mario80
Legenda
- Poruka
- 67.062
Kada se skupi 200.000 na tom moto putu vučiću i ekipi će suditi moto put.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoces da se to pita onda prst ide u dupe a ne na chelo....ja pricam uopsteno..bilo je blokade mostova, autoputeva, bilo je svega..ja se ne fokusiram na ovo desavnje nego da generalno blokada puta nije sredstvo koje donosi rezultat..cak suprotno..mislis da svi oni blokirani u gradu kad izadju na izbore ne misle o tome?
pogledaj rezultate izbora i shvatices da li je ovo dobar nacin.
cela opozicija treba da stavi prst na celo i da se zapita a kako to vucic i pored svega sta nam se desava vecito dobija na izborima, sta mi tako lose radimo kad ocigledne stvari ne prolaze kod naroda.
Ohohohoh , deciji program posle ukidanja teen pdf....blagodarim...vidis kako ne kapiras sta pisem..nisam znao da si toliko ogranicen.
jasno sam rekao da sam protiv blokade kljucnih saobracajnica a da mogu da se blokiraju ulice, trgovi, platoi..
na kraju sloba nije skinut blokadom puta nego demonstracijama kod skupstine.
ali nece nikad toliko okupiti jer vecina ljudi kapira da je to besmisleno.Kada se skupi 200.000 na tom moto putu vučiću i ekipi će suditi moto put.
vidis kako ne kapiras sta pisem..nisam znao da si toliko ogranicen.
jasno sam rekao da sam protiv blokade kljucnih saobracajnica a da mogu da se blokiraju ulice, trgovi, platoi..
na kraju sloba nije skinut blokadom puta nego demonstracijama kod skupstine.
Da, ali SSP EKOLOZI rade šta hoće i upozoravaju da će svašta da rade ako ih neko spreči da svašta radeBlokirali autoput
Trebalo je poslati konjicu i sve ispendreciti k’o kanadska konjica onomad kamijondzije.
Mislim stvarno koji moron moras da budes pa da pomislis kako ce svako da ti stane na autoputu. Dobro je da nema mrtvih.
Sledeci put da legnu na prugu i cekaju da voz zakoci.
Ko je sad pa novinar Vlajić?Vlajić o tužilaštvu: Optužuju one koji su blokirali Gazelu, a vozača automobila su abolirali
Novinar Đorđe Vlajić rekao je za N1 da vlast nakon protesta koristi priliku da pokaže da sistem funkcioniše.
„Verujem da će biti napisana veća količina krivičnih prijava, da će neke ljude zadržavati u policijskom pritvoru. Sada će država da primeni silu“, ocenio je Vlajić u emisiji „N1 Direktno“.
Komentarišući sopštenje Višeg javnog tužilaštva u kome je naloženu MUP- u da identifikuje sve osobe koje su učestvovale u incidenu na Gazeli, Vlajiću nije jasno da li će procesuirati vozača koji je povredio učesnike protesta ili su „njega predstavili kao žrtvu“.
„Meni to liči da oni optužuju one koji su blokirali Gazeli za nasilničko ponašanje, a vozača su abolirali time što su napisali da je pretučen.
Celu vest pročitajte ovde.
Od PrilikePolicija obezbeđuje mirne proteste, a ne ovakve.
Zato sto su ubacili svoje bitange medju narod,ako skup prodje mirno da bitange krenu na policiju i izazovu haos.Bitanga salje bitange.Autorska.
Zašto nisu bile obezbeđene saobraćajnice iako je bio prijavljen skup? Zašto je policija dovela u opasnost građane od nasilnih sns manijaka koji su se zaleteli u studente i polomili im noge i ruke?
Pogledajte prilog 1592006
Sudili ste vi i Slobi i šta ste postigli?Kada se skupi 200.000 na tom moto putu vučiću i ekipi će suditi moto put.
Ovo je lepa slika za pasivne krajeve ali ne i za BeogradDa rezimiramo:
Kreni-promeni: Na sinoćnjem protestu u Beogradu više od 119.000 građana
Pokret Kreni-Promeni objavio je da je sinoćnjem protestu u centru Beograda zbog najave iskopavanja litijuma, prisustvovalo više od 119.000 građana.
Pogledajte prilog 1592275
U objavi na društvenoj mreži Iks su naveli da su do tog podatka došli korišćenjem aplikacije za „računanje mase na javnim događajima“.
„Zahtev protesta je usvajanje zabrane iskopavanja bora i litijuma. Narodna inicijativa od preko 38.000 potpisa predata je Narodnoj skupštini u maju 2022. godine. Nestavljanjem narodne inicijative na glasanje u Skupštini prekršen je Ustav Srbije, budući da je parlament u obavezi da odluči o ovoj inicijativi u roku od šest meseci“, saopštio je pokret Kreni-Promeni.
@tab503 ti bi ovo sve gazio?
Koliko je domaćina prodalo njive?Sendvičare i botove nervira baš ih žalim