charmedmilica i drustvo
Početnik
- Poruka
- 2
Da li bi nam zivot bio lepsi i bolji bez ili sa njima? Nekad nas spasu od 1 javljajuci se umesto nas a nekad nas nastavnici pogresno procene zbog njih... Sta vi mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jedino kuburim sa dobijanjem tih ocena, al kad ih dobijem, onda ih dobijem ;p e sad, zashto postojim takav kakav sam?

Opisujesh mene...love_girl:Ali evo,u odeljenju imam likusu koja ima uglavnom 5ice,4orke..ali je ovako bas nemirna,i svi se zale na nju kako samo prica..
Bila sam jedan od problema u shkoli...Ma danas je shtreber uvek onaj koji ima dobre ocene, a nevazno je kako ih je dobio...wild_child:Streber je onaj koji uci napamet, bez razumevanja...vidim da vecina brka to sa ljudima koji stvarno uce sa razumevanjem ili jednostavno imaju klikere.....

O ovoj drugoj o kojoj sam ja rekla je bas od tih sto bubaju bez razumevanja...wild_child:Streber je onaj koji uci napamet, bez razumevanja...vidim da vecina brka to sa ljudima koji stvarno uce sa razumevanjem ili jednostavno imaju klikere.....