sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.819
Pazi stvarno,o tome nisam ni razmisljaoCime? Koliko ja znam za penetraciju treba muski polni organ, ako jeebe plastikom onda ne krese ona...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pazi stvarno,o tome nisam ni razmisljaoCime? Koliko ja znam za penetraciju treba muski polni organ, ako jeebe plastikom onda ne krese ona...
Жена Длугомире. Ем је родила, а још Ану зову "Чале". Па онда је воли брат, па братанац, па Дританов бата, па...Voli je njena žena. Ustvari nisam siguran da li joj je bračni drug žena ili muž, kako su to regulisali?
Ana Brnabic nije sa uliceSvi znamo ko je Ana Brnabic.
Dovedena od strane zapada da bude okupacioni premijer Srbije, prakticno sa ulice. Homoseksualka, neznalica, marioneta sto zapada sto Vucica, prakticno osoba bez ikakve harizme i integriteta vlada Srbijom tolike godine - jer zapad tako zeli.
Vlada tolike godine, bez ikakvih rezultata i niko je u Srbiji ne voli cak ni SNSovci a ona je i dalje premijer.
Sta mislite zasto niko ne voli Anu Brmabic?
Tema je autorska.
Ana Brnabic nije sa ulice
radila je i to na vrhu komandnog lanca
Pa ona je i dovedena da srblji imaju koga da "gadjaju trulim paradajzem". Nikako onog cije se ime ne spominje.btw, Ana Brnabic nema nikakvu moc odlucivanja i ni na koji nacin ne utice ni na jednu jedinu odluku Republicke Vlade
vrlo dobro znate da je sve to Vucic, i nema potrebe da krivimo Anu, iako je luzer i uvlakac gori od Nese Slinavog
ja sam se jednom za maskenbal obukao ko tarzan, pa sta
Pa ona je i dovedena da srblji imaju koga da "gadjaju trulim paradajzem". Nikako onog cije se ime ne spominje.
ja sam se jednom za maskenbal obukao ko tarzan, pa sta
nisam znao da postoje izbori u Srbiji!Pa već postoje izbori. Građani glasali za Vučića. I to više puta. Za to vreme, opozicioni glasači uglavnom mudruju na internetu![]()
Zato što je kupila diplomu kao i većina sns šljama koji je na vlasti. Generalno vlast je slika i prilika naroda koji zastupa. Tupavci.Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Dovedena od strane zapada da bude okupacioni premijer Srbije, prakticno sa ulice. Homoseksualka, neznalica, marioneta sto zapada sto Vucica, prakticno osoba bez ikakve harizme i integriteta vlada Srbijom tolike godine - jer zapad tako zeli.
Vlada tolike godine, bez ikakvih rezultata i niko je u Srbiji ne voli cak ni SNSovci a ona je i dalje premijer.
Tema je autorska.
DB Milica … svaka castne voli je ni ona
ostavila je i spandjala se bratom Dritana Abazovica, tj Dzihanom Abazovicem![]()
Daje joj se veliki značaj.
Pa jel Ana ova sto drzi lanac,ili na lancu, ko je na lancu, nisam upoznat los je kvalitet fotke. Verovatno je u pitanju lujka, po definiciji mora biti
ко те пита у шта си се ти облачио, причамо о вашој другарици са ланца, са улице..![]()
брн-а-бич у млађим данима, на врху командног ланца отпораPa jel Ana ova sto drzi lanac,ili na lancu, ko je na lancu, nisam upoznat los je kvalitet fotke. Verovatno je u pitanju lujka, po definiciji mora biti
Ana Brnabic nije sa ulice
radila je u Otporu na rusenju Smrdljosevica, i to na vrhu komandnog lanca
MakaziceCime? Koliko ja znam za penetraciju treba muski polni organ, ako jeebe plastikom onda ne krese ona...
sta si obukao,pelene za odrasle koje si ukrasio leopardovom sarom?ja sam se jednom za maskenbal obukao ko tarzan, pa sta
nema ona kapaciteta za da je americki agent. Pokupio je Vule sa ulice iz sazaljenja , siroce...........Inace, ja je ne podnosim jer je pe.derka.Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Tema je autorska.
to je cista laz
znam sve ljude vidjene iz otpora iz tog vremena ove nije bilo nigde
dovedena je sa ulice