jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.847
Pas oseca kakvog je covek raspolozenja.Ako je ljut i besan,pas ce lajati na njega,a kad je covek smiren,sigurno nece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А.Хитлер није никога убио и био је плашљив. Да, био је одличан манипулатор и стајао је на врху пирамиде зла.To da psi osecaju ko je dobar covek,a ko los,u stvarnosti su budalastine.Psi imaju culo njuha nekoliko puta jace osetljivije,nego sto to imamo mi ljudi.
To sto psi na nekoga laju,a na druge ljude ne,dolazi usled toga,sto psima neki od kozmetickih mirisa koja mi koristimo,u svakodnevnoj nezi, ne prijaju . Inace ako bi
apsorvirali,da laju na lose,a ne laju na dobre ljude,to nema realnu podlogu.Poznato je,da je Adolf Hitler,najveci zlikovac svih vremena,obozavao pse,a da
su i oni njega takodje voleli.Prema tome,ta teorija da psi razlikuju dobre od losih ljudi,uopste ne pije vodu.....
А.Хитлер није никога убио и био је плашљив. Да, био је одличан манипулатор и стајао је на врху пирамиде зла.
У преводу, тај се плашио и своје сенке али не умањује његову улогу у злочину који су починили други у његово име.
Такође, не поредите псе са псима који су одрасли уз господара. За њега је његов господар најбољи!
И какве везе твоје гађење има са темом?Потреба за господаром је (уз изглед, наравно) управо оно што ми се код паса гади. И код људи.
И какве везе твоје гађење има са темом?
И мени се гаде многи твоји коментари, ако ћеш о гађењу!
Одлично.Само више не тролуј.Осећања су обострана.
Нисам приметила да ме не воле. Успешно се игноришемо.Одлично.Само више не тролуј.
Већ је и птицама на грани јасно да мрзиш псе. Зашто се онда чудиш што и они тебе не воле?
Јбт, зашто сам мислио да си мушко?Нисам приметила да ме не воле. Успешно се игноришемо.
Страшно је са каквим се глупачама дружиш.Јбт, зашто сам мислио да си мушко?
Ово је тек страшно!
Не, нисам рекао да си глупача! Страшно је да женско резонује као ти. Не приличи!Страшно је са каквим се глупачама дружиш.
Vidi se da si dobar čovek.Да, позови мене и видећеш да на мене неће лајати. Чак ће ми и прићи.
То што на тебе лаје, на основу ових пар твојих постова јадно ми је.
Надмен си и имаш кратак фитиљ.
Пас то осећа и зна да би га ти из чиста мира шутнуо, јер тако ти дошло.
Не, нисам рекао да си глупача! Страшно је да женско резонује као ти. Не приличи!
Да има бар мало женских манира. По речнику, мислио сам да си сеоски кабадахија.Како женско треба да резонује? Да обожава псета?
Да има бар мало женских манира. По речнику, мислио сам да си сеоски кабадахија.
На жене пси мање лају, то знам из искуства.
Да, види се то из твог првог поста.Речник је примерен посетиоцима. Финим људима - фине речи.
Ког првог поста? Давно је то било.Да, види се то из твог првог поста.
То би неки псећи психолог могао да да прецизнија објашњења, да ли су и какве трауме из псећег детињства оставиле трага на понашање одрасле јединке. Нажалост држава још увек не препознаје вредност оваквих истраживања и не улаже новац у рецимо отварање Универзитета за проучавање псеће психолигије.Pas kao i malo dete oseti ko je kakav, i tako se i ponasa... Nekad ga podseti na nekoga izgledom ili mirisom na nekoga ko ga je povredio, vise je razloga zasto laje. Desava se da psi laju i na mene, ali ne agresivno, iz samo njima znanog razloga, iako me do sada ni jedan pas nije napao. Govorim o normalnim psima, koji nisu uceni da napadaju i budu agresivni prema svima oko sebe. Na ulici mi sami prilaze ponekad, kao i deca...
Pas mog sina skoro godinu dana je na stare muskarce regovao, ne agresivno ali samo javi da ih je video i ne odvaja se od sina ili mene. Verovatno je u azilu ili pre azila imao losih iskustava (neko je njega udario ili slicno).
Ух, и ова ствар би загтевала вишегодишње темељно истраживање, али за сада нема пара ни услова за тако нештоMislim da zavisi i od psa kako je naucen i sta mu se u glavi zbiva, kao i kod coveka
Ali ne kazem, mislim da kao i druge zivotinje mogu da osete neke stvari
Pre neku godinu kad god bih prosla pored jedne kuce pas bi bas lajao na mene
Evo danas sam prosla, nista