Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
Ne znam da li ste primetili koliko brzo propadnu kuće koje ostanu bez žitelja. Gledam kod mene u selu, kako koja kuća ostane prazna brzo propada, gotovo iste godine, i uskoro deluje kao da je decenijama napuštena. Npr moja kuća, od kad je baka umrla tu više niko ne živi, i za nekoliko meseci pala je ograda oko dvorišta, krov je počeo da popušta, fasada takođe... a decenijama unazad kuća , dok je bila naseljena bila čitava i bez ikakvih naznaa propadanja. A tako je i kod ostalih kuća, deluju ok, ali ćim ostanu bez stanovnika propadaju, najpre se provali krov, a onda sve ostalo
možete reći da su kuće stare, i da ih je vreme stiglo, ali kako to da sve propadnu baš onda kad ih napuste, a do tada gotovo bez ikakvog posebnog, ili čak nikakvog održavanja opstaju bez problema
da li možda kuća na neki način "oseti" da je napuštena i počne da propada? Smejte se, ali ja imam nekako takav utisak jer sam se nagledao previše takvih primera u poslednjih nekoliko godina
možete reći da su kuće stare, i da ih je vreme stiglo, ali kako to da sve propadnu baš onda kad ih napuste, a do tada gotovo bez ikakvog posebnog, ili čak nikakvog održavanja opstaju bez problema
da li možda kuća na neki način "oseti" da je napuštena i počne da propada? Smejte se, ali ja imam nekako takav utisak jer sam se nagledao previše takvih primera u poslednjih nekoliko godina