Zašto niko ne kaže "prvo, pa žensko!"?

Riada

Buduća legenda
Poruka
44.292
Samo nek je živo i zdravo. Ni veće istine ni češće fraze.
Kad ste trudni prvi put pa vas pitaju čekate li djevojčicu ili dječaka, a vi kažete dječaka – “Ooo, prvo, pa muško!”. Ali, ako kažete devojčicu? Nek je živo i zdravo. Ko veli, pa šta sad, to je što je, nek je BAR živo i zdravo, ako već nije muško. Šta misite o ovome ?

Kad ste trudni prvi put pa vas pitaju čekate li djevojčicu ili dječaka, a vi kažete dječaka – “Ooo, prvo, pa muško!”. Ali, ako kažete devojčicu? Nek je živo i zdravo. Ko veli, pa šta sad, to je što je, nek je BAR živo i zdravo, ako već nije muško. Šta misite o ovome ?

Dobrodosla na Balkan gde se jos uvek po vencanju uglavnom za dalji bracni zivot koristi muzevljevo prezime.
Dakle nastavak loze zavisi od muskog potomka.
Verujem da znas za to ali te svrbi nepravda.

Ne brini uskoro ce vecina muskaraca da prihvata zenino prezime kao svoje i doci ce na red

"opaaaaa cerka , prvao pa cera. TO BRE EEEEEEEEE pogledao me bog" :D

sta mislis da je ova pesma slucajno nastala...vidi nasu prorocicu Nina

Rodila se Balkancu,da ne uvredim nikoga😊,
ćerka,on stoji,gleda kroz prozor porodilišta a komšija koji je tu sa njim kaže..
Ne sikiraj se,možda nije tvoja.😂😂
To se vidi posle par godina, ako ne postoji sličnost sa ocem uvek može da se odradi DNK test. To je danas bar lako.

Sestra moja nemam pojma na koga liči, uvek sam se šalio da je nisu zamenili u porodilištu, jer prilično sam uveren da moja maka nije neka žena koja voli da švrlja. :)

Па доста људи жели да им се настави презиме и наслеђе. Дај ми једног сина и 3 ћерке, или 33, ја се нећу бунит

Нећу се бунит ни да имам само ћерке ал волео бих сина јер код нас срба из цг је то око братстава и фамилија јако битно

Dobrodosla na Balkan gde se jos uvek po vencanju uglavnom za dalji bracni zivot koristi muzevljevo prezime.
Dakle nastavak loze zavisi od muskog potomka.
Verujem da znas za to ali te svrbi nepravda.

Ne brini uskoro ce vecina muskaraca da prihvata zenino prezime kao svoje i doci ce na red

"opaaaaa cerka , prvao pa cera. TO BRE EEEEEEEEE pogledao me bog" :D

sta mislis da je ova pesma slucajno nastala...vidi nasu prorocicu Nina

Ne vidim video, ali sve je moguće :lol:

Bilo na daskama mjesta,no Kejt viđela da je pretekao i jedan milijarder za kog je znala da ima slabo srce i da se neće "zabaviti".Ode crni Leonardo ká ivičnjak😔😔 Slava mu!!

prava istina:

Screenshot_20230905_144801_com.instagram.android_edit_259623041582259.jpg

Back