Zašto policija nije obezbedila skup?

mario80

Legenda
Poruka
66.924
Autorska.
Zašto nisu bile obezbeđene saobraćajnice iako je bio prijavljen skup? Zašto je policija dovela u opasnost građane od nasilnih sns manijaka koji su se zaleteli u studente i polomili im noge i ruke?

IMG_20240810_203506.jpg

Automobilom se zaleteo u demonstrante na autoputu, ima povređenih

1723328527-truzui-1024x576.jpg

Na autoputu kod Sava centra automobil se zaleteo u grupu mladih koji su blokirali autoput. Vozač automobila se nije zaustavio i otišao je pravo.

Mene i prijatelja je automobil nosio na haubi, dok nismo pali, jednom dečku je polomljena noga, čekamo Hitnu, rekla je jedna od učesnica, koju je automobil udario.
1723328125-65r76o.jpg

Kako javlja naša reporterka, još jednu osobu su odvezli automobilom u Hitnu.

Taj automobil, koji se zaleteo u demonstrante, je iz stanja mirovanja odjednom krenuo, više njih je nosio na haubi nekoliko metara, dodaje naša reporterka.

Demonstranti su pokušavali da naprave prolaz za kola Hitne pomoći i vozač tog automobila je to iskoristio i želeo da krene kroz blokadu. Nakon što je udario demonstrante, nije se zaustavio.

Još jedan automobil nešto kasnije je slično probao, ali su građani uspeli da ga zaustave.

Pogledajte prilog 1592008
Na autoputu kod Sava centra automobil se zaleteo u grupu mladih koji su blokirali autoput. Vozač automobila se nije zaustavio i otišao je pravo.

Mene i prijatelja je automobil nosio na haubi, dok nismo pali, jednom dečku je polomljena noga, čekamo Hitnu, rekla je jedna od učesnica, koju je automobil udario.
Pogledajte prilog 1592009

Taj automobil, koji se zaleteo u demonstrante, je iz stanja mirovanja odjednom krenuo, više njih je nosio na haubi nekoliko metara, dodaje naša reporterka.

Demonstranti su pokušavali da naprave prolaz za kola Hitne pomoći i vozač tog automobila je to iskoristio i želeo da krene kroz blokadu. Nakon što je udario demonstrante, nije se zaustavio.

Još jedan automobil nešto kasnije je slično probao, ali su građani uspeli da ga zaustave.
Ne moze da prođe od nasilne uzurpacije mosta. Nemoj da lažeš....

to je inicijacija za sns kult da zgazis ili da udaris kolima, bitno da neko pogine ili se povredi, i onda si se dokazao kao pravi sns-ovac

mozes i ako si direktor da opalis tudj auto na naplatnoj rampi, i ako neko pogine imas zastitu predsednika koji ce da ukrade snimak
mozes isto i na pesackom da zgazis

sve to samo ako si sns, i prolazis nekazenjeno, prosao si INICIJACIJU U KULT postajes veliki majstor kao u masonima, to je sns ukrala ideju, nije njena, samo nije bas za javnost, znas, nije zgodno da svi bas znaju

Zasto? Zato sto je ideja da se puste gradjani da se medjusobno razracunavaju, uvek ima ljudi kojima se negde zuri, gori im pod nogama, nervozni su a onda im neko blokira kola, put. Kratak fitilj i evo sta se desi, a video sam i neki youtube gde se neka dvojica trkaju, isecaju put jedan drugome i na kraju pesnice...

I bice toga sve vise.

Jer nisu svi zainteresovani za ekologiju, ne smeta svima pic.hko.usti i negovi razbojnici, rade neke svoje poslove i nemaju previse dodira sa sistemom. Ali takvim ljudima smeta kada ih neko onemoguci blokadom, recimo, u prelasku sa Dusanovca na NBGD.

I verovatno ce biti ovakvih situacija sve vise, panduri ce cackati noseve (jer ipak blokada puteva nije prijavljena kao skup, prijavljen je miting) a nervozni gradjani ce preuzimati u svoje ruke odblokiravanje. A obican gradjanin koji bude zeleo da ide na ovakve proteste ce se na kraju uplasiti i zazirace od blokada. To i jeste cilj.

Edit.
Brat od ujaka je u SNSu, ne neko visoko moodo ali ima direktorsku funkciju u nekom institutu preko partije. Kaze mi majka da je razgovarala sa bratom (ocem tog sns-ovca), kaze da mu je sin za vikend otisao u Vrnjacku banju. Sklonili su ih iz BGD preko vikenda. Nema njih sine u BGD, tu je samo policija i obicni gradjani.

Poslednja izmena:
Autorska.
Zašto nisu bile obezbeđene saobraćajnice iako je bio prijavljen skup? Zašto je policija dovela u opasnost građane od nasilnih sns manijaka koji su se zaleteli u studente i polomili im noge i ruke?
Dobro pitanje i otvara drugo pitanje...
Ako se ne postuje zastita demonstracija, od ostalog stanovnistva, to nema smisla ni zahtev da se demonstracije odrzavaju samo na odredjenom mestu i u dozvoljeno vreme....

Jer ocigledno onda to mesto i vreme nisu zarad zastite demonstracija kao ispoljavanja ozbiljnih problema u drustvu nego zarad kontrole tog ispoljavanja....
Sto gusi smisao samih demonstracija..

I dovodi do zakljucka da takva saradna ustvari nije saradnja negu pritisak i ponistenje, sto dovodi do reakcije da se i taj vid uredjenja poremecenih odnosa odbaci ....

E sad ja ne znam kako je to regulisano u Srbiji jer moze biti da nije regulisano kao obicno pravo , tj vrlo lako se moze desiti da onaj ko izaziva opasnost i gazenje prema pripadniku demonstracija ne potpada pod zakon o saobracaju , kao sto ne potpada ni pojedinac koji se obracunava sa drugim pojedincem....tu ne vazi pravo privatne tuzbe X prema Y ako su obojica ili oboje bili na demonstracijama...vec moze format biti sasvim drugaciji....ucesnik demonstracija i jedan i drugi ili jedan ucesnik drugi neucesnik i onda se pravno resava preko drzave i tih uredjenja odnosa...

Autorska.

Pogledajte prilog 1592006
Reč je o posebno "ugroženom gradjanima"
Nemaju para neće da rade vise po kafićima i mozzartu

Dok sav normalan svet bilo radikalski bilo demokratski putuje & letuje po Besplatnu Grčku ovi Djitlerovci ugroženi prete...

Hoda se trotoarom
Dosta tog seljačkog hodanja sa ovcama i kravama

Mislim stvarno koji moron moras da budes pa da pomislis kako ce svako da ti stane na autoputu. Dobro je da nema mrtvih.
У праву си. Добро је да нема мртвих. Могао је возач да добије васпитну, у најблажем случају пут за ургентни. Колико мораш бити острашћен вућковубуљаш да се намерно аутом залетиш у суграђане.

Zašto nisu bile obezbeđene saobraćajnice iako je bio prijavljen skup?
Ne lupetaj, ne blamiraj se bez veze.
Ko može da prijavi skup na autoputu? :mazi:

Zašto je policija dovela u opasnost građane od nasilnih sns manijaka koji su se zaleteli u studente i polomili im noge i ruke?
Opet drkaš lončiće, po običaju.
Ovi teroristi su se zaleteli na autoput i ometali normalne ljude.

Колико мораш бити острашћен вућковубуљаш да се намерно аутом залетиш у суграђане.
A koliki tek Đilasobuljaški sendvičar mora da budeš, pa da misliš da možeš
da nekažnjeno blokiraš autoputeve i železničke stanice?

Znam ja da je 95% vas nezaposleno, pa ih boli za radno vreme, ali postoje
u ovoj državi i ljudi na čijoj grbači živite, koji moraju da idu na posao i sa posla... :mazi:

u ovoj državi i ljudi na čijoj grbači živite, koji moraju da idu na posao i sa posla... :mazi:
Протести су народни и немају везе са поменутим Вучићевим побратимом (који дувају у исту тикву и пред народом глуме игру "добар и лош полицајац"). Да је Ђилас позвао на протесте не би шака јада изашло. На локалним протестима снс убацују своје активисте који узвикују: ви сте ђиласовци. Добили су сендвич. Хех

Не брини..та блокада је само краткотрајна и симболична. Кратка али са јаком поруком.

Протести су народни и немају везе са поменутим Вучићевим побратимом (који дувају у исту тикву и пред народом глуме игру "добар и лош полицајац").
Aha, kao što su i svi "spontani prosvjedi" do sada bili narodni.

Да је Ђилас позвао на протесте не би шака јада изашло.
Pa zato i glume da Đilas nema veze sa tim.
Ali zato ona njegova rumunska podguzna muva uvek ima da doda mirođiju
u tu Đilasovu čorbicu, ali naravno, njih dvoje nemaju nikakve veze jedno sa drugim...

Aha, kao što su i svi "spontani prosvjedi" do sada bili narodni.

Pa zato i glume da Đilas nema veze sa tim.
Ali zato ona njegova rumunska podguzna muva uvek ima da doda mirođiju
u tu Đilasovu čorbicu, ali naravno, njih dvoje nemaju nikakve veze jedno sa drugim...
Та подгузна,Ђилас, Манојловић, Шешељ..су АВ играчи. Сви они играју како Хил засвира.

jesu li studenti imali odobrenje policije da blokiraju promet....nije preporučljivo sjediti na cesti.

Back