- Poruka
- 29.141
Болест која утиче на могућност формирања потомства...
ja ne bih ostavila takvu ljubav kako si je ti opisao, nasla bih nacin da imamo dete...ovako ili onako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...to znači da ili nisi bila iskreno zaljubljena ili možeš da pronađeš partnera kad god ti se ćefne..mene do sada nije bolelo... cak sta vise osecala sam neko olaksanje...

ja ne bih ostavila takvu ljubav kako si je ti opisao, nasla bih nacin da imamo dete...ovako ili onako...
Ја да не могу да имам своје дете, тј да је проблем у мени, ја не бих чекао да она раскине, ја бих отишао одатле.. Мсм све је то лепо, и усвајање и све то, али нико не може да ми каже да би била срећнија са усвојеним него са својим дететом, а ако ја то не будем могао да јој пружим боље да буде са неким ко може..
.lako je to brate reći ali treba prelomiti,pogotovo ako ti je prirasla za srce...Ја да не могу да имам своје дете, тј да је проблем у мени, ја не бих чекао да она раскине, ја бих отишао одатле.. Мсм све је то лепо, и усвајање и све то, али нико не може да ми каже да би била срећнија са усвојеним него са својим дететом, а ако ја то не будем могао да јој пружим боље да буде са неким ко може..
.lako je to brate reći ali treba prelomiti,pogotovo ako ti je prirasla za srce...
.lako je to brate reći ali treba prelomiti,pogotovo ako ti je prirasla za srce...
..apropo toga,gledao sam jedan francuski film,o nekom pederu koji umire od raka i da skratim priču bračni par ga moli da im napravi bebca i on to i uradi i još bebcu ostavi svo nasledstvo...На шта мислиш?
Kad nestane tog zivog stvora kome smo bili posveceni pogubi se covek, ne zna kud bi i sta bi, neke svakodnevne navike se izmene do te mere da dezorijentisu i u vremenu i u prostoru, Meni tada prija da besciljno lutam ulicama, i da nikog ne vidim i ne cujem, dok se ne umorim od tog tumaranja, dok ne otupim na bol.Зашто толико боли да имате утисак да вам неко цијепа стомак, да се руши цијели свијет, зашто таква бол толико дуго траје?
Због чега нисмо у стању да се окренемо и да кренемо даље?
....jel znaš ti kakvi su to lomovi u glavi,aritmije,gušenja,stezanja u grlu da ostaješ bez vazduha,nezaintresovanost za ničega,ne možeš da jedeš da piješ,sav se treseš ko narkos u krizi,ljubav je čudo...Веруј ми брате да никад не причам тек тако, и да све што кажем то бих и урадио.. Баш ако ми је прирасла за срце бих урадио тако нешто.. Пошто капирам да бих једног дана могао да волим само добру особу, а доброј особи желим све најбоље, а уз мене не може да има то најбоље.. Оно не бих могао да живим са тим да неко нема нешто због мене, а нема разлога да нема.. Мсм који сам ја то фактор да се неко одриче свог детета због мене..

Postoje dve vrste muskaraca, oni kojima je sve dozvoljeno (za kojima zene "seku vene"), i oni drugi... Finoca tu ne igra nikakvu ulogu.![]()

....ne znam brate ali mi je već više dosta tog zavlačenja i tog lova,trebam iskrenu ljubav...
Gospodo draga ima nesto sto boli mnogo vise od raskida,nesto sto vam cepa srce svakog jutra,sto vas tera u setnju kraj reke samo da bi ste se isplakali....imao sam devojku dugo godina i kad smo poceli da pricamo o svadbi uplasio sam se i pobegao,posle su dosle druge,sad se i zenim,imacu dete uskoro sa devojkom koja me voli koju i ja mislim da volim ali mi iz glave ne izlazi ona,znam da place stalno,da joj nedostajem...nedostaje i ona meni!\
Nikad ali nikad ne radite ono sto sam ja uradio...nikad!!!

Зашто толико боли да имате утисак да вам неко цијепа стомак, да се руши цијели свијет, зашто таква бол толико дуго траје?
Због чега нисмо у стању да се окренемо и да кренемо даље?