- Poruka
- 79.047
Zašto roditelji šalju decu u dizajnersku školu ili fakultete umetnosti kad je tek jedno od 100 te dece zaista talentovano (i to da preteram)?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Halo, gospodine ovo je 21 vijek, ko će nas izdržavati bolan, nesposobni ste o sebi da brineteMogu da razumem za žensku decu koja će ionako da se udaju pa će muževi da ih izdržavaju ali muškarci?
migranti, ko drugiHalo, gospodine ovo je 21 vijek, ko će nas izdržavati bolan, nesposobni ste o sebi da brinete
Znao sam da ce biti komentar na ovo gore napisanoHalo, gospodine ovo je 21 vijek, ko će nas izdržavati bolan, nesposobni ste o sebi da brinete
a sta ako muzevi ne mogu da plate zenine bahanalije?Mogu da razumem za žensku decu koja će ionako da se udaju pa će muževi da ih izdržavaju ali muškarci?
Zena uvijek moze da muskarca napravi milionerom ,ako je bio milijarder.a sta ako muzevi ne mogu da plate zenine bahanalije?
Zato što mi talentovani posle nemamo posla a buržuji rade ko dizajneri tamo i vamo. Grafički dizajn uopšte bilo kakva umetnost je u srbiji apsolutno mrtva.Zašto roditelji šalju decu u dizajnersku školu ili fakultete umetnosti kad je tek jedno od 100 te dece zaista talentovano (i to da preteram)?
Zato što mi talentovani posle nemamo posla a buržuji rade ko dizajneri tamo i vamo. Grafički dizajn uopšte bilo kakva umetnost je u srbiji apsolutno mrtva.
Zato ja danas svima koji propadnu na bilo kom faksu kažem da uvek mogu da rade kao dizajneri.
Za šta će ti dizajner?A onda kad ti zatreba dizajner nema ga nigde.
Nego nisam znao da si talentovani dizajner ....?
pa da izdizajniraZa šta će ti dizajner?
Da nebi umro od gladi.pa jer imaju tu darbu
zašto neko dete koje ima taj dar , usmrtiti ga u neku matiš školu
pametni umetnik zna dobro da unovči svoj talenatDa nebi umro od gladi.
Ima logike. Zašto o državnom trošku praviti socijalne slučajeve?Ma fpu i flu treba ukinuti do daljnjeg.
Ne, ne treba ukinuti nego kao i u vojsci, vrati prvo ono što smo u tebe uložili pa idi gde oćeš. Lekari ne mogu da idu u inostranstvo bez da odrobijaju 10 godina u Srbiji.To da znaju pre nego krenu na studije.Treba i stomatološki fakultet ukinuti obavezno jer preko milion srba nema nijedan zub u glavi. Zašto bi neko studirao o trošku poreskih obveznika i posle srbima uništavao zube i pljačkao ih za implante i proteze? Isto mislim i za medicinski fakultet. Zašto se oni nebi školovali o svom trošku i specijalizovali kada neće da leče ljude nego idu privatno da rade? I da pljačkaju građane?!??
U suštini kakvo je trenutno stanje sa ovim sns lopovima i ubicama, sve fakultete treba ukinuti.