- Poruka
- 12.161
A znamo da cćemo se kajati :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Činjenica.Povređivanje od dragih ljudi ujedno je i najbolnije.
Ne znam na kakvo povređivanje misliš, po pisanju proteklih dana mislim da se kaješ za nepromišljene postupke u vezi.A znamo da cćemo se kajati :/
Ako povređuješ mentalno osobu sa kojom si u vezi jeste tema za Ljubav i Sexsobzirom da je u pitanju ljis forum jel to mislis na BDSM?
jer bi drugi tok teme isao na forumu filozofija.

pokreni temutreba postaviti pitanje zašto žene najviše vole da tračare

A znamo da cćemo se kajati :/
Ti na žene gledaš kao na parče mesa! Što ne postaviš nekad neku pametnu nego samo lepe, a životinjo?pa ja sam postavio više slika lepih žena nego bilo ko u zadnje dve sedmice
Čak ni kad igrate mali fudbal u suparničkim ekipama pa joj uletiš klizeći sa obe noge, pa se posle pokaješ jer onda nema seksa neko vreme? oOJa sam promasila temu, nisam videla da je tema na LJIS-u
U mz odnosima nema opravdanja niti tolerancije za bilo kakvo povredjivanje iz bilo kog razloga.
Ni jedan nije opravdan.
Ovo je tačno, treba ih povređivati što više kako bi bili spremni za sve težine koje današnjica nosi! Budimo humani prema voljnima čak i kada ne razumeju zašto!Povredjujemo ih da bi ocvrsnuli i postali to sto jesu danas
A ljubavni jadi nisu gilozofija dobri moj tab, ali BDSM uvek mozesobzirom da je u pitanju ljis forum jel to mislis na BDSM?
jer bi drugi tok teme isao na forumu filozofija.
Nista nidi pomašila, hvala na odgovoruJa sam promasila temu, nisam videla da je tema na LJIS-u
U mz odnosima nema opravdanja niti tolerancije za bilo kakvo povredjivanje iz bilo kog razloga.
Ni jedan nije opravdan.