Zašto niste sa onom (osobom) koju volite?

:) ma samo je faza....dosadi coveku da se emotivno angazuje, narocito ako se crpeo uzalud...razumem to....ali, ako ti se nastavi u nedogled, naebo si......:mrgreen:

moguce...nemam pojma...ne menja mi se jos uvek nista

pa ne bih bas bila sigurna u to...........:roll:

kako god macko....gresis neznas me....mogli bi sad ja i ti da propovedamo sledecih 10 strana o mom tripu...ali glupoje da se tema pretvori u "zasto charlston nije zaljubljen..mozda je gay"....verujem ima jos neko nesto da kaze....npr ti? zasto ti nisi sa nekim koga volis? aaaa?

Poslednja izmena od moderatora:
kako god macko....gresis neznas me....mogli bi sad ja i ti da propovedamo sledecih 10 strana o mom tripu...ali glupoje da se tema pretvori u "zasto charlston nije zaljubljen..mozda je gay"....verujem ima jos neko nesto da kaze....npr ti? zasto ti nisi sa nekim koga volis? aaaa?

Pa tema nije o meni,a nije ni o tebi,upravu si.........:roll:

Poslednja izmena:
Ako jeste s onim kog volite, ne morate da odgovarate :)

Mislim šta je razlog... Ne voli ona vas, živite na suprotnim krajevima sveta (a niko neće da se seli), zabavlja se s vašom sestrom, šurnjajin muž itd. :)

Ne mogu da volim... Ispucao sam svu municiju na pogrešne, a rezervnih okvira više nemam, čekam popunu... A jesam šenlučio k'o budala, prangijao bez ikakvog rezona... :rumenko:

3 puta sam se zaljubljivao sva tri puta sranje...stim sto zadnji put je bas bilo tesko...ovako kad sam free ne razmisljam ni o cemu...cak mi se ponakad ucini da NEKE devojke vise privlacim kad sam manje vise ladan...sexa ima...ponekad samo uvati smor sto nemam nekog...al tako zivim vec neko vreme i iskreno jos uvek mi se nista ne menja

moze takav odgovor..:)

ovo kao da sam ja pisala...................

Back