lady mmm
Domaćin
- Poruka
- 3.295
ja volim samo picu i kraj![]()
pa ne bih bas bila sigurna u to...........

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja volim samo picu i kraj![]()
ma samo je faza....dosadi coveku da se emotivno angazuje, narocito ako se crpeo uzalud...razumem to....ali, ako ti se nastavi u nedogled, naebo si......
![]()
pa ne bih bas bila sigurna u to...........![]()
Mislim šta je razlog... Ne voli ona vas, živite na suprotnim krajevima sveta (a niko neće da se seli), zabavlja se s vašom sestrom, šurnjajin muž itd.![]()
kako god macko....gresis neznas me....mogli bi sad ja i ti da propovedamo sledecih 10 strana o mom tripu...ali glupoje da se tema pretvori u "zasto charlston nije zaljubljen..mozda je gay"....verujem ima jos neko nesto da kaze....npr ti? zasto ti nisi sa nekim koga volis? aaaa?
smem li ja opet da kažem da sam s onim koga volim?
Ako jeste s onim kog volite, ne morate da odgovarate
Mislim šta je razlog... Ne voli ona vas, živite na suprotnim krajevima sveta (a niko neće da se seli), zabavlja se s vašom sestrom, šurnjajin muž itd.![]()
Ako jeste s onim kog volite, ne morate da odgovarate
Pojam voleti cu malo relativizovati, posto on i ja jos nismo dosli do volenja.
Nismo u istoj drzavi. Eto.
3 puta sam se zaljubljivao sva tri puta sranje...stim sto zadnji put je bas bilo tesko...ovako kad sam free ne razmisljam ni o cemu...cak mi se ponakad ucini da NEKE devojke vise privlacim kad sam manje vise ladan...sexa ima...ponekad samo uvati smor sto nemam nekog...al tako zivim vec neko vreme i iskreno jos uvek mi se nista ne menja
moze takav odgovor..![]()