neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Ne treba preterivati. 128 devojaka je sasvim dovoljno: po jedna na svaki bit sigurnosnog koda. Što je sigurno - sigurno je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba preterivati. 128 devojaka je sasvim dovoljno: po jedna na svaki bit sigurnosnog koda. Što je sigurno - sigurno je!
Sto je za neke muskarce statusni simbol imati sto vise riba kad bi mnogo vise uzivali u samom sexu da imaju samo jednu kojoj su predani.I ona njim naravno.
Izem ti frajera kojeg svaka može da ima. :???:
Lično, ne volim "laku robu".
Već voliš lakšu robu!ccc
Ja nisam "svaka".Ja sam bre posebna žeMska, on je to odmah ukapirao.
![]()
Žemska i pol ! :![]()
Jesam lijepa gooza, brm brm ! Im on fire!![]()
Sto je za neke muskarce statusni simbol imati sto vise riba kad bi mnogo vise uzivali u samom sexu da imaju samo jednu kojoj su predani.I ona njim naravno.
Sta da nabacim da bi ti liznuo !Ehehe ostavio sam ja vec komentar
!
Zato sto on misli da to znaci da je on kavalitetna trazena roba na trzistu. A zaboravlja da cesto ono najkvalitetnije nije lako prepoznati, ili se sakriva, specijalno za pojedine! Prema tome, mozemo ovakvog muskarca posmatrati samo kao jeftinu, komercijalnu robu, a za kvalitet je pitanje.![]()