capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 10.791
Nesto je trulo u drzavi Srbiji.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Svi znamo ko je Ana Brnabic.
...
Sta mislite zasto niko ne voli Anu Brmabic?
U Sbiji je totalno nebitno ko je premijer, ko ministar, kad sve odluke donosi Vucic...Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Dovedena od strane zapada da bude okupacioni premijer Srbije, prakticno sa ulice. Homoseksualka, neznalica, marioneta sto zapada sto Vucica, prakticno osoba bez ikakve harizme i integriteta vlada Srbijom tolike godine - jer zapad tako zeli.
Vlada tolike godine, bez ikakvih rezultata i niko je u Srbiji ne voli cak ni SNSovci a ona je i dalje premijer.
Tema je autorska.
Zato sto joj srpski nije maternji jezik.bravo
plus je neobrazovana i ne zna elementarne stvari
poput razlike rada na odredjeno i neodredjeno vreme
Ma to samo da se dodvori zapadu, nista one ne odlucuju...Zato sto joj srpski nije maternji jezik.
Naravno da ne odlucuje.Ma to samo da se dodvori zapadu, nista one ne odlucuju...
Anu Brnabić ljudi ne vole pre svega zbog njene seksualne orjentacije, pa onda i zbog njene bliskosti sa Vučićem. Da nije toga meni lično je čak i simpatična.Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Dovedena od strane zapada da bude okupacioni premijer Srbije, prakticno sa ulice. Homoseksualka, neznalica, marioneta sto zapada sto Vucica, prakticno osoba bez ikakve harizme i integriteta vlada Srbijom tolike godine - jer zapad tako zeli.
Vlada tolike godine, bez ikakvih rezultata i niko je u Srbiji ne voli cak ni SNSovci a ona je i dalje premijer.
Tema je autorska.
Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Tema je autorska.
Чале, Миркец Цветковић, Зоки Лилич, Мића Милутиновић...Svi znamo ko je Ana Brnabic.
Tema je autorska.
Meni je zao sto je ona instalirana da bude pljuvaonica srpskom pucanstvu.
Salim se, nije mi zao.
Cime? Koliko ja znam za penetraciju treba muski polni organ, ako jeebe plastikom onda ne krese ona...ljubomora,Ana krese jednu od najboljih riba u Srbiji![]()