Зашто постављачице и постављачи тема постављају питања у наслову тема, али на питања која су саме и сами поставили не одговарају

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.190
У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....

Зашто се такве теме не бришу ?!

Kada bi se poštovao pravilnik, nijedna tema ne bi ostala otvorena jer niko i ne čita pravilnik, osim onda kada treba da se žale kako su njihova prava ugrožena. Pa čak, čineći tako nešto, krše pravilnik. :P

У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....

Koja je tvoja motivacija za ovakvo pitanje? Da li ti je obrisana neka nepravilno otvorena tema a vidiš kako se nekome drugome to toleriše?

Brišu se ako su otvorene od strane od nepodobnih forumaša
a za ove podobne sve je dozvoljeno, pravilnik ne važi.

Ја сам одговорио на питање које сам поставио.

Kada bi se poštovao pravilnik, nijedna tema ne bi ostala otvorena jer niko i ne čita pravilnik, osim onda kada treba da se žale kako su njihova prava ugrožena. Pa čak, čineći tako nešto, krše pravilnik. :P

Генијално ....

Генијално

'Генијално'

рече ....

ефекат ? затворимо форум .. не стављајмо теме .. и не реплицирајмо јер је уствари свака реплика 'спам''ометање дискусије'

Па неће баш тако бити ....

Или ово место јесте 'вашно' ... или није

Мислим да добро знате да чак већи део ќруга'двијке у Крсти има 'своја' места где им је 'јер су ќуке' дозвољено .. пардон ЕБИ су дозволили

дивљање

Ја сам одговорио на питање које сам поставио.

гуд дискут ..шуне дискут .... бон дискут .. малађец

Brišu se ako su otvorene od strane od nepodobnih forumaša
a za ove podobne sve je dozvoljeno, pravilnik ne važi.

Нешто као у време предсветскоратнератне монаргоидне Губославије ?!

Poslednja izmena:

Izvini ako pitaju nesto ocigledno da na to pitanje ne znaju odgovor:idea:

Izvini ako pitaju nesto ocigledno da na to pitanje ne znaju odgovor:idea:

Извини .. зашто бришу теме које су из 'истога разлога' постављене ....

Преасаумпција доводи до прејудиције о постовма и темама као спаму и ометању

дискусије/форума

имплицира знање ... а пре ће бити интерес...

Нећемо се правимо невино-наивни ....Може?

Back