Zašto pojedini muškarci plaćaju za seks?

Deda samo gleda i pomalo se čudi....toliko devojaka,žena a neki plaćaju??
Često sam na putu i unatoč godinama mislim da bi imao dosta šansi tj. Bilo je dosta ponuda i bez plaćanja da sam hteo.
Pronadjoh na netu da postoji i cenovnik za te tzv. Usluge. ..:dash: gde stoji reč ...pazi sad ovo,KUPCIMA:ceka:,pa šta KUPUJEŠ? A može li i na karticu ili na rate bez kamate???:sad2:
Ko voli nek izvoli!:pop:
photostudio_1652595106735.jpg

Često sam na putu i unatoč godinama mislim da bi imao dosta šansi tj. Bilo je dosta ponuda i bez plaćanja da sam hteo.
Pronadjoh na netu da postoji i cenovnik za te tzv. Usluge. ..:dash: gde stoji reč ...pazi sad ovo,KUPCIMA:ceka:,pa šta KUPUJEŠ? A može li i na karticu ili na rate bez kamate???:sad2:
Pogledajte prilog 1153964
Kakve bratine, oralni i analni od 500din, samo analni od 2000din samo oralni od 1000din, popust na količinu, a ne ko ove žene uvek im malo.

Pogledajte prilog 1153964
50€
400kn

Još jedan odgovor na temu:
Da ne bi doživljavali neprijatnosti od žena kojima je glava puna smeća.
Ne vredi ta stvar tolikog žrtvovanja.
1652744153892233923231088688580.jpg

Najjeftinije i najkvalitetnije.

A ti onda traži neku budaletinu koja će da te trpi i troši svoj novac,živce,život na tebe i tvoje stvarne i umišljene probleme,frustracije i ostala s.ranja kojih ti je puna glavudža.

U svakom slucaju zene bi trebalo manje da istrazuju musku cud, a vise da se pouzdaju u svoj instinkt. Mnogo manje bi bilo nesretnih zena.
Meni je vrlo zanimljiva prica da kada se zena zaljubi pocinje da misli i da se oslanja na racio, sto je kompletna budalastina, jer racio nema nista s tim, a ni sa srecom....

Back