Zašto prozapadna opozicija napada Vučića?

Ja moram samo reći da sam fascinirana našim studentima.

Oni su smislili tako dobre stvari po svojim fakultetima, kvizove, filmove, imaju pregršt ideja za proteste, parole, zatim našli su dečije pesmice kao što su

Zakleo se bumbar u cvet i u med da će na livadi da napravi red

Znači crkoh kad sam ih slušala kako to glasno pevaju, svi uglas
:D
Sve to divno i intelektualno ali meki su u sustini jer nisi smeli da dozvole da onako nalicu kolima na njihove koleginice.

Ja moram samo reći da sam fascinirana našim studentima.

Oni su smislili tako dobre stvari po svojim fakultetima, kvizove, filmove, imaju pregršt ideja za proteste, parole, zatim našli su dečije pesmice kao što su

Zakleo se bumbar u cvet i u med da će na livadi da napravi red

Znači crkoh kad sam ih slušala kako to glasno pevaju, svi uglas
:D
Eno KTV Šarović izveštava direktno iz Jagodine.
Piš živi

Ne

Najveći zločin joj je što radi za istog gazdu kao Vučić
Добро и да ради за истог газду бар ћемо се ако она дође на власт поделити у два традиционална табора. Овај сад бућкуриш од снс је највеће зло јер лажима да су патриоте отима од православно-десничарског корпуса.

Ne

Najveći zločin joj je što radi za istog gazdu kao Vučić
Malo si dosadan sa tim gazdama i plaćenicima i paranoisanjem. Čim je neko protiv tvog predsednika, ponašaš se isto kao i on, vazda neke službe, neki Soroši, neke trice i bakrači.

Osvesti se malo. Narodu je dosta vašeg bezvlašća. Ne trebaju ovoj deci ničije pare da bi znali da ste muljali oko ŽS u Novom Sadu i da neko ipak treba da odgovara. Međutim, pošto kolo ide do samog vrha i do Andrićevog venca, ne ostaje vam ništa drugo nego da se pozivate na Soroša i Ročilda.

Ali nećete dugo.

Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Jel treba narod da gine na ulicama da jednog Soroševog slugu zameni drugi?

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
чекај ти си контра бот ?

слажем се ја да мариника и њен сарадник динко грухоњић (покретач протеста дела студената из групе СТАВ ) у нс, и доказани србомрзац и чедо удбе, (коме је мариника трчала прошле године у нови сад испред филозофског факултета да му пружи подршку када су студенти и студентски парламент у нс устали против говора мржње динка грухоњића јер је динко рекао на фесстивалу ''да ће срушити српску цркву жртвама фашистичке рације у нс и ту направити пабове за ебанцију ) јесу чеда удбе и иста кухња са системом власти али откуд ти брнаиш сада председника када си га пљувао ?

отвориле су ти се очи?

па мариника и динко грухоњић неће ако дођу на власт гонити садашње битанге и лопове из снс , поготово не вучевића и весића као гл и одговорног за тендере око надстрешнице и све лоповлуке око корупције и крађе пара јер курта мења мурту, као што није било хапшења ни 2012 а ни 2000те...

не до бог да се народ почне убијати међусобно због титоистичких бандита!

у паметсе народе!

исти су они!

Malo si dosadan sa tim gazdama i plaćenicima i paranoisanjem. Čim je neko protiv tvog predsednika,
чекај мало пинониру проамерички, зар ниеј тихи овде константно пљувао вучића ?
колико га је само пута ''пљувао'' или критиковао као и систем који издаје косово који...

такав сигурно није проблем србији него такви као ти отворени проамерички пионирски каубоји.

како је сад вучић ''његов'' председник тј њему мио ?

Добро и да ради за истог газду бар ћемо се ако она дође на власт поделити у два традиционална табора. Овај сад бућкуриш од снс је највеће зло јер лажима да су патриоте отима од православно-десничарског корпуса.

Biće još gore

A ja ne želim da bude još gore već bolje

Zato je opasno jednog Soroševog marionetu zameniti još gorim

Promene moraju biti prave i suštinske

A to znači zamenu prozapadnih marioneta patriotskim blokom

Malo si dosadan sa tim gazdama i plaćenicima i paranoisanjem. Čim je neko protiv tvog predsednika, ponašaš se isto kao i on, vazda neke službe, neki Soroši, neke trice i bakrači.

Osvesti se malo. Narodu je dosta vašeg bezvlašća. Ne trebaju ovoj deci ničije pare da bi znali da ste muljali oko ŽS u Novom Sadu i da neko ipak treba da odgovara. Međutim, pošto kolo ide do samog vrha i do Andrićevog venca, ne ostaje vam ništa drugo nego da se pozivate na Soroša i Ročilda.

Ali nećete dugo.

To je realnost i činjenica da zapadne službe preko svojih marioneta de fakto vladaju Srbijom već 25 godina

Poslednji vladar kojeg nisu kontrolisali je bio Slobodan Milošević

Svi posle njega prde u istu Soroševu CIA tikvu

Ti želiš propast Srbije a ja njen napredak

sta je branis toliko?
sta je ona to uradila za Srbiju da je sad neki faktor?
подржала је прошле године са стефановићем , пајтићем чанком (чеда удбе) србомрсца динка грухоњића (такође чедо удбе) и сада са динковим перјаницама милом пајић и брнаиславом ђорђевићем по нс води протесте руку под руку ...

1737741179730.png

напомињем да је тада подршку динку дао лично и вук драшковић који је последњих 12 година на изборима на снс листи. дакле чеда удбе заједно сви (без обзира позиција или опозиција) до једног бране свог удбаша динка (тетак му азем власи) а фашисти су им прошле године били студентски парламент у новом саду!

а ових 200 активиста миле пајић и динка који покрнеуше протесте у нс нису фашисти јел...

дакле мариниак је доказанаи сарадник динка и његових перјаница који заједно са њом предводе протесте и сигурно ће ако не она онда динкове перјанице да се убаце у власт ако се смени а то значи курта уместо мурте и опет зло за српски народ!

прво се морамо очистити динка и његових перјаница!

свих дела титине удбе!

чекај мало пинониру проамерички, зар ниеј тихи овде константно пљувао вучића ?
Moraš njega da pitaš šta se desilo u međuvremenu, pa da počne da napada studente jer traže vladavinu prava.

Paranoični bi sad rekli da je plaćen da promeni mišljenje, ali ja nisam u tom fazonu.

Moraš njega da pitaš šta se desilo u međuvremenu, pa da počne da napada studente jer traže vladavinu prava.

Paranoični bi sad rekli da je plaćen da promeni mišljenje, ali ja nisam u tom fazonu.
питао сам ја у првом мом посту на овој теми, јер ми је чудно да он који је толко ''нападао пљувао'' председника сада ...

ок је ово што говори за маирнику, ствар је око ње јасна као и око динка грухоњића , чеда удбе.

али и систем је чедо удбе.

они неће рецимо весића гонити у затвор сигурно је ко што ови нису жуте деморкате 2012 или деморкате слобине бандите 200те...

тако да ове промене ак осе десе не би донеле ништа заиста ново и добро србији...

титина удба која обеѕбедида се ништа псоле не промени, мурта курта...
а србији све горе.
сами ћемо себи судити за тобож геноциде једног дана поред ове титине удбе ако то све не отерамо као метлом!

промене су потребне, да истерамо правду око убијених 15 људи народе ал не са овим титиоистичким бандитима мариником и динком грухоњићем.

To je realnost i činjenica da zapadne službe preko svojih marioneta de fakto vladaju Srbijom već 25 godina

Poslednji vladar kojeg nisu kontrolisali je bio Slobodan Milošević

Svi posle njega prde u istu Soroševu CIA tikvu

Ti želiš propast Srbije a ja njen napredak
Ja samo želim da tebe i tvog predsednika vidim što dalje od vlasti, jer ste nedostojni. On sa svojim kombinacijama, ti sa porobljavanjem Srbije i kombinacijama.

Ova deca na ulici su svojim delima zaslužila da sami odaberu najboljeg među njima, i ja bih sutra glasao za njega. Ali mladi su još, imaju vremena da vas poraze.

Back