DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.687
Srbija nije demokratijaVlast se u demokratiji menja na izborima jel tako?
Skoro smo imali izbore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija nije demokratijaVlast se u demokratiji menja na izborima jel tako?
Skoro smo imali izbore
Jasna je ova igra - ako neces milom, onda ces silom.
ti pala s kruske? srbija vezba zajedno sa natoom rat protiv rusije, pod komandantom aljekom siftaromKakav ulazak u NATO, kakvi bakraci, takvom kome to moze da padne na pamet nije normalan.
a tad ti je valjao a sad ga pljujes jer je preso u trampov tabor?
Osim pominjanja besmislenog udbasa Canka, sve je u pravu.
opozicija rusi sorosevog stranog placenika aljeka siftara,
Тихи pa pogledaj slike, dokaza za veleizdaju koliko hoces, a te levakinje koje izvlacite ti i casual ne mogu da odbrane aljeka
ti pala s kruske? srbija vezba zajedno sa natoom rat protiv rusije, pod komandantom aljekom siftarom
"Platinasti vuk" - vojna vežba vojske Srbije i NATO
Pogledajte prilog 1679557
Partija radikalne levice
https://prl.org.rs › Vesti
·Translate this page
Jun 12, 2024 — U toku je zajednička vojna vežba vojske Srbije i NATO snaga pod nazivom “Platinasti vuk”.
2012-e si navijao za SNS i Vucica Tihi, nismo mi od juce, pa da ne znamo sta je bilo na forumu.a tad ti je valjao a sad ga pljujes jer je preso u trampov tabor?
bio sorosevac do skora sad je trampovac, zato sto se i uskurcili
meni vucic nije valjao ni 2012 jer je izdao SRS a danas jos manje dok je tebi sve do pobede Trampa bio dobar
hvalis ga da je dobar dupeuvlakac, da se uvukao trampu, a ja ti kazem da nije nego tebi, vodis politiku dupeuvlacenja, ne znas za bolje, to te aljek naucio, ja ne verujem da je to srpski mentalitetpa meni vucic nikad nije valjao
jaka pametbio sorosevac do skora sad je trampovac, zato sto se i uskurcili