Zašto premijer u ostavci laže pokusavajući da pridobije proruske glasače?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.808
...

Autorski osvrt na ove laži...
Zašto Premijer u ostavci laže pokusavajući da pridobije proruske glasače?!

Милош Вучевић: Прелазна влада би увела санкције Русији
http://www.nspm.rs/hronika/milos-vucevic-prelazna-vlada-bi-uvela-sankcije-rusiji.html

Ovo nije tacno jer jedini zadatak prelazne Vlade bi bio da osigura fer i poštene izbore i nikakve druge delatnosti, a pogotovo ne sankcije...

...

Ovo nije tacno jer jedini zadatak prelazne Vlade bi bio da osigura fer i poštene izbore i nikakve druge delatnosti, a pogotovo ne sankcije...

Zato što imaju medije i može im se da spinuju.

To je i problem kod opozicije, zato što ne konkretizuju svoje zahteve kako treba. Oni samo ponavljaju "prelazna vlada" i tako u nedogled, a mnogo je bolje da naprave neke formalne predloge zakona gde bi tačno i nedvosmisleno pisalo šta bi ta vlada trebala da radi (a to je priprema za izbore), i pogotovo šta da ne radi (pa navesti teme kao što su EU, sankcije, NIS, Kosovo i slično...).

Озбиљније захтеве има синдикат ГСПа, него опозиција и студенти заједно. Траже Шапићеву главу + све који су учествовали у незаконитим тендерима.

Pa nijedna vlada ne može uvesti sankcije Rusiji jer u Srbiji vlada ne može da se formira bez desničara. Čak i u toj prelaznoj bilo bi rusofila.
Више него у владајућој коалицији.

On će da upotrijebi svu lukavštinu ovoga svijeta da ostane na poziciji na kojoj i jeste. Neće prezati ni od čega. U+Na vrhuncu samoljublja da poklekne i preda vlast? Neće nikada!
Zato se plašim da sav ovaj trud neće uroditi plodom, te da će tek onako škrto doći do nekakvih promjena.
Dobio izbore koje je priznao ceo svet, I USA i EU, izmedju ostalog. Usruljica malo malo pa sa njim.
Pa ni ti ne bi dala ostavku da si na njegovom mestu, ne bih ni ja. Ne bi ni oni koji blokiraju gradove. Doticni je vise puta jasno i glasno rekao - postoje samo dva nacina da me smenite, izbori i fizicka likvidacija.
I sta ima tu nejjasno?

Dobio izbore koje je priznao ceo svet, I USA i EU, izmedju ostalog. Usruljica malo malo pa sa njim.
Pa ni ti ne bi dala ostavku da si na njegovom mestu, ne bih ni ja. Ne bi ni oni koji blokiraju gradove. Doticni je vise puta jasno i glasno rekao - postoje samo dva nacina da me smenite, izbori i fizicka likvidacija.
I sta ima tu nejjasno?
Dobio je i naš izbore na isti način. Gledala sam šta rade, tako da ta priča o stvarnoj pobjedi ne pije vode.
Vidjeti onoliki broj studenata,seljaka, radnika, građana, učenika, profesora....ma svih profesija kako su zauzeli ulice N. Sada i ne upitati se zašto je to tako, gdje je greška, da li je vrijeme da odem...nego Ja, ja i opet ja. Moja srbija. Moji srbi. Moji autoputevi....

Dobio je i naš izbore na isti način. Gledala sam šta rade, tako da ta priča o stvarnoj pobjedi ne pije vode.
Vidjeti onoliki broj studenata,seljaka, radnika, građana, učenika, profesora....ma svih profesija kako su zauzeli ulice N. Sada i ne upitati se zašto je to tako, gdje je greška, da li je vrijeme da odem...nego Ja, ja i opet ja. Moja srbija. Moji srbi. Moji autoputevi....
E moja Lapsi. Nemoj da me shvatis pogresno, ne poredim ove dve stvari ali kad sam ja bio klinjo i gledao emisije o naci Nemackoj , pa onda parada u Berlinu , prepune ulice, mislio sam da je ceo Berlin izasao da pozdravi brkicu. A onda porastem pa citam istoricare i vidim da ih je bilo oko 150.000 sto je naravno impozantno na prvi pogled, dok gledas, kazes vau , deluje mocno ali tih 150.000 je bilo manje od 4% ukupnog broja stanovnika tadasnjeg Berlina.
Onda i nije toliko impozantno.
Koliko je ono glasaca glasalo za SPN zadnji put, 24%?
To su ti ljudi uglavnom, zasto bi njihov izlazak na ulice njega impresionirao? On vec zna da su oni protiv njega. Nema tu mnogo smisla.

E moja Lapsi. Nemoj da me shvatis pogresno, ne poredim ove dve stvari ali kad sam ja bio klinjo i gledao emisije o naci Nemackoj , pa onda parada u Berlinu , prepune ulice, mislio sam da je ceo Berlin izasao da pozdravi brkicu. A onda porastem pa citam istoricare i vidim da ih je bilo oko 150.000 sto je naravno impozantno na prvi pogled, dok gledas, kazes vau , deluje mocno ali tih 150.000 je bilo manje od 4% ukupnog broja stanovnika tadasnjeg Berlina.
To su ti ljudi uglavnom, zasto bi njihov izlazak na ulice njega impresionirao? On vec zna da su oni protiv njega. Nema tu mnogo smisla.
Nemoj mi te procente i SNS matematiku da propagiraš. Pa ja sam gledala kako naši ljudi (sa srbijanskim pasošem) idu autobusima, autima kod vas na glasanje, poslije obuke kako i za koga glasati. Ti listići, papirići, Šojići, vreće, trake i kojekavke mrake na izborima da prikažu stvarni rezultat?! Nemoj toliko da podcjenjuješ zdrav razum.
I on sam zna da je sve laž. I zna da je i on jedna velika prevara i laž.

Nemoj mi te procente i SNS matematiku da propagiraš. Pa ja sam gledala kako naši ljudi (sa srbijanskim pasošem) idu autobusima, autima kod vas na glasanje, poslije obuke kako i za koga glasati. Ti listići, papirići, Šojići, vreće, trake i kojekavke mrake na izborima da prikažu stvarni rezultat?! Nemoj toliko da podcjenjuješ zdrav razum.
I on sam zna da je sve laž. I zna da je i on jedna velika prevara i laž.
Pa ako imaju pasos srbijanski ( potrudi se da izbacis tu rec, uvredljiva je za mnoge Srbe) onda imaju pravo da glasaju za koga hoce. I ja imam srpski pasos, zivim u Svedskoj pa mogu da glasam za koga hocu u Srbiji.

Ako opozicija tvrdi da su mahinacije na izborima tolike da presudno uticu na rezultate onda treba sve napore i zahteve da usmeri na bolju kontrolu izbora, vise stranih posmatraca itd ali oni to ne rade.A znas zasto, zato sto i sami znaju da te mahinacije nisu presudno uticale, dobio on 48% ili 46% , isti mu vrag.
Zato i ne insistiraju na tome vec hoce da ga smene na ulici. Al nece to ici.
Gubljenje vremena i maltretiranje obicnih ljudi.

Ako i bude tako kako si napisao, a svim srcem se nadam da neće opstati na vlasti, biće puno obazriviji i skinuće mrenu s očiju za neke stvari. Ne boji se on samo naroda, više se boji onih koji hoće još i više. Oni su opasniji od naroda. Sada mu je prilika da se izvuče, ali je pitanje smije li i kako?
Nije to partija pokera, pa kaže ,,odustajem,,! Odustaće kada drugi to požele. Ovi ili oni, vidjećemo.

Ako i bude tako kako si napisao, a svim srcem se nadam da neće opstati na vlasti, biće puno obazriviji i skinuće mrenu s očiju za neke stvari. Ne boji se on samo naroda, više se boji onih koji hoće još i više. Oni su opasniji od naroda. Sada mu je prilika da se izvuče, ali je pitanje smije li i kako?
Nije to partija pokera, pa kaže ,,odustajem,,! Odustaće kada drugi to požele. Ovi ili oni, vidjećemo.
Jesi ti bosnjakinja? Ako jesi ne vidim razlog da bas toliko grizes oko Vucica i srpske politike. Mislim da bar jedno 95% ljudi iz Srbije apsolutno ne zanima sta se desava u Federaciji Bih, ko je na vlasti, ko bi zeleo da bude vlast i tako to.
Malo je cudno.

Jesi ti bosnjakinja? Ako jesi ne vidim razlog da bas toliko grizes oko Vucica i srpske politike. Mislim da bar jedno 95% ljudi iz Srbije apsolutno ne zanima sta se desava u Federaciji Bih, ko je na vlasti, ko bi zeleo da bude vlast i tako to.
Malo je cudno.
Glupo pitanje, ali ako ti nešto znači odgovor - nisam.
Iz RsS sam. Pogodi ko je mentor za RS?

Glupo pitanje, ali ako ti nešto znači odgovor - nisam.
Iz RsS sam. Pogodi ko je mentor za RS?
Nije bas glupo, tvoje reci nemaju istu tezinu ako si prvo ili drugo. Nije isto.
Ako si iz Rs i imas takve stavove o Vucicu, mogu ti reci da si debela manjina, upoznao sam dosta nasih ljudi iz RS i ogromna vecina podrzava njega.

Ne znam da li shvataš razliku u primoravanju izlaska i svojevoljnom izlasku na ulice? Broj glasača koji je bio primoran da izađe i pozdravi svaki događaj i ovaj broj građana na ulici se razlikuje u jednome, sloboda izbora. Možda bi posle svih ovih dešavanja, a svedoci smo da se sns rapidno osipa, trebalo proveriti pravu statistiku.

Back