Zašto policija ne uhapsi Boška Obradovića?

Ja ne uzimam nikakav politički stav, jednostavno me interesuje zašto Boško Obradović nije uhapšen za stvari za koje bih obični građani bili uhapšeni odavno? Da se ja probijem u zgradu RTS-a pored obezbeđenja, a nakon toga da se protivim policiji kad hoće da me izbace, sigurno bih stigao u pritvor. Da li policija izbegava hapšenje narodnih poslanika sa nekom namerom?

zato sto nam ne treba jos jedno NATO-bombardovanje.

Ја сам рођени Београђанин као и моји родитељи. Са очеве стране родитељи Ивањица и Матарушка бања, мајка отац Ужице баба Шабац..

А ти, усташо?

- - - - - - - - - -

Цртам чича глишу. А ти?

Подсетник за грађанисту Земунског кеја. Одговори.

Ja ne uzimam nikakav politički stav, jednostavno me interesuje zašto Boško Obradović nije uhapšen za stvari za koje bih obični građani bili uhapšeni odavno? Da se ja probijem u zgradu RTS-a pored obezbeđenja, a nakon toga da se protivim policiji kad hoće da me izbace, sigurno bih stigao u pritvor. Da li policija izbegava hapšenje narodnih poslanika sa nekom namerom?

.

Зашто полиција не ухапси Ђиласа када је Председник рекао да је лопов (знамо да Председник никада не лаже)?

Зашто полиција не ухапси Јеремића кда и за њега тврде (ови који никада не лажу) да је лопов?

Тешка су ово питања ...

.

.

cbU2tWn.jpg

Србија на "европском путу"...

.

Sta covek sa njima da prica,? Poceli su da ruse stare bedeme oko kule Sibinjanin Janka iz 9 veka, Tacno cemo da siznemo od njih,okupljaju se gradjani Zemuna i protestvuju ,rade bez gradjevinske dozvole ,razrusili stepenista ka kuli, Znate za restoran VENECIJA .pa da vidite njihovu najnoviju kreaciju

]

Kejac a ko vam je predsednik i potpresednik opštine i odakle su ?

полиција може да га ухапси ако је починио неко кривично дело ..постоји једно кривично дело за које ја знам почињено 2010 године , обљуба малолетног лица..зашто није прецесуирана јер дечаци нису били спремни да са тим изађу у јавност

Зато што сутра може да буде министар унутрашњих послова, па не би да му се замерају...

Бошко је интелигентан човек. Он управо провоцира Вучића да га ухапси, јер зна да би то само убрзало и додатно мотивисало многе људе да насилно сруше власт. Али, и Вучић је интелигентан па то зна и неће да га хапси. Игра шах с њим.

Бошко је интелигентан човек. Он управо провоцира Вучића да га ухапси, јер зна да би то само убрзало и додатно мотивисало многе људе да насилно сруше власт. Али, и Вучић је интелигентан па то зна и неће да га хапси. Игра шах с њим.

Nije Vucic uopste dovoljno inteligentan nego mu to sve govori Delivery unit...koji radi PRO BONO

Back