Zašto policija nije obezbedila skup?

ja pricam uopsteno..bilo je blokade mostova, autoputeva, bilo je svega..ja se ne fokusiram na ovo desavnje nego da generalno blokada puta nije sredstvo koje donosi rezultat..cak suprotno..mislis da svi oni blokirani u gradu kad izadju na izbore ne misle o tome?
pogledaj rezultate izbora i shvatices da li je ovo dobar nacin.

cela opozicija treba da stavi prst na celo i da se zapita a kako to vucic i pored svega sta nam se desava vecito dobija na izborima, sta mi tako lose radimo kad ocigledne stvari ne prolaze kod naroda.
Ako hoces da se to pita onda prst ide u dupe a ne na chelo....

Ja se slazem da se za neisplacene porodiljske i decije dodatke strajkuje u zvezdarskoj sumi, ali posle instituta , ima potez kroz sumicu ka kaldrmi....ima dovoljno mesta za 100 000 ljudi, .prilaznih puteva koliko hoces, a da ne moras da ugrozavas saobracajnice ni blizu...
Dolazi se zadnjom stanicom 65 a to je cest i jako povezan autobus....
Nije prigradska zona, moze dobro da se iskaze nezadovoljstvo i da se racuna na svest naroda....

Ne ne, ovo je dobro mestasce, ne znaju ni trkaci ni ovi sto vole zvezdarsku sumu , daleko im pa ne dolaze tamo , a ima na pola puta i sportski teren...

Smiri se covek dok stigne, a zaboravi sta je hteo dok se vraca....
Ni ovi sto privode na seks sa kolima ne dolaze, nisu ludi da trose benzin...

sta misli neko da ce se ista postici time sto su nekom dedi blokirali da dodje do pijace ili nekom sluzbeniku da stigne na posao na vreme..
zaista msilite da ce se pridobit njihove simpatije... da ce na izborima glasati za te koji su ga blokirali?
a onda se pitamo kako to AV dobija na svakim izborima .

nece, dobija se samo njihov bes i kontraproduktivno je..

pazi..moj drugar koji je bas bio aktivan na demonstracijama protiv slobe i blokadama ulica prica kad su nesto pre desetak godina blokirali saobracaj pa je morao od zeleznicke stanice pesaka do kneza..
"kapiram ja sve i ja sam blokirao ali sad me nervira sto blokiraju mamu im hebem"..
eto to je rekao..

blokada je interesantna samo onome ko pravi blokadu..

blokada ne donosi rezultate.

Vlajić o tužilaštvu: Optužuju one koji su blokirali Gazelu, a vozača automobila su abolirali​

Novinar Đorđe Vlajić rekao je za N1 da vlast nakon protesta koristi priliku da pokaže da sistem funkcioniše.

„Verujem da će biti napisana veća količina krivičnih prijava, da će neke ljude zadržavati u policijskom pritvoru. Sada će država da primeni silu“, ocenio je Vlajić u emisiji „N1 Direktno“.

Komentarišući saopštenje Višeg javnog tužilaštva u kome je naloženu MUP- u da identifikuje sve osobe koje su učestvovale u incidenu na Gazeli, Vlajiću nije jasno da li će procesuirati vozača koji je povredio učesnike protesta ili su „njega predstavili kao žrtvu“.

„Meni to liči da oni optužuju one koji su blokirali Gazelu za nasilničko ponašanje, a vozača su abolirali time što su napisali da je pretučen.

Celu vest pročitajte ovde.

Poslednja izmena:
Blokirali autoput :hahaha:
Trebalo je poslati konjicu i sve ispendreciti k’o kanadska konjica onomad kamijondzije. :lol:

Mislim stvarno koji moron moras da budes pa da pomislis kako ce svako da ti stane na autoputu. Dobro je da nema mrtvih.

Sledeci put da legnu na prugu i cekaju da voz zakoci.
Da, ali SSP EKOLOZI rade šta hoće i upozoravaju da će svašta da rade ako ih neko spreči da svašta rade
Tako sam ja razumeo.

E sad, kako bi prošle Kanacke Kamijondjije?
Jel demokracki?

Vlajić o tužilaštvu: Optužuju one koji su blokirali Gazelu, a vozača automobila su abolirali​

Novinar Đorđe Vlajić rekao je za N1 da vlast nakon protesta koristi priliku da pokaže da sistem funkcioniše.

„Verujem da će biti napisana veća količina krivičnih prijava, da će neke ljude zadržavati u policijskom pritvoru. Sada će država da primeni silu“, ocenio je Vlajić u emisiji „N1 Direktno“.

Komentarišući sopštenje Višeg javnog tužilaštva u kome je naloženu MUP- u da identifikuje sve osobe koje su učestvovale u incidenu na Gazeli, Vlajiću nije jasno da li će procesuirati vozača koji je povredio učesnike protesta ili su „njega predstavili kao žrtvu“.

„Meni to liči da oni optužuju one koji su blokirali Gazeli za nasilničko ponašanje, a vozača su abolirali time što su napisali da je pretučen.

Celu vest pročitajte ovde.
Ko je sad pa novinar Vlajić?
Dajte ljudi ne terajte šegu...

Budemo li zaista onakvi, kao što su bili preci naši, to jest onakvi kao što Bog od nas želi, očekuje i traži, pomoći ćemo i svome rodu, pa i neprijateljima našim da dođe mir i nama i njima, u ovoj zemlji ovako natopljenoj krvlju, kojom se ona i dalje natapa.

Gospode Bože Isuse Hriste, sine Božiji, i Sveti Georgije, velikomučeniče za ime Božije, pomozite i nama, da budemo onako kao što valja i trebuje. Uvek ljudi, a nikada neljudi – rekao je tada voljeni patrijarh Pavle.

Autorska.
Zašto nisu bile obezbeđene saobraćajnice iako je bio prijavljen skup? Zašto je policija dovela u opasnost građane od nasilnih sns manijaka koji su se zaleteli u studente i polomili im noge i ruke?

Pogledajte prilog 1592006
Zato sto su ubacili svoje bitange medju narod,ako skup prodje mirno da bitange krenu na policiju i izazovu haos.Bitanga salje bitange.

Da rezimiramo:

Kreni-promeni: Na sinoćnjem protestu u Beogradu više od 119.000 građana

Pokret Kreni-Promeni objavio je da je sinoćnjem protestu u centru Beograda zbog najave iskopavanja litijuma, prisustvovalo više od 119.000 građana.
1723318481-2024-08-10T191957Z_773711985_RC27D9AY5ZT8_RTRMADP_3_SERBIA-LITHIUM-RIOTINTO-PROTEST...jpg

U objavi na društvenoj mreži Iks su naveli da su do tog podatka došli korišćenjem aplikacije za „računanje mase na javnim događajima“.

„Zahtev protesta je usvajanje zabrane iskopavanja bora i litijuma. Narodna inicijativa od preko 38.000 potpisa predata je Narodnoj skupštini u maju 2022. godine. Nestavljanjem narodne inicijative na glasanje u Skupštini prekršen je Ustav Srbije, budući da je parlament u obavezi da odluči o ovoj inicijativi u roku od šest meseci“, saopštio je pokret Kreni-Promeni.

@tab503 ti bi ovo sve gazio? 🤔

Da rezimiramo:

Kreni-promeni: Na sinoćnjem protestu u Beogradu više od 119.000 građana

Pokret Kreni-Promeni objavio je da je sinoćnjem protestu u centru Beograda zbog najave iskopavanja litijuma, prisustvovalo više od 119.000 građana.
Pogledajte prilog 1592275

U objavi na društvenoj mreži Iks su naveli da su do tog podatka došli korišćenjem aplikacije za „računanje mase na javnim događajima“.

„Zahtev protesta je usvajanje zabrane iskopavanja bora i litijuma. Narodna inicijativa od preko 38.000 potpisa predata je Narodnoj skupštini u maju 2022. godine. Nestavljanjem narodne inicijative na glasanje u Skupštini prekršen je Ustav Srbije, budući da je parlament u obavezi da odluči o ovoj inicijativi u roku od šest meseci“, saopštio je pokret Kreni-Promeni.

@tab503 ti bi ovo sve gazio? 🤔
Ovo je lepa slika za pasivne krajeve ali ne i za Beograd

KOLIKO JE OVO PROCENATA NA IZBORIMA?

Back