Zašto policija ne uhapsi Boška Obradovića?

WAok9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldZN01EQV8vOGZjNTcxODY3MDcxZGZmNThlNTIxMTY0MDEwM2MyY2EuanBlZ5GTAs0C5ACBAAU

Nežna ruka gladi kovrdžice sive
U lopati mojoj magična je moć
Ja poznajem ljude, neke čak i žive
Zatvorite oči - deco laku noć

Jel vama krivo što neko koristi one vaše seljačke metode? :D

1. Штрајк глађу је глупост
2. Стиропор никада није упадао у фирме и институције за времја опозиционарења
3. Ово је сјајна приликада се Вучић убеди да да оставку, а да се онда већина искаче по главама члановима Прелазног Кабинета.

1. Штрајк глађу је глупост
2. Стиропор никада није упадао у фирме и институције за времја опозиционарења
3. Ово је сјајна приликада се Вучић убеди да да оставку, а да се онда већина искаче по главама члановима Прелазног Кабинета.

1. Štrajk gladju je bio lažan
2. Stiropor je bio podržan institucijama kao što su Demokratska Stranka i Asošiejted Press
3. Vučić ne može da napusti poso za koji je dobio pare, mislim može da proba...

1. Štrajk gladju je bio lažan
2. Stiropor je bio podržan institucijama kao što su Demokratska Stranka i Asošiejted Press
3. Vučić ne može da napusti poso za koji je dobio pare, mislim može da proba...

1. Bas me briga, nije moja stvar
2. Bas me briga, nije moja stvar
3. Bas me briga, bitno mi je me u slucaju njegove ostavke niko ne sprecava da upadam kao Jelena Anasonovic gde god zelim i mislim da treba

1. Bas me briga, nije moja stvar
2. Bas me briga, nije moja stvar
3. Bas me briga, bitno mi je me u slucaju njegove ostavke niko ne sprecava da upadam kao Jelena Anasonovic gde god zelim i mislim da treba

Ti si u stvari naišo da vidiš da li je vreme da pristupiš Bošku?
Evo da ti kažem: nije još

- - - - - - - - - -

Jedan probo pa se usro.

Nije jedan nego dvojica, u oba slučaja američki prijatelji.

Ti si u stvari naišo da vidiš da li je vreme da pristupiš Bošku?
Evo da ti kažem: nije još

- - - - - - - - - -

Nije jedan nego dvojica, u oba slučaja američki prijatelji.

Si lud, kakav Bosko, pa njega treba opkoliti prvog radnog dana na nekoj funkciji dok ne izadje.

- - - - - - - - - -

Srecom, radi za drzavu, pa ce ostati nebitan poput Seslije.

Mracak koliko dugo imas srpsko drzavljanstvo?Od 1995 ,rodjen u Brckom ,nisam mnnogo pogresio, Po bezobrazluku znam da nisi iz Sumadije,Vojvodine ,Istocne Srbije,

Ја сам рођени Београђанин као и моји родитељи. Са очеве стране родитељи Ивањица и Матарушка бања, мајка отац Ужице баба Шабац..

А ти, усташо?

- - - - - - - - - -

Aj kaži za koga si glasao poslednjih 8 godina...
Jel za pobednike? [emoji1787]

Цртам чича глишу. А ти?

Zato jer vlastima koristi dok je na slobodi.
Koliko god se trudio, Vučić nikad neće biti u stanju ni približno ocrniti *******nu opoziciju, kao što to oni sami sebi čine.
Dok je Tadića, Jeremića, Djilasa i Obradovića u opoziciji, Vučić se ne mora uopće brinuti ta rezultate izbora.
Uhapsiti ih bila bi u političkom smislu greška.
U kaznenom smislu već su odavno zreli za prdekanu.

Obradovic se ne hapsi jer je on bukvalno „dar sa neba“ za Vucica. Ovo sto je uradio za vikend (iako mnogi svrsavaju), unazadio je proteste za veliki broj koraka. Uradio je ono sto je Vucic i prizeljkivao neko od vodja protesta da ucini.

Prva stvar koju je ucinio, unistio je sliku da su ovo gradjanski a ne politicki protesti. Znate da je SNS mracio da ne protestuju nezadovoljni gradjani vec opozicioni politicari koji zele vlast. Onda su narod predvodili glumci, braca Trifunovic, Nikola Kojo, profesori itd... Jos su proziivali opozicione politicare, nisu hteli da se brendiraju kao opozicionari u tom nasem politikantskom, odnonso stranackom smislu. Dakle sve sami nezadovoljni gradjani, studenti, radnici, seljaci, intelektualci. Ove opozicione vodje, mislim na politicare, bili tamo u poslednjim reedovima, kao podrzavaju proteste kao obicni gradjani.

I onda im se dogodio Bosko Obradovic, kao prevremena ejakulacija. Da li njegov maniti mozak nije mogao da istrpi ovu takticku igru, gde je opozicija cekala reakciju vlasti pa da izigrava zrtvu, a gde je vlast cekala nasilje opozicije kako bi dokazala da je sve vreme bila u pravu.
I u toj igri zivaca pobedio je Vucic, jer je docekao potez Obradovica. Ovaj mentol kakav jeste, nicim izazvan uleteo u zgradu RTS-a. Na koiko nivoa je ovo katastrofalna strateska odluka ne moram da pominjem. Dakle ovo nije protest ispred zgrade, sto ponovo ujedini novinarska udruzenja kao pritisak na novinare. Ovo nije ni obicno gadjanje jajima, gde je sam Nikola Kojo apelovao na ono Jelenu Anosonovic i ostale mentole da tako nesto ne cine, jer su sve to ziceri za AV. Ovo je jos gore, ovo je upad u zgradu RTS-a i to onako prilicno nasilan.

U tom trenutku citava prica o opoziciji i nezadovoljnim gradjanima koji su zrtva bahate SNS vlasti pada u vodu. U prvi plan izbija prica vlasti da su protesti politicki i da opozicija zeli krvoprolicem na ulicama da se dokopa vlasti. Plus policija dobila naredjenje da se pendreci ne vade, pa su u ovom slucaju i oklopljeni policajci zrtve bahatih opozicionara. I to je kraj price. Sada ce preko tabloida nastaviti da se spinuje, ovoga puta sa pokricem, da su ovi nasilni protesti dirigovani iz Pristine, Zagreba, da je namera izazivanja gradjanskog rata, da je u pitanju agresivna fasisticko-tajkunska manjina, ma sta god im padne na pamet.

Jer slike debilcine koji sa fantonkom i motorkom vitla u zgradi RTS-a je svakako nesto cime ce se brendirati ovi protesti.

Iskreno mislim da Djilas nije ucestvovsao organizaciji ovog uletanja u RTS, vec da je manje vise dovoeden pred svrsen cin, jer i on bi trebalo da zna koiko je tako nesto stetno za opoziciju. Ali kada je ***** zagrizeno, onda mora da se jede do kraja.

Tako da ova vlast ne samo da nece hapsiti Obradovica (zvace ga mozda na informativni razgovor i slicno), nego ce ga loziti da sa ovako retardiranim akcijama nastavi i u buducnosti. Jer nista brze ne moze da kompromituje proteste od ovakvih poteza.

Back