AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.190
У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....
Зашто се такве теме не бришу ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je tvoja motivacija za ovakvo pitanje? Da li ti je obrisana neka nepravilno otvorena tema a vidiš kako se nekome drugome to toleriše?У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....
У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....
Ја сам одговорио на питање које сам поставио.У правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....
Kada bi se poštovao pravilnik, nijedna tema ne bi ostala otvorena jer niko i ne čita pravilnik, osim onda kada treba da se žale kako su njihova prava ugrožena. Pa čak, čineći tako nešto, krše pravilnik.![]()
Ја сам одговорио на питање које сам поставио.
Brišu se ako su otvorene od strane od nepodobnih forumaša
a za ove podobne sve je dozvoljeno, pravilnik ne važi.
Koja je tvoja motivacija za ovakvo pitanje?
Da li ti je obrisana neka nepravilno otvorena tema a vidiš kako se nekome drugome to toleriše?
Izvini ako pitaju nesto ocigledno da na to pitanje ne znaju odgovorУ правилнику стоји да тема мора да садржи став при отварању теме у уводном посту.. а не да само поставља дилеме .. анкете ....
Izvini ako pitaju nesto ocigledno da na to pitanje ne znaju odgovor![]()