Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 28.242
А те нове и независне ћемо пронаћи тако што ћемо трпити преЦедника наредних неколико деценија? Док не стаса дете Данило да од татка преузме одговорне функције?Ja sam ucestvovao u demonstracijama studentskim 1995, i 2000te isto i video sam da smo u sustini svi mi tu bili obicne korisne budale i idioti i da su drugi iskoristili nasu zelju da zivimo bolje, da dodju do vlasti, moci i para, a kad su dosli na vlast, gledali su da rasprodaju sve sto se moglo rasprodati da bi dosli brzo do love i isterali su stotine hiljada radnika na ulicu a njihove porodice opljackali i unesrecili.
Za nas koji smo se tukli sa murijom , mrznuli se po ulici ih je bolela kita. Prozvali su nas "gubitnicima tranzicije".
Zato u ovim necu da ucestvujem, jer vidim da su predvodnici demonstracija tzv prozapadna opozicija koja u sustini jedino zamera Vucicu to sto i njima ne da komad vlasti moci i para i sto ne uvodi sankcije Rusiji.
I jedni i drugi podrzavaju Rio Tinto i trajno zagadjivanje Srbije kopanjem litijuma.\
I sad treba ja da blejim po ulici, da se mrznem, da bi Vucica zamenio Djilas i postao kalif umesto kalifa? Pa jesmo imali Djilasa na vlasti? JESMO
I kakav je bio? PA LOS ISTO KAO I VUCIC
Znaci trebaju nam NOVI LJUDI koji su NEZAVISNI u odlucivanju i nisu pod kontrolom zapada vec gledaju iskljucivo interese srpskog naroda.