znaci ja sam jeftino prosaoМени је деда говорио- Ко те не зна скупо би те платио.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci ja sam jeftino prosaoМени је деда говорио- Ко те не зна скупо би те платио.
Пааа, сада. Пили смо најскупљу кафуznaci ja sam jeftino prosao
Zato sto je muskarac direktni naslednik i nosilac loze.Samo nek je živo i zdravo. Ni veće istine ni češće fraze.
Kad ste trudni prvi put pa vas pitaju čekate li djevojčicu ili dječaka, a vi kažete dječaka – “Ooo, prvo, pa muško!”. Ali, ako kažete devojčicu? Nek je živo i zdravo. Ko veli, pa šta sad, to je što je, nek je BAR živo i zdravo, ako već nije muško. Šta misite o ovome ?
A decake u bunarНемам такво искуство. У мојој околини се увек радовало девојчицама.
Ne znam kako je to zakonski rešeno, odnosno da li moraju uzeti očevo prezime, ali nigde nisam čuo da deca nosre majčino prezime, a da je otac priznao decu.
Ja koliko znam deca odmah po rođenju dobijaju očevo prezime, ako otac priznaje decu. Nisam znao da postoji izbor.Ja znam dvoje takvih
nigde nisam čuo da deca nosre majčino prezime, a da je otac priznao decu.
Kakvi li su to muškarci koji prihvate da im deca nose ženino prezime? Neko ima sina i preziva se kao njegova žena. Strašno.pa čuj
Kakvi li su to muškarci koji prihvate da im deca nose ženino prezime? Neko ima sina i preziva se kao njegova žena. Strašno.
Šta muškarcu treba da deli ulazi u celu tu priču sa ženom i decom i sebi komplikuje život? Živi dok živiš i uživaj u životu jer deca i porodica su velika odgovornost. Može i tako da se razmišlja.zašto ne bi nosilo njeno prezime, pa ona ga je nosila u stomaku 9 meseci, dok je on stajao sa strane i čekao?
Zato što prezime ostaje muškoj deci, zato sam i rekao ,,zamisli da imaš sina".i što samo sina, a ćerku?
Zato što prezime ostaje muškoj deci, zato sam i rekao ,,zamisli da imaš sina".
Da ti ka\em ne[to, mo\emo mi da se natežemo do sutra, ja nikada ne bih prihvatio da mi deca nose ženino prezime. Pošto sva deca moraju imati ista prezimena, odmah posle prvog ako bi čim bi počela da pravi problem rastavio bih se, pa na sud ako treba. Ako bih izgubio na sudu odrekao bih se deteta i pobego bih na kraju sveta da ne plaćam alimentaciju. To je moj stav i ne želim da tupim mozak više sa tim.pa ne mora, može da ostane i ćerci i da ga ona zadrži, i onda prenese svojoj deci i tako u nedogled?
Da je Bog hteo da produži ime svoje porodice ona bi se rodila kao muško.šta ako žena hoće da produži svoju lozu, svoje prezime?
Da je Bog hteo da produži ime svoje porodice ona bi se rodila kao muško.
Briga me, rekao sam ti moj stav o tome. Ako ti se ne sviđa nemoj decu da rađaš i toliko.ljudi su odredili da se prezime nosi očevo, ne Bog. ljudi to mogu i da promene.
Grešiš,prosto je,nadješ muškarca kome to ne smeta,uzalud se trudiš da promeniš nas koji drugačije mislimo.ljudi su odredili da se prezime nosi očevo, ne Bog. ljudi to mogu i da promene.
Нећеш ни добити одговор јер га немају, имају само став да су у праву и да грешиш, тачка.nisi odgovorio, zašto je ponižavajuće za muškarca da mu deca nose ženino prezime, a nije za ženu da joj deca nose muževljevo? čemu dvostruki standard?
šta ako žena hoće da produži svoju lozu, svoje prezime?
Odavno se koristi taj izraz, iako skoro vise niko ne zna zbog cega se tako kaze...Samo nek je živo i zdravo. Ni veće istine ni češće fraze.
Kad ste trudni prvi put pa vas pitaju čekate li djevojčicu ili dječaka, a vi kažete dječaka – “Ooo, prvo, pa muško!”. Ali, ako kažete devojčicu? Nek je živo i zdravo. Ko veli, pa šta sad, to je što je, nek je BAR živo i zdravo, ako već nije muško. Šta misite o ovome ?
Ne misli se na pol to je vec sada arhitip znacenje. Prvo pa musko znaci prvo pa ozbiljno , veliko krupno a prvo pa zensko bi znacilo prvo pa glupo , pipavo kilavo , pokondireno , poluispravno.Samo nek je živo i zdravo. Ni veće istine ni češće fraze.
To je nasledje patrijarhata gde je sira porodica pomagala supruznicima , pa je pripadnost porodici bila vazna.pa ne mora, može da ostane i ćerci i da ga ona zadrži, i onda prenese svojoj deci i tako u nedogled?
nisi odgovorio, zašto je ponižavajuće za muškarca da mu deca nose ženino prezime, a nije za ženu da joj deca nose muževljevo? čemu dvostruki standard?
šta ako žena hoće da produži svoju lozu, svoje prezime?
Prvo mu reci da dete nije njegovo ,lakse ce ici.Grešiš,prosto je,nadješ muškarca kome to ne smeta,uzalud se trudiš da promeniš nas koji drugačije mislimo.