Zašto policija nije obezbedila skup?

@tab503 ti bi ovo sve gazio? 🤔
pa samo da odgleda ovaj video, i neka se javi i kaze da je neko vozio dete u hitnu, pogledaj kako krivuda ludacki!

ovo je sns inicijacija sektaska, pa zato ljude zovu teroristima da drogirani kriminalci na kokainu gaze posle narod - samo umobolna sekta sns na celu sa ludakom av-om to moze da smisli

Poslednja izmena od moderatora:
pa samo da odgleda ovaj video, i neka se javi i kaze da je neko vozio dete u hitnu, pogledaj kako krivuda ludacki!

ovo je sns inicijacija sektaska, pa zato ljude zovu teroristima da drogirani kriminalci na kokainu gaze posle narod - samo umobolna sekta sns na celu sa ludakom av-om to moze da smisli

ja bih ga olesio, kako mene interventna nije stigla jedanput:mrgreen: - kako su ga uhvatili?
Eto cime se bitange sluze.

ja bih ga olesio, kako mene interventna nije stigla jedanput:mrgreen: - kako su ga uhvatili?
Crni reno megan jel neko vido tablicu? Trebao bi narod brzo da ga nađe.

E vala uvek srbijasenje, ama bas uvek..

Ako je jedan prodao njivu , ajd svi da budemo prodavci njiva...
Sto da se ugledamo na nesto zdravije, jok brate nego za vecu lovu da se ugledamo...
Ili inat, ako necemo onako kako ja kazem onda necemo nikako....durenje..

I uvek na kraju gov. na pobede, a oni koji umeju da razmisljaju i nisu diktatori se udalje pre kraja....osete ili vide da gov.na talasaju svojom sujetom i batale..

Ako jedan kosarkas pomisli USA su jace, ajd svi da se povucemo i ako bude trojka bude ako ne nista...kao borili smo se...
I sto je najgore onima koji nece da budu malodusni , polomi noge, rugaj im se, oduzmi im posao da ih kaznis....oteraj ih iz Srbije, ako ti nije dobro ovde idi....mi volimo nasa gov..na , nasu neispravnu vodu ...koju smo sami zatrovali ..ali pazi svi su to vec zaboravili....jedna vlast je promovisala izgradnju logkalnih vodovoda , pre kanalizacije i vicem ja ljudi to se vec desilo u Francuskoj i u jos nekim delovima Sveta i to nije dobro prvo se gradi kanalizacija pa vodovod, jer cete zatrovati sve povrsinske vode...bunare...i nista...daj sta das oportunizam i jajarizam i uspese....zatrovase sve , celu Srbiju..
Krusevac, Valjevo , Uzice, Kraljevo , Nis, Jagodinu ...Kragujevac...

U selu mog dede sad se lazu da je ispravna bunarska voda....pogledas ih u oci i vidis da lazu, znaci ne mora da se raspravljas sa njima oni znaju sta je istina, ali pricaju drugacije..
Srbi su izgubili tu ljudsku moc da citaju iz ociju da li osoba laze ili ne laze....jer su previse puta procitali i pozeleli i tumacili suprotno...
Popisali se na svoj dar i umece..

Poslednja izmena:
U svakoj drzavi u svetu postoji institut , kreativ , entitet demonstracija koji pokazuje veliko nezadovoljstvo naroda, a kod nas se to ismeva od strane velikog broja ljudi kao neefikasno...
Pa ljudi moji , koliko mozga vi imate....sta hocete, evikasno sredstvo , to se uzme onda oruzje i krene se i za 6h je sve reseno...prebroje se kubure sa jedne i sa druge strane i spreci se dalje krvoprolice....pri tome svakog policajca delis sa 3 i tako brojis...
Zato su pametniji ljudi i izmislili demostracije da ne mora odmah da se ubijaju ljudi...
Samo srbi mogu takve budale da budu da ocekuju da svaki demostrant mora da nosi pistolj ili pusku da bi bio ozbiljno uzet u obzir....

Slazem se ja da moze i 40 godina da se vrsi tiranija, Spanci su primer....i da se uvede i 3 godine gradjanskog rata i opet nista....i da bude svetski rat i opet nista....
Nisu bas cisti spanci u glavi , ali verovatno nece biti ni Srbi posle ovoga..

Back