- Poruka
- 354.319
suptilan si kao bukva inace hvala..nema potrebe za timНисам још, али волео бих...
Него пошаљи ти рачун и не брини за моје самопоуздање...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suptilan si kao bukva inace hvala..nema potrebe za timНисам још, али волео бих...
Него пошаљи ти рачун и не брини за моје самопоуздање...
ne znam da li je to vazeci cenovnik ili su cene poskupele kao i sve zbog rata u Ukrajini
Obrnuto...ne znam da li je to vazeci cenovnik ili su cene poskupele kao i sve zbog rata u Ukrajini
Kakve bratine, oralni i analni od 500din, samo analni od 2000din samo oralni od 1000din, popust na količinu, a ne ko ove žene uvek im malo.Deda samo gleda i pomalo se čudi....toliko devojaka,žena a neki plaćaju??
Često sam na putu i unatoč godinama mislim da bi imao dosta šansi tj. Bilo je dosta ponuda i bez plaćanja da sam hteo.
Pronadjoh na netu da postoji i cenovnik za te tzv. Usluge. .. gde stoji reč ...pazi sad ovo,KUPCIMA,pa šta KUPUJEŠ? A može li i na karticu ili na rate bez kamate???
Ko voli nek izvoli!
Pogledajte prilog 1153964
Kada je kriza cene sexa padaju....cena soli rastene znam da li je to vazeci cenovnik ili su cene poskupele kao i sve zbog rata u Ukrajini
50€Deda samo gleda i pomalo se čudi....toliko devojaka,žena a neki plaćaju??
Često sam na putu i unatoč godinama mislim da bi imao dosta šansi tj. Bilo je dosta ponuda i bez plaćanja da sam hteo.
Pronadjoh na netu da postoji i cenovnik za te tzv. Usluge. .. gde stoji reč ...pazi sad ovo,KUPCIMA,pa šta KUPUJEŠ? A može li i na karticu ili na rate bez kamate???
Ko voli nek izvoli!
Pogledajte prilog 1153964
Ako je konkurencija povecana onda valjda treba da cena padne a ne da poskupiObrnuto...
Došle Ukrajinke i Ruskinje u Srbiju, pa povećale konkurenciju...
Bas tako Nina. Imas kefalo...Ako je konkurencija povecana onda valjda treba da cena padne a ne da poskupi
Hajde zbog Nine krenite malo u istrazivanje trzista....ne znam da li je to vazeci cenovnik ili su cene poskupele kao i sve zbog rata u Ukrajini
Zašto žene toliko vole seks?
M?
Ju naopakoObrnuto...
Došle Ukrajinke i Ruskinje u Srbiju, pa povećale konkurenciju...