Blokirali autoput
Trebalo je poslati konjicu i sve ispendreciti k’o kanadska konjica onomad kamijondzije.
Mislim stvarno koji moron moras da budes pa da pomislis kako ce svako da ti stane na autoputu. Dobro je da nema mrtvih.
Sledeci put da legnu na prugu i cekaju da voz zakoci.
Ima resenja za to , u pravu si , prvo nastupaju pojedinci koji iznesu na autoput betonske predmete pa ce sam vozac da stane ako nije lud da sebe posalje u vecna lovista....dovoljno je kupice i kocke visine 10cm i saobracaj staje.....
Posle ide zivo meso i sve je reseno bez problema u smislu uspostavljanja blokade....lenji su ljudi pa nisu poneli svako po kocku...to da se ispravi za sledeci put, kocka je 2kg ja mislim ne znam , cenim po kili secera to najcesce osetim u ruci....
Treba shvatiti da je zlo u ljudima i da ga to zlo pokrece i motivise i svaki biznis , akcija i ideja je vise za poverovati i razumeti ako u sebi ima zla kao osnovu...
Nego ne slusate sta vam pricam, nije to zato sto sam ja zao , nego zato sto vidim da me niko ne razume kad kazem bice sve dobro namerno i bez zlobe organizovano , svi me gledaju belo , ako kazem ali ce biti koristi za ovog zlobnika i ovog i ko god je zao moze da se okoristi ovako , da vidis kako svima svetle okice i svi odjednom veruju u ostvarivost takvog plana....nece oni biti ti zli , ali odjednom veruju u plan....nije naivan...
Ja sam tu tinejdzer koji proba da vidi kako ga ljudi razumeju , i vidim kako...
Samo da pojasnim , znam ja da vozac nije majstor, ali kad ga nazovem majstore jel moze ovo ili ovo ili ovde da stanes, on ce da mi odgovori, a kad kazem gospodine, dobicu ih ja gospodin, ne moze...Nije ni svaki kelner shef pa isto mnogo bolje prodje kad ga nazoves shefe...nego ako ga nazoves gospodine...