Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.296
Pametna bica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iЈедина могућност је да пси као натприродна бића знају да ће та деца израсти у зликовце па их зато нападају, јер виде будућност. Ми ето уопште нисмо дорасли да схватимо те суптилне механизме натприродног који стоје иза тога.Ti najbolji psi za otkrivanje droge su na žalost i sami narkomani , tako ih dresiiraju zato se i polome da nadju drogui
A šta je sa onim psima što napadaju malu decu, osetili ih da su loši pa ih zato izjedu?
Да, то објашњава зашто је овај јадни стафорд покидао лице двеојчици:Na mene je pas lajao pa sam stao sa strane i posmatrao ženu i dete koji su prolazili pored njega a on ništa. Komšijski pas poludi svaki put kad jedan drug dođe do mene.
Ne radi se o tome da pas zna da li je neko loš ili dobar čovek već instinktivno prepoznaje govor tela i tako reaguje na one koji su napeti. Pogledajte video Cezara Milana gde to objašnjava. Ako si uplašen ili napet hodaćeš drugačije nego neko ko je opušten i psu to unosi nesigurnost pa reaguje preteći ili agresivno. Taj moj drug ima probleme sa kičmom i čudno hoda pa pas vidi u njemu pretnju. Hoće da se uznemiri i kada neko nosi naočare za sunce jer mu ne vidi oči. Psi su profajleri ali instinktivni.
Да, и божанска бића могу да погреше понекад, али ето, схватили су грешку чим су видели твој поглeд из кога свакако избија племенитост.Zalaju na mene na bajsu ponekad cim ih pogledam postide se
Pas oseti lošu osobu.Zašto je to tako.. ponekad zalaju na neku sasvim bezazlenu osobu iz samo njima znanih razloga.
Pogledajte prilog 1024796
Dok prolazimo kraj nečijeg ogradjenog dvorišta, pas u njemu najednom zalaje na nekog prolaznika, koji ničim nije izazvao njegovu pažnju?..dok drugi, mirno prolaze i ne opaža ih?
Znam za par slučajeva da pas redovno laje na odredjenu osobu, dok mu drugi nisu interesantni..
Zašto je to tako? Šta to oni "vide" što mi na to, ne bi obratili pažnju?
Ово дете је вероватно било изузетно лоша особа:Pas oseti lošu osobu.
Pas pamti..Ako mu je neko nešto učinio .
Pas laje ako mu nešto ne odgovara.
Pas laje i kada hoće da upozori na nešto ..
Psu je to i vid komunikacije ..
On ne ume da govori ili da vikne na nekoga..
Govori mimikom, pokretom tela i ...lajanjem.
I...zavisi od vrste lajanja , nije svaki lavež isti , niti nosi istu poruku.
Moguće.Ово дете је вероватно било изузетно лоша особа:
https://rs.n1info.com/vesti/psi-izujedali-cetvorogodisnje-dete-u-senti-preminulo-na-putu-do-bolnice/
И израсло би у убицу пси су уствари спречили да то дете у будућности убије некога, нема другог објашњења.Moguće.
Šta ćeš...tako je.И израсло би у убицу пси су уствари спречили да то дете у будућности убије некога, нема другог објашњења.
А онда су убијени, уз кршење закона. Људи су заиста зли.
Или овог старца:Šta ćeš...tako je.
ne..pravda mora biti zadovoljena.Или овог старца:
https://www.telegraf.rs/vesti/22446...dedica-se-do-poslednjeg-daha-borio-sa-zverima
Ваљало би испитати које је све тај гадости чинио у животу, можда је успео да превари закон, и избегне људску правду, али псе не можеш преварити нити умаћи њиховој правди.
Да, а на сву срећу имамо и људе који су све то схватили.ne..pravda mora biti zadovoljena.
-Kažu psi.
Ни сви пацови нису преносиоци болести.Elektrika, ti takav rečnik ostavi za sebi slične.
Pas je teritorijalna životinja i instinktivna. Ali nije jednodimenzionalna pa da svaki pas reaguje na svaki podražaj jednako. Kod nekih je to izoštreno, kod drugih manje.