Zašto prozapadna opozicija napada Vučića?

Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Jel treba narod da gine na ulicama da jednog Soroševog slugu zameni drugi?

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
Bre, čoveče kakva ti je to logika, ako dođu ovi biće isti gazda... Kao da si rekao, ako dođe prozapadna opozicija i oni imaju zadnjice kao avovci. I pitati se u čemu je razlika!
Pa ne može se sve svesti na to.
Možda će nešto ostati isto, a mnogo toga neće biti. Biće više pristojnosti u javnom prostoru, biće manje suludih javnih obraćanaj ava. Neće biti takmičenja u nepišanju... Meni je to napredak.

ето чим неко није за маринику и грухоњића одмах је за снс
па тихи је пљувао сто пута систем овде аман људи јесте ли заборавили ???
A za koga si ti, Kapetanko?
I kako misliš da taj tvoj dođe na vlast u uslovima kada nema demokratskih izbora?

Ja ne zelim da Srbija dozivi sudbinu veceg dela Evrope , vec da napreduje a napredovati se ne moze ako sledis zapadni diktat jer je u njihovom interesu da sto vise propadnemo da nas posle toga jos lakse kontrolisu i drze u saci.

Meni deluje kao da ti ne znaš šta pričaš. U Evropu dolaze ljudi iz celog sveta, smatra se ubedljivo najboljim mestom za život na planeti. Bukvalno raj na zemlji. Kamo sreće da smo takvi. Nego su tebi i sličnim naivnim ljudima isprani mozgovi kojekakvim budalaštinama sa stranim agenturama i "svi hoće da nas unište" mantrama.

Bre, čoveče kakva ti je to logika, ako dođu ovi biće isti gazda... Kao da si rekao, ako dođe prozapadna opozicija i oni imaju zadnjice kao avovci. I pitati se u čemu je razlika!
Pa ne može se sve svesti na to.
Možda će nešto ostati isto, a mnogo toga neće biti. Biće više pristojnosti u javnom prostoru, biće manje suludih javnih obraćanaj ava. Neće biti takmičenja u nepišanju... Meni je to napredak.

Pa logika je zdravorazumska.

Menjati Vucica Djilasom je kao da biras izmedju vesanja konopcem i elektricne stolice.

Ja necu ni jedan ni drugi da mi zatruju zemlju i vodu kopanjem litijuma razumes?

Ne zelim da se uvedu sankcije Rusiji jer smatram da je to na direktnu najvecu mogucu stetu, jer gubimo ruske resurse od kojih zavise stotine hiljada radnih mesta u Srbiji + podrsku Rusije u Ujedinjenim nacijama - a prozapadna opozicija koja se predstavlja kao alternativa Vucicu i SNSu - DIREKTNO trazi da se sto pre uvedu sankcije Rusiji!

Da li ti je sad jasno sto NE ZELIM da Vucica zameni Djilas i njegovi lopovi?

Đilas: Nacionalni interes Srbije je uvođenje sankcija Rusiji (VIDEO)​

Vesti Autor: FoNet 28. apr 202317:20 114 komentara
Podeli :

Pause
Unmute

Loaded: 100.00%

Remaining Time -0:26
Picture-in-PictureFullscreen
Lider stranke Slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je u Nišu da je uvođenje sankcija Rusiji nacionalni interes Srbije i da će bez toga ona biti izolovana u Evropi.

Đilas je na konferenciji za novinare rekao da niko ne traži od Srbije da Rusiji uvede „sve pakete“, već kako je je rekao „delimične sankcije“.

https://n1info.rs/vesti/djilas-eu-n...ena-ali-je-apsolutno-najbolje-mesto-za-zivot/

Pravna država se uspostavlja tako što prvo politiku vodiš nezavisno od zapada

Čim su ti na vlasti zapadne marionete tu nema pravne države ni slobode

Ti si dugo trubio kako je tvoj SNS za Rusiju, govorio si glasajte za Tomu Grobara

E, Toma Grobar se uvalio u vilu na Dedinju, zajedno sa kljakavom Dragicom, i to drzavnu vilu, ne svoju da je kupio, nego o tvom trosku, ti mu placas racune, a ti nemas asfalt u selu. Ali on ima, i ne samo sto je asfaltirao, nego ima i Heliodrom u Bajcetini ispred kuce, koji si ti platio

Sta ce se desiti 28.2 prosvetli nas.
giphy.gif

Meni deluje kao da ti ne znaš šta pričaš. U Evropu dolaze ljudi iz celog sveta, smatra se ubedljivo najboljim mestom za život na planeti. Bukvalno raj na zemlji. Kamo sreće da smo takvi. Nego su tebi i sličnim naivnim ljudima isprani mozgovi kojekakvim budalaštinama sa stranim agenturama i "svi hoće da nas unište" mantrama.

To je nebuloza . Iz Evrope narod i firme masovno beze u Ameriku Kinu Rusiju. Zato sto je EUrupa pakao na zemlji sa svojim cenama radne snage i energenata pa kapital odlazi tamo gde mu je lepse i gde su profiti veci. Prosto.

Zapad zeli da nas unisti kopanjem litijuma a ja to ne zelim. I Vucic i Djilas & Marinika podrzavaju Rio Tinto i trovanje Srbije.

Razlika je jos sto Djilas i Marinika traze sankcije Rusiji, sto je katastrofalna stvar za Srbiju.

Vas zabole kita za to. A ja brinem o srpskom narodu za razliku od nekih koji bi da gazite preko srpskih leseva ako treba da bi promenili vlast po svaku cenu.

I kako misliš da taj tvoj dođe na vlast u uslovima kada nema demokratskih izbora?

Demokratskih izbora nema JER IH ZAPAD NE ZELI. To skapiraj

I NECE IH BITI AKO DODJE I DJILAS . Jer opet ZAPAD NE ZELI DEMOKRATIJU U SRBIJI

Tacka.

Ako zelis demokratiju moras podrzavati ljude koje ne kontrolise zapad. A to su Dveri POKS i Mi Glas Naroda. Njih zapad ne kontrolise.

Pa Dveri POKS MI Glas podrzavaju studentske proteste

Ako si za njih, zasto si protiv studentskih protesta?

Zato sto Dveri POKS i Mi Glas Naroda nemaju trenutno snage da smene ovaj vucicev rezim ni podrske gradjana i na vlast ce kad padne vucic doci prozapadna opozicija koja ce kopati litijum jednako kao vucic i uvesti sankcije Rusiji sto ce stotine hiljada Srba ostaviti bez posla i hleba.

U Jagodini je održan skup kojim je započeto formiranje Pokreta za narod i državu, Vučić je poručio Vučić svim građanima da su dobrodošli u pokret velikih promena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija napadnuta spolja i iznutra, kao ni da dok je predsednik neće uvoditi sankcije Rusiji.

"Nisu slučajno oni spolja krenuli na Srbiju. Naše je da sagledamo geopolitičku situaciju i da čuvamo samostalnost i nezavisnost Srbije. Hoće da nas vrate na 2000. godinu kada smo bili pokoreni i porobljeni, kada je neko drugi odlučivao u ime Srbije. Hoće da nam kažu ne možete da budete nezavisna zemlja, hoće da nam određuju kada i kome ćemo da uvodimo sankcije", rekao je Vučić u Jagodini, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu.
Istakao je da, dok je on predsednik Srbije, neće uvoditi sankcije ni Ruskoj federaciji ni drugim našim prijateljima.

"Uskoro ću da razgovaram, jesmo na evropskom putu, a uskoro ću da razgovaram i sa ruskim predsednikom da vidimo kako da prevaziđemo probleme oko uvedenih sankcija i oko svih drugih stvari. I naći ćemo rešenje, naći ćemo najbolje rešenje za Srbiju i uvek ćemo da imamo bratske i prijateljske odnose i sa Narodnom Republikom Kinom i sa Ruskom Federacijom i sa svim našim prijateljima", rekao je Vučić.
Vučić je poručio, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu, da taj skup pokazuje koliko veliki broj ljudi želi da brani, čuva i štiti svoju Srbiju.

"Hoću da vam kažem veliko hvala. Da vam kažem veliko hvala što ste u velikom broju došli u Jagodinu. Ja sam obišao više od 200 autobusa koji još nisu ušli u Jagodinu. I hoću da vam kažem hvala, gotovo da sam zaplakao kada sam video da u jednom tako teškom trenutku toliki broj ljudi želi da brani, da čuva i štiti svoju Srbiju. I beskrajno vam hvala na tome", poručio je Vučić.

"Na Kosovu i Metohiji nam pritiskaju narod, pokušavaju da proteraju Srbe i sa severa i sa juga, to onima spolja ne smeta nimalo, a mnogima iznutra nije ni tema, a zašto bi im bila tema kada su Albanci proglasili nezavisnost 2008. godine, a oni su ćutali", rekao je Vučić na skupu u Jagodini.
Rekao je da su ćutali i 2004. kada je bio pogrom nad srpskim narodom na KiM, kada je 30 crkava i manastira srušeno.

"I tada su ćutali. I kada je Crna Gora odlazila, i tada su ćutali. A sada smo čuli, dragi narode, da su imali dogovor da Crna Gora ode, da je to bio uslov njihove podrške, odnosno spoljne podrške njima da osvoje vlast u Beogradu, da se odreknu Crne Gore i da se odreknu Kosova i Metohije. I ni to im nije bilo dovoljno, već su opljačkali Srbiju onako kako niko nikada nije opljačkao, opljačkali su je oni od 2000. do 2012. godine oni su postali bogati, a narod siromašniji nego ikada", rekao je Vučić.

Zato sto Dveri POKS i Mi Glas Naroda nemaju trenutno snage da smene ovaj vucicev rezim ni podrske gradjana i na vlast ce kad padne vucic doci prozapadna opozicija koja ce kopati litijum jednako kao vucic i uvesti sankcije Rusiji sto ce stotine hiljada Srba ostaviti bez posla i hleba.

Ne pitam te da li imaju snage, pitam te ako su oni tvoja opcija a podrzavaju studentske proteste, zasto si ti onda protiv protesta?

To je nebuloza . Iz Evrope narod i firme masovno beze u Ameriku Kinu Rusiju. Zato sto je EUrupa pakao na zemlji sa svojim cenama radne snage i energenata pa kapital odlazi tamo gde mu je lepse i gde su profiti veci. Prosto.

Kapital odlazi u Ameriku jer je tamo bolja privredna klima, ja ti govorim o uslovima života. Evropa je na prvom mestu.

Što se tiče odliva biznisa, ja se nadam da će im uskoro doći iz dupeta u glavu pa će malo i da porade na tome.

Zapad zeli da nas unisti kopanjem litijuma a ja to ne zelim. I Vucic i Djilas & Marinika podrzavaju Rio Tinto i trovanje Srbije.

Niko nam ne nameće litijum nego Vučić nudi trovanje svog naroda u zamenu za ostanak na vlasti. On je ucenjen čovek i fotelja mu zavisi od njihove podrške. Verovatno i ćorkiranje.

Razlika je jos sto Djilas i Marinika traze sankcije Rusiji, sto je katastrofalna stvar za Srbiju.

Ako hoćeš da budeš deo zapada, moraš i da pratiš politiku zapada. Vrlo je logično. Upravo nam nije u interesu da teramo inat.

Vas zabole kita za to. A ja brinem o srpskom narodu za razliku od nekih koji bi da gazite preko srpskih leseva ako treba da bi promenili vlast po svaku cenu.

Gluposti. Srbija i Srbi nestadoše sa ovih prostora zbog vašeg inata i rusofilstva. I gle čuda, dok se srbija prazni, oni svi odlaze na zapad. Razmisli malo šta to znači.

To je realnost i činjenica da zapadne službe preko svojih marioneta de fakto vladaju Srbijom već 25 godina

Poslednji vladar kojeg nisu kontrolisali je bio Slobodan Milošević

Svi posle njega prde u istu Soroševu CIA tikvu

Ti želiš propast Srbije a ja njen napredak
Опрезно Тихи, недостаје ти још једно "н" и већ си на тамној страни. :ortaci3:
Star_Wars_-_Darth_Vader.jpg

Ja sam ucestvovao u demonstracijama studentskim 1995, i 2000te isto i video sam da smo u sustini svi mi tu bili obicne korisne budale i idioti i da su drugi iskoristili nasu zelju da zivimo bolje, da dodju do vlasti, moci i para, a kad su dosli na vlast, gledali su da rasprodaju sve sto se moglo rasprodati da bi dosli brzo do love i isterali su stotine hiljada radnika na ulicu a njihove porodice opljackali i unesrecili.

Za nas koji smo se tukli sa murijom , mrznuli se po ulici ih je bolela kita. Prozvali su nas "gubitnicima tranzicije".

Zato u ovim necu da ucestvujem, jer vidim da su predvodnici demonstracija tzv prozapadna opozicija koja u sustini jedino zamera Vucicu to sto i njima ne da komad vlasti moci i para i sto ne uvodi sankcije Rusiji.

I jedni i drugi podrzavaju Rio Tinto i trajno zagadjivanje Srbije kopanjem litijuma.\

I sad treba ja da blejim po ulici, da se mrznem, da bi Vucica zamenio Djilas i postao kalif umesto kalifa? Pa jesmo imali Djilasa na vlasti? JESMO

I kakav je bio? PA LOS ISTO KAO I VUCIC

Znaci trebaju nam NOVI LJUDI koji su NEZAVISNI u odlucivanju i nisu pod kontrolom zapada vec gledaju iskljucivo interese srpskog naroda.
Naši studenti su jasno stavili do znanja svim aktuelnim političarima, uključujući i Đilasa i sve ostale, da nisu dobrodošli na protestima. Mogu svi oni da ih podržavaju, naravno, ali ne mogu da koriste studentske proteste za svoje reklamiranje.

Tako da je naša jedina šansa da prvo rešimo problem koji imamo, pa ćemo videti šta i kako dalje. Ne moramo mi da se lepimo za jednog vođu koga gledamo kao boga, što nam je inače u krvi. Švajcarka je primer zemlje u kojoj vlast praktično drži sistem koji je sličan ovom studentskom plenumu, a vlada se bira meritokratski - na primer njihovo ministarstvo poljoprivrede vodi čovek koji je završio fakultet za vinogradarstvo i ekspert je za to.

Znači ja se slažem s tobom da nam trebaju "novi ljudi", ali ne možeš staviti nove ljude uopšte na mapu kad živiš u zemlji u kojoj su vlasti zauzele sve medije, gde kontrolišu sudstvo i gde nema slobode.

Zato moramo svi na ulice.

далеко да је мој

а неће он и маирника изборе, ово је њихово једино средство

знаш и сам као и сви да од помена ''избори'' бејжи маирника и друптво око ње.
јер клинци многи који су на улицама немају право гласа јбг...

а већину имају ови у снс. е сад како имају већину знамо. ти ћеш рећи недемократским изборима јел идеш на то да лађирају изборе а ја ћу рећи чињеницу да се многи продају за трицрвене што лично знам

јбг ни тито ту своју удбу тј власт преко ње није имао само преко несрба , рхвата словенаца муслимана кад је срба највише јел...
веч преко тих несрба и београдских '' другова'' проданих зарад личног интереса
па су променули устав 1974 који је само по србију био деструктиван

е али они за то добише велиек паре али та поткупљивост сда пала на народ и на мале гране па за три црвене продај умноги свој глас

нека не продају!

и оп ла...

Ne pitam te da li imaju snage, pitam te ako su oni tvoja opcija a podrzavaju studentske proteste, zasto si ti onda protiv protesta?

Zato sto je Rusija protiv protesta a Rusija je nas najveci prijatelj i saveznik.

Rusija jasno kaze da preko svojih obavestajnih sluzbi, da je cilj protesta da nasiljem preko ulice na vlast dodju Djilas i Marinika tj Sorosevi puleni iz opozicije.

Ja ne mislim da je to u nasem interesu. Naprotiv.

Zato sto je Rusija protiv protesta a Rusija je nas najveci prijatelj i saveznik.

Rusija jasno kaze da preko svojih obavestajnih sluzbi, da je cilj protesta da nasiljem preko ulice na vlast dodju Djilas i Marinika tj Sorosevi puleni iz opozicije.
па чекај и хил је био другар власти зар не

председник се у сед ових протеста у децембру са њим возикао по бг у аутобусу...

U Jagodini je održan skup kojim je započeto formiranje Pokreta za narod i državu, Vučić je poručio Vučić svim građanima da su dobrodošli u pokret velikih promena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija napadnuta spolja i iznutra, kao ni da dok je predsednik neće uvoditi sankcije Rusiji.

Istakao je da, dok je on predsednik Srbije, neće uvoditi sankcije ni Ruskoj federaciji ni drugim našim prijateljima.

Vučić je poručio, na prvom skupu povodom osnivanja pokreta za narod i državu, da taj skup pokazuje koliko veliki broj ljudi želi da brani, čuva i štiti svoju Srbiju.

"Hoću da vam kažem veliko hvala. Da vam kažem veliko hvala što ste u velikom broju došli u Jagodinu. Ja sam obišao više od 200 autobusa koji još nisu ušli u Jagodinu. I hoću da vam kažem hvala, gotovo da sam zaplakao kada sam video da u jednom tako teškom trenutku toliki broj ljudi želi da brani, da čuva i štiti svoju Srbiju. I beskrajno vam hvala na tome", poručio je Vučić.

Rekao je da su ćutali i 2004. kada je bio pogrom nad srpskim narodom na KiM, kada je 30 crkava i manastira srušeno.

"I tada su ćutali. I kada je Crna Gora odlazila, i tada su ćutali. A sada smo čuli, dragi narode, da su imali dogovor da Crna Gora ode, da je to bio uslov njihove podrške, odnosno spoljne podrške njima da osvoje vlast u Beogradu, da se odreknu Crne Gore i da se odreknu Kosova i Metohije. I ni to im nije bilo dovoljno, već su opljačkali Srbiju onako kako niko nikada nije opljačkao, opljačkali su je oni od 2000. do 2012. godine oni su postali bogati, a narod siromašniji nego ikada", rekao je Vučić.
Шта вели, хоће ли их регрутовати и по затворима? Мислим на те "државотворне". Ово назови "слободних", што је шћело, већ је под његовом камџијом. "Истурчи се плахи и лакоми."

Hoces da kazes da tvoja opcija koju podrzavas Dveri POKS MI glas su deo
Soroseve zavere jer podrzavaju studentske proteste?

Nismo mi dužni slijepo slijediti ni Rusiju.

Back