Zašto Novi Svetski Poredak brine o cigarama?

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Po ko zna koji put smetaju pušači a baš lepo pune budžet.
Za potrebe vesele reportaže gde se na debilan način igraju sa zvukom i slikom, ekipa B92 bila na nivou:
našli preplanulog selju koji se sećao detinjstva i pušenja po njihovim nazovi prevoznim sredstvima
pa onda još jednog što mu u Beogradu od svega samo smeta duvankski dim
a da bi se eto rugali pušačima zamolili Cigu da malo legne na ledja i kaže "Ako moramo u EU ne moramo na ovaj način"

Ako aristokratija želi da skemba poplaciju na onu milijardu koj im smetaju pušači?
Meni više smetaju kenjatori sa kerovima i što me zrače sa mobilnim telefonima
A najvie mi smeta što koriste najmanji mogući font na prehrambenim proizvodima pa vidim samo cenu i gramažu.

U čemu je zajebancija?

Kada bi Srbi prestali da puše, da alkoholišu i da se truju nezdravom hranom, prepolovile bi se potrebe za novcem u drzavnom budzetu za zdravstveni sektor.

možda bi se smanjile potrebe za novcem u zdravstvu ali bi proizvodjači nabrojanih potreba bankrotirali
što bi dovelo do mnogo nezaposlenih pa bi budžet bio prazan jer nebi imali koga da oporezuju
pa onda ovi iz ministarstva zdravlja ne bi imali odakle da kradu za potreme WHO tj SZO po srpski

Za potrebe vesele reportaže gde se na debilan način igraju sa zvukom i slikom, ekipa B92 bila na nivou:
našli preplanulog selju koji se sećao detinjstva i pušenja po njihovim nazovi prevoznim sredstvima
a da bi se eto rugali pušačima zamolili Cigu da malo legne na ledja i kaže "Ako moramo u EU ne moramo na ovaj način"

Ako aristokratija želi da skemba poplaciju na onu milijardu koj im smetaju pušači?
A najvie mi smeta što koriste najmanji mogući font na prehrambenim proizvodima pa vidim samo cenu i gramažu.

U čemu je zajebancija?

Можда су пушачи отпорни на ГМО? :per:
Или су бивши пушачи подложнији болештинама, зрачењима и осталим пошастима НСП?
Или мисле да, кад престанемо да пушимо, да ћемо да навалимо на прехрамбене производе на којима се виде само цена и грамажа?
Или, можда желе да пређемо на марихуану, па зато желе да је легализују?
Или цигаре нису компатибилне с нечим што нам тек спремају? :think:

И ја се питам у чему је фазон.

Можда су пушачи отпорни на ГМО? :per:
Или су бивши пушачи подложнији болештинама, зрачењима и осталим пошастима НСП?
Или мисле да, кад престанемо да пушимо, да ћемо да навалимо на прехрамбене производе на којима се виде само цена и грамажа?
Или, можда желе да пређемо на марихуану, па зато желе да је легализују?
Или цигаре нису компатибилне с нечим што нам тек спремају? :think:

И ја се питам у чему је фазон.

pa znaš kako... pvo su smućkali Coca Colu pa tek onda napravili McDonalds pljeskavicu
kao što znamo McDonalds pljeskavica može da ostne ista i preko 300 dana
zato je trebalo smisliti Coca Colu koja spaljuje sve na šta naidje...

bilo kako bilo tek cigarete su ogroman izvor prihoda za svaku državu

- - - - - - - - - -

Човек који пуши представља претњу. Он би пушећи могао доћи и до неких слободоумних идеја и тако нарушити малограђански мир стабилних заједница.

ovo je toliko lepo sročeno da se izvinjavam što sam komentarisao posle ove konstatacije
:super:

Или, можда, једноставно скрећу пажњу с нечег другог?

А можда желе да нам представе да су једини виновник свих зала управо - цигарете, а да су осиромашени уранијум, ГМО, кемтрејлси, еболе и сл. - апсолутно безопасни.

Алкохол са никотином и катраном из дувана неутралише вилики велики број бактерија и паразита у човечијем телу, а редован секс регулише психичку стабилност, а тиме и здравље...:aha2:

Ако нам ...СВЕ ТО УСКРАТЕ - НАЈЕБАЛИ СМО...:sad2:

А да то нема неке везе са увелико распрострањеном крађом органа? Не би било лоше да нам неки медицинар овде каже да ли органи пушача имају већу шансу да их страно тело одбаци?
Замислите да неки богатун, активни учесник НСПа, плати неки мањи рат у некој земљи да би се дочепао новог срца, а онда се испостави да су му донели орган који је компатибилан с његовим организмом по свим тачкама, а оно га ипак одбаци јер је 'донатор' био пушач? У међувремену се рат завршио, па сад опет Јово наново у некој другој земљи... компликације су то.

А кад смо већ код трансплантације органа, да сагледамо и СФ могућности: креатори НСПа одавно шурују са ванземаљцима, који још увек - и поред све промене климе и атмосфере на Земљи, не могу да дишу на нашој планетици а да не угрозе и саме креаторе НСПа неком радикалном променом атмосфере. Зато су НСПовци решили збрку на следећи начин - пресадити им наша плућа! Зато им требају здрава плућа, пуног капацитета.

Могу ја овако до сутра, идеје само навиру. :lol:

А да то нема неке везе са увелико распрострањеном крађом органа? Не би било лоше да нам неки медицинар овде каже да ли органи пушача имају већу шансу да их страно тело одбаци?
Замислите да неки богатун, активни учесник НСПа, плати неки мањи рат у некој земљи да би се дочепао новог срца, а онда се испостави да су му донели орган који је компатибилан с његовим организмом по свим тачкама, а оно га ипак одбаци јер је 'донатор' био пушач? У међувремену се рат завршио, па сад опет Јово наново у некој другој земљи... компликације су то.

А кад смо већ код трансплантације органа, да сагледамо и СФ могућности: креатори НСПа одавно шурују са ванземаљцима, који још увек - и поред све промене климе и атмосфере на Земљи, не могу да дишу на нашој планетици а да не угрозе и саме креаторе НСПа неком радикалном променом атмосфере. Зато су НСПовци решили збрку на следећи начин - пресадити им наша плућа! Зато им требају здрава плућа, пуног капацитета.

Могу ја овако до сутра, идеје само навиру. :lol:

И ја имам слична размишљања о томе ...али их не износим јер могу врло лако да им прилепе " формулацију " - :eek: ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ :eek: ...чија је " једина сврха " - СКЛАЊАЊЕ ТАКВИХ РАЗМИШЉАЊА ОД ПОГЛЕДА...и...ДЕЗАВУИСАЊЕ ИСТИХ ...претварајући их у " Since Fiction " ...тј...ЗЕЗАЊЕ...:( ...:aha2:

Оно што је за Жил Верна било " Since Fiction "...у овом времену је СВЕ ОСТВАРЕНО...и...МНОГО ВИШЕ...:aha2: и једино што би се могло убацити под ту " формулацију " је путовање светлосном брзином или брже... и ...временско путовање....:per:.:lol::lol::lol:

pretvori se tema o teoriji zavere mada je kontradiktoran stav vlada kad je pusenje u pitanju

cine sve da ga brane a zele da se sto vise konzumira.

kao da ne bi mogli da * predstave * neko epohalno otkrice kojim bi cigarete zabranili.

umesto akciza od cigara dobili bi od neceg drugog jer bi ljudi opet te pare trosili na nesto.

pretvori se tema o teoriji zavere mada je kontradiktoran stav vlada kad je pusenje u pitanju

cine sve da ga brane a zele da se sto vise konzumira.

kao da ne bi mogli da * predstave * neko epohalno otkrice kojim bi cigarete zabranili.

umesto akciza od cigara dobili bi od neceg drugog jer bi ljudi opet te pare trosili na nesto.

Па јес' теорија, кад не знамо која је завера тачно у питању. :D

Очекивати да је све то из неких добрих намера је - наивно.

Једно је сигурно: оно што данас трпају у цигаре нема везе са некадашњим дуваном који су људи замотавали, пре су мотали дуван у новине и опет су живели преко 90 година а данас ко зна шта је умотано и чиме "посољено", као фол арома, шмек...

Poenta je u tome da se robovska masa oduči od navike da odlučuje čak i o svojim ličnim problemima i privatnim interesima i da se privikne na to da nema slobodne volje već o svemu odlučuje svetska politička birokratija. Treba da se naviknem i pomirim s tim da oni odlučuju u moje ime šta i ko meni smeta.
Kojim drugim pravom oni odlučuju u ime svih nepušača?
Možda neki ili čak mnogi nepušači zaista nemaju ništa protiv da dele javni pa i privatni prostor sa pušačima?

Ko je raja da odlučuje o svom telu i bilo čemu?
Raja je samo farma robova u vlasništvu gospodara i o njoj se administracija brine samo kao o bezbednosti fizičkog poseda svetskih gospodara u granicama upotrebne vrednosti.

U čemu je zajebancija?

јес вала,ни мени није јасно то...трују нас ГМО ом,запрашују авионима,убијају *лековима* а сад одједном глобална *брига* за здравље пушача.....

Back