Brate , jel ti gledas sta ti pises...
Znaci ti dodjes i kad god mozes ubacujes nejasnoce u smislu relativizujes haos koji unose zene a ovamo dodjes i spucas sve muskarce u kategorije koje su ili pod seljackom upravom ili su minorne, tj 10% od pojava muskaraca..
Stoji to da cim postoje, neko ce da kaze sto se ne ugledate na Mirka...uvek je tako...sto se ne ugledate na metroseksualca Peru i slicno...ili na feministu Jovana....
To ce sigurno da se desi, ali da ostale svrstas odmah u te kategorije zato sto ce svi vrsiti pritisak da to i postanu , pa malo je previse..
Ja sam kao danas zenomrzac, a ustvari nisam..
Ali sam zestok protivnik tradicionalnog konzervativizma, jer sam video u praksi koliko je zena bila slabo zdravstveno zasticena, a fizicki je bila bolje zasticena, relativno govoreci, zavisno od odnosa sa domacinom..
Tako da to sta je bio domacin u selu , bio je seljak, nista vise...nije bio domacin nije bio vojnik , nije bio odgovoran za potomstvo , jeste se dzapao za imovinu , ali to se i ne zove odgovornost...
Ebiga ti procitas knjigu i onda da bi je zapamtio moras da zvalavis o njoj , to je ok...razumem ja to , ali nije bas tako jeftino da te pustimo da stalno tako radis..
Ubaci nesto kao postoji misljenje pa navedi to sto pises...kreiraj podlu pricu sa pozadinom, ali da ne mora bas da bi ti pokrio slabo pamcenje da zongliras bas sve nas..