E vala uvek srbijasenje, ama bas uvek..
Ako je jedan prodao njivu , ajd svi da budemo prodavci njiva...
Sto da se ugledamo na nesto zdravije, jok brate nego za vecu lovu da se ugledamo...
Ili inat, ako necemo onako kako ja kazem onda necemo nikako....durenje..
I uvek na kraju gov. na pobede, a oni koji umeju da razmisljaju i nisu diktatori se udalje pre kraja....osete ili vide da gov.na talasaju svojom sujetom i batale..
Ako jedan kosarkas pomisli USA su jace, ajd svi da se povucemo i ako bude trojka bude ako ne nista...kao borili smo se...
I sto je najgore onima koji nece da budu malodusni , polomi noge, rugaj im se, oduzmi im posao da ih kaznis....oteraj ih iz Srbije, ako ti nije dobro ovde idi....mi volimo nasa gov..na , nasu neispravnu vodu ...koju smo sami zatrovali ..ali pazi svi su to vec zaboravili....jedna vlast je promovisala izgradnju logkalnih vodovoda , pre kanalizacije i vicem ja ljudi to se vec desilo u Francuskoj i u jos nekim delovima Sveta i to nije dobro prvo se gradi kanalizacija pa vodovod, jer cete zatrovati sve povrsinske vode...bunare...i nista...daj sta das oportunizam i jajarizam i uspese....zatrovase sve , celu Srbiju..
Krusevac, Valjevo , Uzice, Kraljevo , Nis, Jagodinu ...Kragujevac...
U selu mog dede sad se lazu da je ispravna bunarska voda....pogledas ih u oci i vidis da lazu, znaci ne mora da se raspravljas sa njima oni znaju sta je istina, ali pricaju drugacije..
Srbi su izgubili tu ljudsku moc da citaju iz ociju da li osoba laze ili ne laze....jer su previse puta procitali i pozeleli i tumacili suprotno...
Popisali se na svoj dar i umece..