Zašto prozapadna opozicija napada Vučića?

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.640
Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Jel treba narod da gine na ulicama da jednog Soroševog slugu zameni drugi?

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.

Ja želim smenu Vučića ali sa pravom opozicijom

A to su Dveri POKS DSS

Sprpšeci plaćenici i marionete svakako da nisu promena.

giphy.gif

Zašto prozapadne opozicija napada Vučića kad svi na gomili rade za istog gazdu - Soroša i američku duboku državu?

Ako Vučića zamenimo Đilasom, Marinikom Čobanu i Savom Rotšildom praktično sve ostaje isto jer i jedni i drugi rade za istog gazdu, Soroša i američku duboku državu.

Jel treba narod da gine na ulicama da jednog Soroševog slugu zameni drugi?

Postavljam ovo pitanje.

Autorska tema.
A која је то антизападна опозиција ?

Ti nijednom rečenicom nisi podržao studente koji imaju vrlo jednostavne i pravedne zahteve.

Nominalno si protiv Vučića, ali kao tigar napadaš sve koji ga kritikuju.

Šta ima da ih podržavam kad to ne rešava ništa.

Nama treba realna promena vlasti a ne kozmetička sjaši Kurta da uzjaše Murta "promena".

Nego zašto si mi menjao naslov teme kad sam istu otvorio autorski?

Čemu cenzura?

Da nije možda Soroš kupio Krstaricu pa da se ne uvredi? Ili Klaus Švab?

Ako jeste javi

Ja želim smenu Vučića ali sa pravom opozicijom

A to su Dveri POKS DSS

Soroševi plaćenici i marionete svakako da nisu promena.
Немогуће је! Као што је Вучић у своју секту укључио свашта тако и ми морамо да трпимо свакакве који смо против Вучића. Најважније је успоставити правну државу...после ћемо идеолошки да се измеримо...

Немогуће је! Као што је Вучић у своју секту укључио свашта тако и ми морамо да трпимо свакакве који смо против Вучића. Најважније је успоставити правну државу...после ћемо идеолошки да се измеримо...

Pa cilj zapada nije da se ovde ikad uspostavi pravna država već da se sprovedu njihovi geopolitički interesi

Gde god zapad vlada on podstiče korupciju jer tako drži vlasti pod kontrolom

Šta ima da ih podržavam kad to ne rešava ništa.

Nama treba realna promena vlasti a ne kozmetička sjaši Kurta da uzjaše Murta "promena".

Nego zašto si mi menjao naslov teme kad sam istu otvorio autorski?

Čemu cenzura?

Da nije možda Soroš kupio Krstaricu pa da se ne uvredi? Ili Klaus Švab?

Ako jeste javi
Neće ti biti kozmetička promjena zato što ćeš imati mogućnost da političku opciju čije djelovanje ne podržavaš kazniš na izborima. Sada to nemaš.

Back