ZAŠTO POSTOJE SPONZORUŠE?

Pozivam vas sve na otvaranje prvog fakulteta koji će se baviti proučavanjem sponzorstva, tačnije - SPONZOLOGIJOM, a zvaće se - FSN, ili Fakultet Sponzorskih Nauka. Baviće se proučavanjem sponzoruša, sponzora, sexa kao sredstva za postizanje finansijske sigurnosti, životinjskim nagonima koji uzrokuju takvu pojavu u našem društvu, korenima sponzorstva i naučnim metodama borbe protiv tog zla današnjice. Po završetku studija bićete diplomirani sponzolozi i moći ćete da se bavite naučnim izlaganjem ovog problema na forumu Krstarice, što vam već sada, kao amaterima, odlično ide od ruke.
Radićete i opite u laboratorijama koje ćete vršiti najsavremenijom opremom i najsavremenijim metodama, a na odlično odabranim, dakle, prvoklasnim primercima uhvaćenim na delu u različitim pozama.
Puno sreće budućim sponzolozima, psiholozima, intelektualcima i svim ostalim NAUČNICIMA koji se nimalo ne ustručavaju da nas sve stručno upute u problem sponzorstva, želim vam sve najbolje i da studije završite u roku. Zainteresovani neka mi se obrate za adresu fakulteta, datum otvaranja i broj telefona.

inspirion:
mislim da nije u pitanju zivotinjski nagoni. ipak. mi nismo zivotinje. ne vidim na koji nacin uspesan muzjak znaci uspesna porodica.

mislim da je u pitanju dokazivanje sponzorusa. posto su uspesni muskarci prvi na listi, oni ih jure i dokazuju sebe tako. one nemaju definisane druge potrebe za muskarcima, pa ih to cini relativno frigidnim. posto onda hladno prilaze osvajanju, zele dokazivanje. da njihov zivot znaci nesto. misle time da rese sopstvene probleme.pre svega zelje, a zatim i indetiteta. one su jako mudri lovci.

u pravu si, skroz...
cini mi se nije samo dokazivanje u pitanju a sigurna sam da je to socijalna devijacija koja se nametnula drustvu kao nesto normalno.
verujem da kad se sistem vrednosti ovde oporavi, da ce to biti jasno.

...što bi rekla jedna mala:pa kako da ga ostavim? Moji meni nikada ne bi mogli da kupe vespu...

Ajte bre ljudi,ako tim tipovima ne smeta da šetaju cure koje ih "vole" zbog kola,love..i sl.a ne zbog njih samih...onda zašto to da bude moj problem???
Dosta o sponzorušama.

Argonaut,zanimljiva teorija.Ne slažem se sa tobom.

Kada žena radi-nije dobro,kučka zanemaruje porodicu,šta ona misli bla bla bla..
Kada ne radi već očekuje da je izdržava muž,onda je "sponzoruša"...Pa ajte dogovorite se,šta je OK?
Ako pitate žene grozno je i jedno i drugo.

minabg:
Muškarci uvek govore kako mrze sponzoruše i tome slično, ali činjenica je da one ne bi ni postojale kada ih oni ne bi tražili! To su lake devojke od kojih mogu da dobiju sve ukoliko imaju dovoljno love, jedini problem je što nemaju svi love, ali kad bi imali kladim se da bi svi tražili sponzoruše jer im normalne devojke nisu više zanimljive! Ako zaista toliko mrze sponzoruše zašto balave za svakom koja prođe i zašto svaku devojku (i onu koja nije sponzoruša) tretiraju kao da je sponzoruša po sistemu - ja tebi neki poklončić ili šta već a ti samnom u krevet! Šta mislite o tome?

Neko moze da te tretira kao sponzorusu akko mu ti to dozvolis!

inspirion:
i ja isto mislim da su na dobitku. samo nikad nisam razumeo nesto, pa ako neko moze da mi odgovori.sex je sex. ali sa nekim samo za to sto ima para? kakvog je kvaliteta taj sex? ja sam musko i bas ne kontam ovo. ili je moc upitanju ili je....

pa, ovako. pre izvesnog vremena je bilo neko nazovi istrazivanje na slicnu temu, mozda da odgovor: elem, od uzorka, preko 80% zena je izjavilo da dozivljava orgazam kada vodi ljubav sa nekim "statusnim" simbolom (citaj: bumbarom) intenzivnije i brojnije; dok to nije slucaj sa nama obicnim srednjacima.

iz ovog proizilazi da ako vozis besan auto, a debeo si ko svinja, pre ces dovesti ribu do orgazma, nego onaj u fici, sa telom Apolona!. sve su to koreni iz pecina, kada je zena odlazila sa onim koji ulovi vecu lesinu....

tako da vidis, Inspirion, moc je cudo!!!! a mi ostali, nama trebaju normalne devojke....

Škorpija 83:
argonaut:
:roll: :shock:
Ajde polako, smirite strasti, sta ste svi graknuli protiv sponzorusa, svaka zena je u sustini sponzorusa, bioloski traze muskarca koji ce najbolje da im se stara o potomstvu, to je uvjek bilo i biti ce bez obzira na lupetanje feministkinja. Sponzoruse su samo dovele ovaj nagon do ekstrema

Konačno neki pametan odgovor sve žene su ***** i sponzoruše!

:evil: MA NEMOJ!!! Gluposti lupaš, tjah... Ti sad kao znaš sve žene ovog sveta... :twisted:

Uglavnom mi se sviđaju vaši odgovori, a naročito to što ima puno različitih mišljenja, ali moram da objasnim nešto onima koji me nisu baš najbolje shatili: nemam ja ništa protiv sponzoruša, one su posledica nezdrave situacije u zemlji i to je činjenica, ono što meni ustvari smeta jesu muškarci koji nemaju love za sponzorušu, kukaju kako ne mogu da nadju normalnu devojku zato što su svuda sponzoruše, a kada se pojavi normalna devojka oni je tretiraju kao sponzorušu, i svo vreme sanjaju da su puni ko brod i da su oko njih sponzoruše.I šta onda preostaje devojkama osim da postanu sponzoruše. Poenta ove moje priče jeste da nisu samo devojke (sponzoruše) problem, već i muškarci koji im stalno podižu cenu. Naravno tu postoji još mnogo toga, ali to prepuštam vama.

sponzoruša je samo fini naziv za prostitutku. Ako neko svoje telo prodaje , dali za keš, ili krpice i slično, ne čini ga ništa boljim od prostitutke koja se lepo deklarisala šta je. lično više cenim one pored plavog mosta i štajge jer se makar ne foliraju da su fine. Nemaju te fine prostitutke ništa više u glavi, samo im je posao sveden u pravne okvire i od ovog društva upakovan u fini papir.
Svaka iole normalna devojka se ne bi odlučila na taj način podizanja ekonomskog statusa, ni da nema šta da jede, a one se podaju papanima zbog bolje garderobe, i kola , putovanja.
SVUDA U SVETU SE TO ZOVE PROSTITUTKA, I NJIH TAMO IMA FINIH PA IH ZOVU POSLOVNA PRATNJA. Mi smo jedinstven primer umotavanja nemoralnih stvari u nove, finije izraze.

PS ako pročitate moje postove od ranije videćete da nisam moralista, al što je mnogo mnogo je.

Mislim da je ovde doslo do brkanja pojmova. Zapravo, mnogi pominju `pecine` i kao uzrok pojave sponzorusa u nasem drustvu navode odnos muskarac - zena u praistoriji. Tacno je da su podela rada, kao i okolnosti koje su vladale u tadasnjem drustvu, dovele do favorizacije odredjenog tipa muskarca: snazan, sto je u najvecem broju slucajeva znacilo dobar lovac, zastitnik ognjista, mocan i postovan u drustvu. Kao posledica navedenog, mozak muskarca i mozak zene funkcionisu na razlicite nacine - odredjeni delovi mozga su `zaduzeni` za razlicite stvari. To su cinjenice. Prirodno je da ce zena u muskarcu, bar donekle, traziti `zastitnika`, `oslonac` isl.
Ali, sponzoruse su otisle malo dalje..

Sponzorusa ili bilo koja druga zena ima u osnovi svog ponasanja jedan bazicni nesvesni automatizam a on glasi – potreba da psiholoski dominira nad muskarcem.
Bila neka zena sponzorusa ili muza, princip je isti, jedino je razlika u nacinu ostvarenja - sponzorusa dominira time sto ti daje a muza time sto ne da.
Obe zloupotrebljavaju musku potrebu za seksom.

random_cloud_form:
Sponzorusa ili bilo koja druga zena ima u osnovi svog ponasanja jedan bazicni nesvesni automatizam a on glasi – potreba da psiholoski dominira nad muskarcem.
Bila neka zena sponzorusa ili muza, princip je isti, jedino je razlika u nacinu ostvarenja - sponzorusa dominira time sto ti daje a muza time sto ne da.
Obe zloupotrebljavaju musku potrebu za seksom.

gde li ih samo nalazis....

Neka mi neko od vas kaze dali poznaje bilo koju sponzorusu koja je dobrog materijalnog stanja. Da li bogate, lepe i pametne devojke imaju potrebu da psiholoski dominiraju nad matorim, masnim bumbarima?
Sve sponzoruse su jad i beda.Gotovo, socijala.Moj komsija (mladic od 23-24 godine) je licni vozac jednog bogatog i masnog biznismena i imao je cesto priliku da ih odvozi kuci posle seanse u Hotelu Palas ili da ide po njih na adresu koju mu gazda da.
Decko kaze da su to sve krajnje sirotice i bednice iz
nekih udzerica i krajeva grada da te bog sacuva.Lepe i zgodne jesu, cak veliki broj njih nisu ni glupace.

Iz ovoga proistice da je ipak u pitanju specifican vid prostitucije..

8)

Mozda ih je neko iskoristio nekad (neka devojka)pa se boje ili nemaju pare za dobre ribe pa se pravdaju sebi ili drugima...Sigurna sam da jedna jenifer lopez nece biti sa prosecnim mushkarcem vec imajuci na umu ko je ona(sigurno ne jean from the block :lol: )traziti sebi ravnog ili cak i boljeg...Tako stvari funkcionishu ,tako i danashnje devojke ukoliko dobro izgledaju znaju da mogu visko da pucaju...A shto se tice svrstavanja svih devojaka u sponzorushe mushkarci bi trebalo malo shire da porazmisle..oni koji ih tako svrstavaju..po meni je to vid prostitucije,...znaci li to da oni misle da su sve zene k..ve...ima i takvih mishljenja ,ja cim to cujem znam sa kakvim ipom imam posla...

2care2:
ZASTO? ZASTO?ZASTO ste ljudi optereceni sponzorusama?Neka devojke rade ono sto najbolje umeju.kakve veze ti imas sa tim? i zasto te one toliko intrigiraju?EVO ODGOVORA - zelela da budes kao one,a ne mozes i to je cinjenica!

bravo!stvarno ne razumem mnoge ljude ovde....
uostalom problem je i u glavama takvih devojaka,zato sto i za devojku koja je sa nekim likom koji ima kesha misle da je sponzorusa....ok...drugo je kad vidis do jaja ribu sa nekim matorcem..to je onda....
bedak...

gigule:
Kada žena radi-nije dobro,kučka zanemaruje porodicu,šta ona misli bla bla bla..
Kada ne radi već očekuje da je izdržava muž,onda je "sponzoruša"...Pa ajte dogovorite se,šta je OK?
Ako pitate žene grozno je i jedno i drugo.

Sta radi muz, a sta zena? Zena cuva decu,znaci ne zanemaruje porodicu. U isto vreme radi i izdrzava istu dok i muz to radi,samo malo vise zanemaruje porodicu jer je na njemu da donese neke vece pare.

Nema sponzorusa. One starije sponzoruse su prostitutke, a ove mladje...ma samo ih je uhvatilo ludilo, hir koji ce nadamo se proci ili ce i one postati ove starije...

Back