- Poruka
- 82.221
Kada podižeš životinju, recimo jagnje, da je zakolješ, onda je sasvim u redu da to uradiš. Ako si unapredio tu istu životinju u kućnog ljubimca, onda je klanje zločin?
Zašto?
Zašto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, obestetili su privatnog vlasnika jer su mu unistili privatnu svojinu?Povod za temu mi je bila vest da su negde u Kaliforniji greškom mislili da jare pripada opštini te su ga pokupili sa nekog imanja gde je lunjalo i odveli ga na opštinsko. Posle toga je završilo u čorbi.
Vlasnik je zbog ove greške dobio oštetu od 300 hiljada doloresa.
Ali u kom iznosu?Mislis, obestetili su privatnog vlasnika jer su mu unistili privatnu svojinu?
vala zecetine sam se najeo za 3 zivota.I jare i pecenje....moj moto....ne znam da li je to nehumano , ili bezosecajno , moja ljubav prema toj svinji je iskrena...prema celom njenom bicu i telu...
E sad, treba povuci crtu , ne treba ucestvovati u klanju kucnog ljubimca...to ne...neka distanca mora da postoji...
Moj ujak je mene zvao da mu derem kunice...ko bi rekao da to mogu , kunici se bas lako deru....samo sto moji roditelji nisu znali da ga spreme kako valja...mora pac, jeste zec zilaviji , i ima drugaciji ukus meso ali kad ga spreme pamtis to...nije za lonac...tj nije da pojedes kilo zecetine, ali da zasladis to sigurno...
Nije ti bilo žao da jedeš Bagz Banija?vala zecetine sam se najeo za 3 zivota.
whazzup doc?Nije ti bilo žao da jedeš Bagz Banija?