Zašto prozapadna opozicija napada Vučića?

Ja sam ucestvovao u demonstracijama studentskim 1995, i 2000te isto i video sam da smo u sustini svi mi tu bili obicne korisne budale i idioti i da su drugi iskoristili nasu zelju da zivimo bolje, da dodju do vlasti, moci i para, a kad su dosli na vlast, gledali su da rasprodaju sve sto se moglo rasprodati da bi dosli brzo do love i isterali su stotine hiljada radnika na ulicu a njihove porodice opljackali i unesrecili.

Za nas koji smo se tukli sa murijom , mrznuli se po ulici ih je bolela kita. Prozvali su nas "gubitnicima tranzicije".

Zato u ovim necu da ucestvujem, jer vidim da su predvodnici demonstracija tzv prozapadna opozicija koja u sustini jedino zamera Vucicu to sto i njima ne da komad vlasti moci i para i sto ne uvodi sankcije Rusiji.

I jedni i drugi podrzavaju Rio Tinto i trajno zagadjivanje Srbije kopanjem litijuma.\

I sad treba ja da blejim po ulici, da se mrznem, da bi Vucica zamenio Djilas i postao kalif umesto kalifa? Pa jesmo imali Djilasa na vlasti? JESMO

I kakav je bio? PA LOS ISTO KAO I VUCIC

Znaci trebaju nam NOVI LJUDI koji su NEZAVISNI u odlucivanju i nisu pod kontrolom zapada vec gledaju iskljucivo interese srpskog naroda.
А те нове и независне ћемо пронаћи тако што ћемо трпити преЦедника наредних неколико деценија? Док не стаса дете Данило да од татка преузме одговорне функције?

А те нове и независне ћемо пронаћи тако што ћемо трпити преЦедника наредних неколико деценија? Док не стаса дете Данило да од татка преузме одговорне функције?

Ne imamo te ljude

pOKS DVeri Glas Naroda

A Djilas je stari igrač Soroša

Bio na vlasti 12 godina

Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Jel treba narod da gine na ulicama da jednog Soroševog slugu zameni drugi?

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
Лепо што се ресетујеш на радикалске поставке

Hajmo sad sve ispocetka...

Zasto govoris o dobrobiti Srbije, a svesno podrzavas lovce u mutnom?

Da skratimo pricu. Ti samo fiktivno podrzavas tu opciju da ne bi rekao da podrzavas Vucica
jer znas da ne mogu da ga smene i zbog toga sto ti odgovara Vucic na vlasti

Ja želim da se Srbija okrene od zapada više ka istoku a to nije moguće sa Đilasom na vlasti

Ne imamo te ljude

pOKS DVeri Glas Naroda

A Djilas je stari igrač Soroša

Bio na vlasti 12 godina
Тихи брате, што сте запели за Ђиласа&Маринику? Што понављате снс-овску мантру? Па зар су нам они једина опција? Ако је тако, онда нисмо ни заслужили да постојимо.

Тихи брате, што сте запели за Ђиласа&Маринику? Што понављате снс-овску мантру? Па зар су нам они једина опција? Ако је тако, онда нисмо ни заслужили да постојимо.

pa za sad je to jedina opcija koja ce smeniti vucica

i po procentu glasova i zbog podrske zapada

Ja da ginem za Đilasa i Mariniku nemam nameru

A ni za Vučića

Vidite oči sami bez mene

Nećeš ni ti ali bi rado da se zarati pa da drugi ginu za račun tvojih Soroševaca
Ниси ти неутралан.
Пре месец дана отворио си тему где хвалиш далековидост политике вучића.
Јеси ли био у Јагодини данас?

Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
зато што је циљ да се произведе хаос и ванредно стање, грађански рат и крвопролиће, да би упао НАТО, зашта су му омогућена права од Вука Драшковића, и да би натенане лепо могли да одсеку Косово и Војводину! Режија иде из истог центра, народ ће бити насамарен опет, јер цела политичка сцена није српска већ једно 200 година.

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
Opet Đilas?
Sigurno kad ste bili mali bacali ste klikere, pa te je Đilas ofuljio...baš imaš problem s Đilasom.

Опет неће бити ништа од Грунф- револуције.... :lol:
Самозвана елита није успела да мобилише ни близу критичне масе да би постигла неки помак у својим настојањима да је режим угрожен.
Овим протестима фали суштина; ту нема ни једног социјалног захтева, ни једне политичке концепције, сама магла и дим увређених лицемера и нарциса јер их "крезава" Србија не следи, наглашавање очигледног и објашњавање јасног.
Прсли, дезоријентисани, без идеје...

Опет неће бити ништа од Грунф- револуције.... :lol:
Самозвана елита није успела да мобилише ни близу критичне масе да би постигла неки помак у својим настојањима да је режим угрожен.
Овим протестима фали суштина; ту нема ни једног социјалног захтева, ни једне политичке концепције, сама магла и дим увређених лицемера и нарциса јер их "крезава" Србија не следи, наглашавање очигледног и објашњавање јасног.
Прсли, дезоријентисани, без идеје...
А захтев да се ухапсе и осуде одговорни за пад надстрешнице? Где ћеш праведнији захтев који може ујединити све у Србији. Зашто га не испуне и све престаје? Да не говоримо о претходним аферама. Људима је пун кунац неправде а то је јака покретачка снага.

Back