Zašto nisam

Imate li vi neko svoje zašto nisam koje vam izaziva kajanje a kasno je za to.
Ja imam više a jedno od najjačih je zašto nisam imala više od dvoje djece.
Skoro isto.
Zašto nisam svašta nešto, a naročito zašto nisam rekla svaki put kad mi nesto nije bilo pravo i zašto sam to držala u sebi jer je to opet puklo po mojim leđima...a nije moralo...cak mislim da mi je to najzalije 😢

А можда су се само тако посложиле коцкице, у том тренутку ти је изгледало исправно...и ми се мењамо.
Menjamo se, stečeno iskustvo je dragoceno.
Žao mi je što sam previše brinula o svemu čemu nisam mogla da menjam tok, o beznačajnim sitnicama, što nisam živela opuštenije.
Sve se vremenom nauči.

Zašto nisam sela u auto i otišla da kupim jednu mašinu, često je se setim.
Ne mogu sad da se setim ničeg krupnijeg, nekako verujem da se sve dešava s razlogom i da je baš tako trebalo da bude.

imam puno nekih zasto nisam
ili zasto jesam, sve jedno
mogla bih roman da ispisem
ali, previse licno da bih iznosila javno
iako bi to sve moglo da posluzi na nauk mladjim narastajima :mrgreen:

Немам. Моја мама је била склона томе и то ме је језиво нервирало. Не вреди плакати за просутим млеком. Прошло је. Што се пре помириш са тим имаш више шансе за нешто ново. Немој и то испустити.

Немам. Моја мама је била склона томе и то ме је језиво нервирало. Не вреди плакати за просутим млеком. Прошло је. Што се пре помириш са тим имаш више шансе за нешто ново. Немој и то испустити.
Не плачем за просутим млеком, само сам искрена према себи и признајем да има ствари које бих сада другачије урадила.
То не значи да живим у прошлости и очајно ударам главом у зид...прихватиш и идеш даље.

jedno je malo, dva taman, tri bogatstvo, cetiri nekako, pet problem, sest katastrofa..............
Moj prijatelj ima 5-6 stanova od po 25-30 kvadrati i zivi u jednom od njih a ostale izdaje.Kada ga posetim, spavam u hotelu jer nema mesta za spavanje. Isto je i kada mu deca sa svojim porodicama dodju iz drugog grada. Nema mesta ni da sednu. Zato ih vidja jednom godisnje iako su samo na 200 km udaljeni.
Umesto da ima za sebe kucu od 120 kvadrati sa bazen i park i jos jedan stan za izdavanje (posto on i zena nemaju vise od 1500 evra mesecno plate).
Tako je i sa decu. Bolje imati dvoje dece kojima mozes posvetiti svu roditeljsku paznju i ekonomske kapacitete, koje mozes kvalitetno iskolovati, nego 8 dece sa metlama i lopatama u ruke , da se muce ceo zivot ........ni porodice nece moci imati.

Back