pop80
Poznat
- Poruka
- 9.053
zato što je debilka
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
zato što je čaleSta mislite zasto niko ne voli Anu Brmabic?
Pa da, izuzetno često se usprotivi VučićuVučić se okružio sa jakim ličnostima.Ljudima koji imaju svoje ja.Sa onima koji nisu poslušnici.Jedna od takvih ličnosti jeste i gospođa Brnabić.
znas ti samo dildo. i to onaj tvoj roze.
jel si bio 1995.1996.1997 sve do 2000e sa Djindjicem, Srdjom Popovicem, Svilanovicem, Vesnom Pesic, Cedomirom, Draskovicem,Srdjanom Milivojevicem, Slobodan Homen, Veran Matic, Ivan Andric itd dok se setim svih mnoge cu preskociti
jel znas ko je osnovao, vodio, finasirao Srpski informacioni centar u Londonu koji je imao samo jednu agendu i to je bilo "protiv Slobodana MIlosevica" i to jos od 1991e, pazi 1991e kada je tek pocela da se raspada Jugoslavija, u samom zacetku je prepoznat kao buduci balkanski kasapin kada se jos ni metak nije ispalio, a u toj organizaciji je jedna od glavnih faca bila Ana Brnabic. jer neko je finansirao Otpor, i koordinisao ga spolja.
Ajde navedi nam baarem jedan razlog zbog kojeg bi trebalo da je volis?Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Dovedena od strane zapada da bude okupacioni premijer Srbije, prakticno sa ulice. Homoseksualka, neznalica, marioneta sto zapada sto Vucica, prakticno osoba bez ikakve harizme i integriteta vlada Srbijom tolike godine - jer zapad tako zeli.
Vlada tolike godine, bez ikakvih rezultata i niko je u Srbiji ne voli cak ni SNSovci a ona je i dalje premijer.
Sta mislite zasto niko ne voli Anu Brmabic?
Tema je autorska.
Sta je poenta, 1999e je imala vise od 16. I Vucic je bio obican dripac i ulicar nosac gajbica i posluzitelj bureka pa je stigao da bude Predsednik SNS umesto Klovna Seselja.Ana Brnabic je 1991 godine imala 16 godina, i tada bila (i do danasnjeg dana ostala) najobicniji dripac i ulicarka..
Izabrao bih sva tri odgovora.Ja bih ovoj temi dodao anketu :
1. podrzavam Brnabicku
2. ne podrzavam
3. ne interesuje me
Bilo bi cool![]()