Zašto policija nije obezbedila skup?

Za sve hitne slučajeve postoji hitna i policija, ti opravdavaš da ljudi ne zovu policiju ni hitnu već da uzimaju stvari u svoje ruke, dakle opravdavaš nasilje.

Takvima će da sudi narod po kratkom postupku.
cesto trpas u svoj auto i vozis, ne cekas ko zna koliko da hitna dodje.

palamudite i niste svesni da se mozete naci u takvoj situaciji..

mozda bi i trebali pa bi razumeli celu ovu pricu.

Realno je da otvoriš prozor i da to kažeš ovima što blokiraju pa da te puste a ne da gaziš. Uostalom ne znamo ništa o ovome što je gazio ljude. Ako ga nadju i uhapse može biti samo neki iznervirani lik i da uopšte nije njegovo dete u pitanju.
ne pricam o njemu i tom incidentu..pricam uopsteno da blokade ne smeju da se prave..mogu neke ulice ili trgovi ali kljucne saobracajnice nikako.

a mislis da bi proslo to da kazes da je u kolima bolesno dete?
rekli bi mu da ne izmislja.

ja sam to radio, tako da tacno znam o cemu pricas, ali mi nikad nije palo na pamet da zrtvujem druge, a kao sam neki qrcevi spasilac
to nije istina, bolesno, pa sta, jel unesreceno?
bolesna su mnoga deca, nije hitan slucaj, to nije u redu sto ti sada pises
unesreceni se propustaju, vidi se sve, jel detetu treba pomoc, ili si ti baja resio da gazis, jer si umobolan, neko te nahuskao da su "teroristi zasluzili da se gaze"

Trpaj ti šta hoćeš i hitna kada se slupa ili udari nekoga odgovara pred zakonom. Žurim tetki da odnesem lek ne prolazi nigde sem u rupama kao što je srbija.
znaci nemas mooda da odgovoris sta bi ti uradio kad bi dete moralo hitno u bolnicu..ok..kapiram..sujeveran si..ali onda brate nemoj da palamudis ovde..ne dao to Bog da dodjes u takvu situaciju, tad bi pojeo sve napisano.

ne pricam o njemu i tom incidentu..pricam uopsteno da blokade ne smeju da se prave..mogu neke ulice ili trgovi ali kljucne saobracajnice nikako.

Propušten je jedan vozač autobusa iz Bajine Bašte koji je radio ceo dan, kao i jedan čovek koji ima autistično dete", objasnila je jedna devojka našoj reporterki.

https://n1info.rs/vesti/protest-protiv-litijuma-u-beogradu/

ja sam to radio, tako da tacno znam o cemu pricas, ali mi nikad nije palo na pamet da zrtvujem druge, a kao sam neki qrcevi spasilac
o tome i pricam..zato blokade ne smeju da budu na kljucnim saobracajnicama..neka blokiraju trg ili plato ispred skupstine ili slaviju..to se sve moze zaobici ali da blokiras most ili autoput..neko kaze umesto brankovim mostom moze na gazelu,, moze djoku ako je blokiran i autoput.. a da ne pricamo da su nekad minuti u pitanju a ocekuje se da se kruzi pola sata po zakrcenim ulicama jer je sav saobracaj onda preusmeren na alternativu.

Zasto spinujes?

Rekli su da nece biti blokada ulica a sinoc i ono malo sto je bilo dok su se kretali, propustali su bolene i trudnice.

Vecito nesto se izmotavate i izmisljate probleme i gde ih nema.

onaj koji se probio do blokade a sta je sa onima koji su zakrceni na sredini?
kako da ne svi su se upuitili bas u hitnu pomoc preko pola grada, zasto nisu otisli u dom zdravlja na novom beogradu? bas moraju preko mostova
pricas bajke, a ne mozes da opravdas gazenje ljudi, osim ako nije inicijacija u kult - sektu sns, oni to rade nekaznjeno godinama

zasto vucic ne obezbedi vise hitne pomoci, nema para mora da stedi za ekspo i letece taksije, za stadion? pa ces ti onda da glumis hitnu pomoc? ja sam to licno radio, tako da znam

Blokirali autoput :hahaha:
Trebalo je poslati konjicu i sve ispendreciti k’o kanadska konjica onomad kamijondzije. :lol:

Mislim stvarno koji moron moras da budes pa da pomislis kako ce svako da ti stane na autoputu. Dobro je da nema mrtvih.

Sledeci put da legnu na prugu i cekaju da voz zakoci. :lol:
Ima resenja za to , u pravu si , prvo nastupaju pojedinci koji iznesu na autoput betonske predmete pa ce sam vozac da stane ako nije lud da sebe posalje u vecna lovista....dovoljno je kupice i kocke visine 10cm i saobracaj staje.....

Posle ide zivo meso i sve je reseno bez problema u smislu uspostavljanja blokade....lenji su ljudi pa nisu poneli svako po kocku...to da se ispravi za sledeci put, kocka je 2kg ja mislim ne znam , cenim po kili secera to najcesce osetim u ruci....

Treba shvatiti da je zlo u ljudima i da ga to zlo pokrece i motivise i svaki biznis , akcija i ideja je vise za poverovati i razumeti ako u sebi ima zla kao osnovu...
Nego ne slusate sta vam pricam, nije to zato sto sam ja zao , nego zato sto vidim da me niko ne razume kad kazem bice sve dobro namerno i bez zlobe organizovano , svi me gledaju belo , ako kazem ali ce biti koristi za ovog zlobnika i ovog i ko god je zao moze da se okoristi ovako , da vidis kako svima svetle okice i svi odjednom veruju u ostvarivost takvog plana....nece oni biti ti zli , ali odjednom veruju u plan....nije naivan...

Ja sam tu tinejdzer koji proba da vidi kako ga ljudi razumeju , i vidim kako...
Samo da pojasnim , znam ja da vozac nije majstor, ali kad ga nazovem majstore jel moze ovo ili ovo ili ovde da stanes, on ce da mi odgovori, a kad kazem gospodine, dobicu ih ja gospodin, ne moze...Nije ni svaki kelner shef pa isto mnogo bolje prodje kad ga nazoves shefe...nego ako ga nazoves gospodine...

Poslednja izmena:
kako da ne svi su se upuitili bas u hitnu pomoc preko pola grada, zasto nisu otisli u dom zdravlja na novom beogradu? bas moraju preko mostova
pricas bajke, a ne mozes da opravdas gazenje ljudi, osim ako nije inicijacija u kult - sektu sns, oni to rade nekaznjeno godinama

zasto vucic ne obezbedi vise hitne pomoci, nema para mora da stedi za ekspo i letece taksije, za stadion? pa ces ti onda da glumis hitnu pomoc? ja sam to licno radio, tako da znam
Inicijacija novih clanova SNS u nedelju u 19h, most gazela, zanimljiva ideja....

Inicijacija novih clanova SNS u nedelju u 19h, most gazela, zanimljiva ideja....
gaziti teroriste i rusitelje drzavnog poretka, traze veleizdajnici koji su raskurcali pola srbije i sad su naumili i ostatak da prosto potruju, ili solc rece nema nemackih kredita za ekspo, 18 milijardi pocetna cena za taj bizMis sns mafije, a zapravo je sekta, kult divljaka koji gaze autima narod i ubijaju tako, do skora samo sns vrhuska, ali sad ce i sendvicari u inicijaciju, ko god ima neki krs iz eu uvezen

pa jel zadrzana ona producentkinja u corci? a ostali iz sns kartela sto su gazili, a snimak koji je ukrao av sa naplatne rampe?

Svasta sam ja video na ovoj olimpijadi , petoboj za zene na pesku , zamisli meni ne bi palo na pamet da u taj petoboj stavim macevanje....ej na pesku bih stavio odbojku , stavio trcanje, plivanje, fudbal, mozda cak i rukomet, ali ne bih macevanje...osim ako je dozvoljeno podizanje peska patikama ono da sutnes i bacis mu pesak u oci i ubodes...

Ucim se savremenom razmisljanju....debilizam se uci od 18 do smrti , a pamet ko je stvarno pametan moze da se zavrsi do 18 19 godina...

Zato sam jos uvek na forumu ne zato sto mislim da je Nina u pravu...

Još će par dana šetati i kraj.
tako ste mantrali i za "efikasne i bezbedne", kao sada za litijum da je lek, pa vidimo kako padaju svi pelcovani, pascete i vi, i vasa diktatorska vlast

necete kopati, kao sto vise ne pelcujete! sta ste iskopali i ispelcovali, to vam je za vek i vekov, narod je otvorio oci, gotovi ste.

samo nastavite sa lazima da je rt kineski, itd, narod ce vam suditi na kraju svega, i ZA SVE

Nije ti to ključna saobraćajnica nego običan moto put, dakle raspitaj se ponovo ima zaobilaznica i još 3 mosta kao alternativa.

Nije ti to ključna saobraćajnica nego običan moto put, dakle raspitaj se ponovo ima zaobilaznica i još 3 mosta kao alternativa.
ja pricam uopsteno..bilo je blokade mostova, autoputeva, bilo je svega..ja se ne fokusiram na ovo desavnje nego da generalno blokada puta nije sredstvo koje donosi rezultat..cak suprotno..mislis da svi oni blokirani u gradu kad izadju na izbore ne misle o tome?
pogledaj rezultate izbora i shvatices da li je ovo dobar nacin.

cela opozicija treba da stavi prst na celo i da se zapita a kako to vucic i pored svega sta nam se desava vecito dobija na izborima, sta mi tako lose radimo kad ocigledne stvari ne prolaze kod naroda.

ja pricam uopsteno..bilo je blokade mostova, autoputeva, bilo je svega..ja se ne fokusiram na ovo desavnje nego da generalno blokada puta nije sredstvo koje donosi rezultat..cak suprotno..mislis da svi oni blokirani u gradu kad izadju na izbore ne misle o tome?
pogledaj rezultate izbora i shvatices da li je ovo dobar nacin.

cela opozicija treba da stavi prst na celo i da se zapita a kako to vucic i pored svega sta nam se desava vecito dobija na izborima, sta mi tako lose radimo kad ocigledne stvari ne prolaze kod naroda.
Tako što krade izbore a takvima pre ili kasnije sudi narod na ulicama. Zato ti i potenciraš zabranu okupljanja na ulicama i pozivaš na gaženje demonstranata pod jeftinim izgovorima dostupnim u kuriru i telegrafu u rubrici "umobolija"

Dakle ulica će im svima suditi KAD TAD!

Tako što krade izbore a takvima pre ili kasnije sudi narod na ulicama. Zato ti i potenciraš zabranu okupljanja na ulicama i pozivaš na gaženje demonstranata pod jeftinim izgovorima dostupnim u kuriru i telegrafu u rubrici "umobolija"

Dakle ulica će im svima suditi KAD TAD!
vidis kako ne kapiras sta pisem..nisam znao da si toliko ogranicen.

jasno sam rekao da sam protiv blokade kljucnih saobracajnica a da mogu da se blokiraju ulice, trgovi, platoi..
na kraju sloba nije skinut blokadom puta nego demonstracijama kod skupstine.

Back