svojoj sopstvenoj istoriji zaslužili smo sve što nam se dešava.
U pravu si. Sve naopačke. Tog Kosovskog boja i onog nesretnog Laze, da je pameti, trebali bi da se stidimo. :p

Zato što je film "Boj na Kosovu" jedan od najgorih ikada snimljenih filmova domaće kinematografije!
U filmu "Banović Strahinja" vernije je prikazan srednji vek.
I kakve veze film ima sa sadašnjim stanjem na Kosovu??
Jedno su srednjevekovni turci,a drugo su sadašnji šiptari.

Slažem se što se tiče domaćih i partizanskih filmova.
Zato ja gledam isključivo holivudske filmove.
Nervira me surova balkanska realnost snimljena očima nigde u svetu priznatih režisera,a protkana lažima lažnih istoričara.
A holivudski ako ništa drugo, barem su zabavni.
Kad čovek dođe kući umoran i gladan sa posla,kao da je došao sa boja na Kosovu...
...sigurno mu ne treba ništa što je domaće produkcije.

Jok bato, ne znači srpskom narodu film klepan na brzu brzinu... Film je odradjen iznenada, doduše tad je RTV imala para... Uoči 600 godina bitke pa kao ajd da ne puštaju stare verzije...

Sad vi neznalice ovo doživljate kao monolit obožavanja ali samo da znate da je bilo drvlje i kamenje odnosno opravdane ljutnje baš iz Srbije što je film radjen kako je radjen...

a junački govor, pa to imaš u svakoj pozorišnoj predstavi...

e pubertetlije, pubertetlije...

Zato što je film "Boj na Kosovu" jedan od najgorih ikada snimljenih filmova domaće kinematografije!

Nervira me surova balkanska realnost snimljena očima nigde u svetu priznatih režisera,a protkana lažima lažnih istoričara.
Kad čovek dođe kući umoran i gladan sa posla,kao da je došao sa boja na Kosovu...

srecno sa holivudom...

Jel to beše onaj film gde ovaj kaže "majko spasi me" a majka mu skine gaće da ga nabiju na kolac uz javnu opasku - ja rodila ja ubila?
Jako human taj srednji vek, ono, još dobar deo živi sa tim "ja rodila ja ubbila"
alah anamet alah met met

Jao, samo ne Boj na Kosovu.

Ono je krš od filma. U rangu Neretve.

Marš na Drinu je dobar film al je izgleda zabranjen.

Jedino mi smeta u tom filmu Kursula odnosno jedan Tadić :mrgreen: u toj ulozi.

Back