Steki1605
Početnik
- Poruka
- 15
Za svoje 23 godine nikada nisam video da ljudi ovoliku kupuju, iznajmljuju i voze kvad motore. Ne znam da li živim ispod kamena pa sam nešto propustio... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko nema kvad, magarac!!!Za svoje 23 godine nikada nisam video da ljudi ovoliku kupuju, iznajmljuju i voze kvad motore. Ne znam da li živim ispod kamena pa sam nešto propustio...![]()
Zato sto nisu normalni.Za svoje 23 godine nikada nisam video da ljudi ovoliku kupuju, iznajmljuju i voze kvad motore. Ne znam da li živim ispod kamena pa sam nešto propustio...![]()
Ja vozim Yugo on malo veci od kvada pa sam na konjuKo nema kvad, magarac!!!![]()
Kupuju oni koji ne znaju da voze motor pa ono kao i oni su u fazonu.Za svoje 23 godine nikada nisam video da ljudi ovoliku kupuju, iznajmljuju i voze kvad motore. Ne znam da li živim ispod kamena pa sam nešto propustio...![]()
Ma to neka igracka, ja sam vidjao ozbiljne kvadove, ono leti kako ide.Kvad crna udovica. Pre nedelju dana ja u vikendici i sad u lokalnom selu stali da kupimo nešto. Klinac 7+ godina vozi polako u krug po trotoaru trtrtr ranac na leđima. Prošao je 5 puta
Kao invalidsko vozilo je super, sedneš polako se odvezeš do prodavnice, opštine, vratiš.