gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Zašto?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne smislite anketu da odgovorim...
Nisam VIŠE ateista zato što sam shvatio da postoji nematerijalni svet koji je rušio moj ateizam.
Zašto?
Zato sto se stvari menjaju kada se molim.
Zašto?
Kad sam bio klinac od 10 godina, gledao sam neke druge klince kako ljube ikonu, pitao ih šta to rade, rekoše mi nešto o Bogu, upitah ih šta je to Bog? Rekli su mi svašta ponešta, i dođoh da zaključka da Bog naprosto mora postojati.Bilo mi je jasno kao sunčani dan.Toliko je logično da Bog postoji da je i detetu jasno.
I ja sam gledao druge kako ljube ikone, samo ne kao klinac već kao punoletan! I tada sam i ja odlučio da poljubim ikonu (imao sam veoma jako osećanje da nešto nije u redu)...
tek mnogo godina kasnije kada sam čitao Sveto pismo shvatio sam da sam tim činom kršio 2. Božju zapovest! Možda ćete se ljutiti ali tako je...
Klanjanje i ljubljene ikone jeste kršenje 2. Božje zapovesti!
...
Ko bi rekao da će odluka da NE KRŠIM VIŠE 2. i 4. Božju zapovest izazvati toliki otpor među svima!
Nikada ne bih mogao da pretpostavim da će ljudi reagovati sa takvom mržnjom prema meni zato što sam odlučio da više ne kršim te dve Božje zapovesti.
I tako ja odem na rijeku Dravu i vidim ribolovca kako ljubi pecaroški štap .Kad sam bio klinac od 10 godina, gledao sam neke druge klince kako ljube ikonu, pitao ih šta to rade, rekoše mi nešto o Bogu, upitah ih šta je to Bog? Rekli su mi svašta ponešta, i dođoh da zaključka da Bog naprosto mora postojati.Bilo mi je jasno kao sunčani dan.Toliko je logično da Bog postoji da je i detetu jasno.
Zato sto se stvari menjaju kada se molim.
Bitan je početak, kasnije se već dublje razmišlja.
I tako ja odem na rijeku Dravu i vidim ribolovca kako ljubi pecaroški štap .
Pitam ga kakav je to sport a on mi kaže svašta nešto .
Dodjoh do zaključka da je pecanje dobro i postadoh ribolovac .
Значи Бог му дође аутомат за жеље?![]()
I tako ja odem na rijeku Dravu i vidim ribolovca kako ljubi pecaroški štap .
Pitam ga kakav je to sport a on mi kaže svašta nešto .
Dodjoh do zaključka da je pecanje dobro i postadoh ribolovac .
Nije to bio početak prilaženja Bogu...
to je bio početak formalne religije i kršenja Božjih zapovesti. Nikome zato ne preporučujem da se povode za drugima...
Zašto?
Za potrebe.
Stvarnost se moze promeniti, ako se pomolis.
Bog je isto sto i Deda Mraz: bice koje NE POSTOJI.
Jer nikad nisam ni bio![]()
Nisam znao za Boga ko je on do tog trena kada su mi 2 zene u parku dok sam bio klinac 11 god ponudile novi zavet![]()
Onda sam otkrio sve tajne zivota![]()
Шта?! Деда Мраз не постоји? Лажеш
: