- Poruka
- 123.176
medicinuŠta studiraju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medicinuŠta studiraju?
Често човек своје жеље и трипове пројетује на друге. Чини ми се да је овај твој коментар на том фону.ma ti bi natrtio putina kolko ti se dize na njega, begaj bre
То се слажем.Izgled je manje više nebitan, više se radi o tome da je odbojna, ima harizme koliko i kokoška.
Gejevi šire boleštine i nemoral, a takvi poput tebe mentalne poremećaje i mržnju.Gejevi molite se svetom Franji i svetom Antunu da vam pomognu. Samo širite boleštine i nemoral. Da je homoseksualnost u redu, ne bi se toliko lomili i sramili da izađete "iz ormara". To vas savest opominje.
Hrišćanstvo je ludost za svet (1. Korinćanima 1:25), tako da me slobodno smatraju ludim.I tebe sam jedno vreme, možda nedelju-dve, smatrao donekle normalnom, ozbiljnom i obrazovanom osobom. Onda sam počeo da preispitujem taj stav kad sam video neke stvari koje si pisao. Lomio sam se oko toga da li si trolčina ili degenerik. Još uvek se lomim ali ovo poslednje teži da odnese sigurnu pobedu.
Niko o hrišćanstvu osim tebe ne govori.Hrišćanstvo je ludost za svet (1. Korinćanima 1:25), tako da me slobodno smatraju ludim.
Umetnost garant poštene umetnice kojima stalno umećuŠta studiraju?
Aryan girls haha pri tom ova ridja a ne plavaPreviše vulgrano, razgolićeno za moj ukus. Žena nije roba, treba da ima u sebi nešto iskonsko lepo.
Pogledajte prilog 1622536
Nikoga ne napadam niti pozivam na kamenovanje homoseksualaca. Svi smo Božija deca. Svima nam je Bog otac i treba da se držimo Njegovih zapovesti a On kaže u Levitiku (3. Mojsijevoj): 22 Ne lezi s muškarcem, kao što se leže sa ženom; to je odvratno.Gejevi šire boleštine i nemoral, a takvi poput tebe mentalne poremećaje i mržnju.
Gospode , kako je ne volim.Negativno misljenje o 'harizmi' gore pomenute osobe svakako nema veze sa tim
Obraćam vam se u ime svetog Franje Asiškog i svetog Antuna Padovanskog da se pokajete i obratite i ne činite dela bezakonja. Ženite se i pravite decu. Molite se navedenim svecima i nećete se pokajati.Niko o hrišćanstvu osim tebe ne govori.
Ja bih samo dodala : Ko kaže da nisu?Koja je poenta ove teme? Da ljudi navedu razloge zbog kojih nisu homosi?
svi ste bolesni
ti si tabe najgori od svih !
ti si tabe najgori od svih !
Nije tebi lako nimalo.Nikoga ne napadam niti pozivam na kamenovanje homoseksualaca. Svi smo Božija deca. Svima nam je Bog otac i treba da se držimo Njegovih zapovesti a On kaže u Levitiku (3. Mojsijevoj): 22 Ne lezi s muškarcem, kao što se leže sa ženom; to je odvratno.
Svi homoseksualci koji ovo čitate, setite se kad ste prvi put se poljubili ili prespavali sa licem istoga pola, šta vas je snašlo? Brzo ste dobili po nosu opomenu od Boga da ste zgrešili i da to ne činite. Slomili ruku, nogu, razbili glavu itd.
Gejevi, molite se svetom Franji i svetom Antunu, velike su njihove molitve pred Gospodom Bogom.
budi dobar i cuvaj guzu ovde
Uzasna jeGospode , kako je ne volim.
Meni je u ovom životu dobro, a biće još bolje kad odem Bogu.Nije tebi lako nimalo.
Beži, bre, degenu.Meni je u ovom životu dobro, a biće još bolje kad odem Bogu.
Pogledajte prilog 1622680
A ti Mutivodo, pazi na se!