ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Sasvim obican cojek zavrsi na ratistu i postane zvijer . Otkud to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeznuto pitanje.Pa evo ti primer:Neprijateljska vojska ti je upala u tvoje rodno selo i pobila tvoj narod,ti ćeš biti opsednut besom i mržnjom i prvom prilikom im se osvetiti ali to će ići u krug sve dok rat traje i samo će tvoja vojska kokati njihove civile a neprijateljska vojska će tvoje civile.Takodje mnogi i čekaju rat da bii se iživljavali i oslobadjali svoj bes.Kao ono što sam čitao negde da su mladi vojnici prvi put imali "odnos" tako što su silovali žene...Imaš i one koji su ludi sami po sebi pa su rat samo iskoristili.
Da xella ali ti isti ljudi koji siluju i masakriraju su jos do jucer pomagali staricama da predu ulicu ili udomljavali macke lutalice .
Zeznuto pitanje.Pa evo ti primer:Neprijateljska vojska ti je upala u tvoje rodno selo i pobila tvoj narod,ti ćeš biti opsednut besom i mržnjom i prvom prilikom im se osvetiti ali to će ići u krug
Ne naravno da nisu, to su sve bivši robijaši alkosi narkomani šizofreničari glupaci i ostala klošadija sa kojom neki krivousti polupani slepac može dirigovati.
Ovo sto je napisao Pablo i jos puno uzasnih stvari koje donese rat napravi i od najboljih ljudi zveri.
Zverovi cesto imaju potencijal i pre rata.Sasvim obican cojek zavrsi na ratistu i postane zvijer . Otkud to ?
Mislim da sam nekada na logici cuo da je neki grcki filozof rekao da je muskarcima rat zamjena za sex . Ok , ali sta sa zenama koje kastriraju zarobljenike ?